- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.201
Aynen öyle olmuş, 5.takima girmiş.son görülme bugün yazıyor mavimlide. Bu kız rejim grubuna girdi bizi unuttu kesin
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım
Yakınım ve yaşınız daha kaç yok bu böyle yok şu söyle bu olmaz salaklık ettim fikirlerini almak istedim almışken istedikleri olsun diye ama bunu seviyoruz böyle olsun dediler of sinirden anlatamadımHediyeyi begenmeyenler kimler?
Hediye begenmese de söylemek kacıncı level ya
Güle gğle kullan cnm
Geçmiş olsun canımGünaydın
İdrar yollarım enfeksiyon kapmış maalesef
Doktordayim kadın doğum doktoruna gitmeyi hic sevmiyorum adet duzensizligim vardı uzun zamandır. Smear yaptirmamistim. Hepsi aradan çıkıyor çok şükür
Almam zaten iki hediyeyide ben kullancamNasil yani hediye begenmemek
Insanlar iyice zıvanadan cıktı
Birdaha alma kimse o .yazık parana
Güle güle kullan derin dondurucunu
Teşekkürler canım dün 5 euroya domatesle patlıcan aldım biraz bugünde biber alırım akşam yaparım güzeldi bir euroya buldum kilosunu vallaS Saricivcivim1 dondurucunu güle güle kullan, çok işine yarayacak.. domatesler güzeldir orda şimdi.
Ne şanslısın. Zaten kendi kaynanası kötü olan geline kötü oluyor. Kendi kaynanası iyi olan geline iyi oluyor. Nasıl bişeybenim kv demin kendi kaynanası ona kendi annesinden bile iyi davranmiş, bu sebeble oda ne bana ne eltime karişmaz. Cidden şunu bunu yapında demiyor bile iş konusunda. Cidden şanslıyım kv ve görümce konularında. Eltimi bile seviyorum bea, çok kafa dengi
Almam daha da ben herseyimden kısayım size hediye alayim yemin ederim kendime bu sene bisey almadım aman var yeter hep bu sana diye böylede yapınca onlar zoruna gidiyor insanın daha da mümkün değil almam zatenS Saricivcivim1 hediye beğenmemek nedir yahu?
Benim kv kulp bulurdu hep, öyle özenirdik ki alırken. En son benim ilk anneler günümde ona orkide almıştım babanne oldun yeniden diye, bir de cüzdan almıştım. Orkide için bu benim evimde olmaz ben sana almış olayım, anneler günün kutlu olsun öyle say demiştiaha o da son oldu geçmiş olsun
Değer bilmiyorlarsa alma bir daha canım, sessizce bir geçmiş olsun dile o da son olsun
Benim kvde ondan mı gıcık acabaysaNe şanslısın. Zaten kendi kaynanası kötü olan geline kötü oluyor. Kendi kaynanası iyi olan geline iyi oluyor. Nasıl bişey
Kolay gelsin canimKızlar selam.
Alışverişimi yaptım, aşure için alacaklarımı halledip tutara bakacağım.
Lütenitsa işine giriyorum öğleden sonra bakalım. İnşallah güzel olur.
Akşam dinlenirken geçmişi okurum. Görüşürüz.
Kayınvalide hikayelerini okuyunca bir titreme geliyor bana, sonra diyorum Allah'ın sevgili kuluyum de geç kizimBenim kvde ondan mı gıcık acabaysa
Kvdesi kötüymüs
Suan alzheimer kadın.
93 yasında kvdem bakmamak icin takla atıyor
Artk nasıl kötülük yaptıysa kadın
Zamanında kafası kızınca ,evimde bedava oturuyonuz ,kira verceksiniz diyomus
Eşimde önemli bir katkı ama. Ilk köye gittigimizde, ben yan odadayken tüm ailesine bunu dedigini duydum: o benim can yoldaşım, sevdigim kadın. Ne ben nede baskası onu eze bilir. Izin vermem.Ne şanslısın. Zaten kendi kaynanası kötü olan geline kötü oluyor. Kendi kaynanası iyi olan geline iyi oluyor. Nasıl bişey
Zaten evliliklerde sorunların çoğu bu denge meselesini kuramamaktan çıkıyor.Eşimde önemli bir katkı ama. Ilk köye gittigimizde, ben yan odadayken tüm ailesine bunu dedigini duydum: o benim can yoldaşım, sevdigim kadın. Ne ben nede baskası onu eze bilir. Izin vermem.
Dengeyi çok iyi tutuyorda, ama dedigim gibi başdan beri zaten çok iyi anlaşıyoruz ailesiyle, gerek yoktu onu demesine, yinede sevindim tabi.
Geçmiş olsun canım,Evet canım çok ağrıyor. Sonucum ogkeden sonra cikacak. Ohleden dinra ilacı kullanabilecegim yangin vaarr. Sağolasın
Eyvah eyvah.Benim kvde ondan mı gıcık acabaysa
Kvdesi kötüymüs
Suan alzheimer kadın.
93 yasında kvdem bakmamak icin takla atıyor
Artk nasıl kötülük yaptıysa kadın
Zamanında kafası kızınca ,evimde bedava oturuyonuz ,kira verceksiniz diyomus
Kolay gelsin canım, verdiğim tarifimi yapacaksin?Kızlar selam.
Alışverişimi yaptım, aşure için alacaklarımı halledip tutara bakacağım.
Lütenitsa işine giriyorum öğleden sonra bakalım. İnşallah güzel olur.
Akşam dinlenirken geçmişi okurum. Görüşürüz.
Hoşgeldin canımSelâm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?