- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.421
Yarın düğünü var ay toparlansin takmasin hiçbirşey cnm kiyamam hassas biraz da sanırım.Çok üzülmüş çok
Kafası dağılsın diye sahile götürmüş şimdi de kız kardeşim, kız kıza hava alalım demiş.
İnsanlar gerçekten kötüler başka birşey değil.
Hassasligindan değil de bu tartıştığı kişi ile kardeş gibi yetismisler, çok emek vermiş gelinin annesi ve babası bu kadına.Yarın düğünü var ay toparlansin takmasin hiçbirşey cnm kiyamam hassas biraz da sanırım.
Birşey diyim mi zaten en yakinin en sevdiğin yapinca insanın gücüne gidiyor.Hassasligindan değil de bu tartıştığı kişi ile kardeş gibi yetismisler, çok emek vermiş gelinin annesi ve babası bu kadına.
Agirina gitmiş, başkası olsa takmazdi bu kadar.
Kız kardeşim toparlar onu, düğün mekanına gidip son hazırlıklara da bakacaklarmis.
Beni de aradılar gel istersen diye ama şirketin bıraktığı araç otomatik değil karanlıkta gidip döneme o kadar yol.
Siz tedbirleri sağlam alıyorsunuz zaten hayirlisi ile geçecek inş cnmYarını hayırlı atlatalim diliyorum sadece, bizbize gibi olacak ama yine de ister istemez bir tedirginlik var içimde.
Hem arabaya hem eşime ayrı ayrı hijyen seti hazırladım.
Kiyafetlerimizi, ayakkabımı, çantamı, makyaj malzemelerini hazırladım.
Birşey unutmayayim diye iki sefer kontrol ettim.
ben baklava sevmem ona kitlerimEline sağlık Asmin. Yaparsın sen. Seneye yeni evinde baklava açacaksın daha. Yoksa eşine mi kitlersin bilemedim şimdi.
ama sizlerle derdini paylasmasi, sizi benimsediyini gösteriyor canim. Buda güzel birsey. Insallah hep öyle iyi kalirsinuzÇok üzülmüş çok
Kafası dağılsın diye sahile götürmüş şimdi de kız kardeşim, kız kıza hava alalım demiş.
İnsanlar gerçekten kötüler başka birşey değil.
Yani pandemi olmasaydıda moralini bozacak başka konu bulurlardı. Bu insanlar ne fettan ya kimin düğünü olacaksa ağzının tadını nasıl kaçırırım,nasıl burnundan getiririm diye sebep arıyorlar resmenHassasligindan değil de bu tartıştığı kişi ile kardeş gibi yetismisler, çok emek vermiş gelinin annesi ve babası bu kadına.
Agirina gitmiş, başkası olsa takmazdi bu kadar.
Kız kardeşim toparlar onu, düğün mekanına gidip son hazırlıklara da bakacaklarmis.
Beni de aradılar gel istersen diye ama şirketin bıraktığı araç otomatik değil karanlıkta gidip döneme o kadar yol.
Cahilliğime verin bu gremse şeysi nedir bilmiyoreAsmin şef, sana gremse yakışır
Est.Cahilliğime verin bu gremse şeysi nedir bilmiyore
Vay ben ölem loo daha neler duyacamEst.
5i 1aradanin kardeşi
2.5luk.
Est.
5i 1aradanin kardeşi
2.5luk.
Doğru valla, gerçi o zaman bu kadar hassas olmazdı ama.Yani pandemi olmasaydıda moralini bozacak başka konu bulurlardı. Bu insanlar ne fettan ya kimin düğünü olacaksa ağzının tadını nasıl kaçırırım,nasıl burnundan getiririm diye sebep arıyorlar resmen
OOhoo bir haftada neler öğrendin daha neler öğreniriz birbirimizdenVay ben ölem loo daha neler duyacam
İnşallah canım, ben hiç bu açıdan düşünmemiştimama sizlerle derdini paylasmasi, sizi benimsediyini gösteriyor canim. Buda güzel birsey. Insallah hep öyle iyi kalirsinuz
Hım 10 çeyrekte neymiş beğenmedimMintimint turtis iyice karıştırmış
10 ceyrek değerinde altın, öyle bir özelliği yok yani, çok da şey yapma
5 ata değerinde olan var daha, altın çikolataOOhoo bir haftada neler öğrendin daha neler öğreniriz birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?