- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.181
Sağol canim. C vitamini alayım ben de haklısın. İlaç için teşekkürlerSelam kızlar
Ben bu bakış açısının iyi niyetinden şüphe ederim, ben de kendi düğünümde çok karşılaştım. "banane onlar da yapmasalardı" da en sık duyduğum cümle oluyor. Ben bana yapılanın karşılığını verme telaşına düşüyorum hep. Benim halamın oğlu bana evlenirken bilezik taktı. Kardeş gibi büyüdük, çocuğu da yeğenim gibidir. Şimdi kızı evleniyor. Ben de bu sıkışık zamanda olmamıza, altın bu fiyatta olmasına rağmen kızına bilezik aldım, haftasonu götüreceğim. Hediye işi bir nevi borç bence, sosyal gün.
Al benden de o kadar K kahvemsi mutluluk , ben de a101den almıştım 399₺ydi. O kadar seviyorum ki adını Ece koydumtabisi keşke daha çok çekmecesi olsaydı ama ben de konserve yapıyorum yetiyor çok şükür.
Çok geçmiş olsuniyiniyetli , benim göbek adım gibi bir şey malesef. Yıllarca her yolu denedim benim ağrımı anlık dindiren tek ilaç bir kas gevşetici, özelden yazayım sana. Bir hemşire arkadaşım önermişti, her içtiğimde bir hayır duası gönderiyorum. Antibiyotik ve bol sıvı şart kesinlikle. Bir de portakal suyu çok iyi geliyor, c vitamini yani.
anım sık sık oluyorsan eger, aşısıda var. Bi arkadaşım olmuşdu, iyi gelmişti. Kız bıkmıştı artık antibiyotik kullana kullana.Selam kızlar
Ben bu bakış açısının iyi niyetinden şüphe ederim, ben de kendi düğünümde çok karşılaştım. "banane onlar da yapmasalardı" da en sık duyduğum cümle oluyor. Ben bana yapılanın karşılığını verme telaşına düşüyorum hep. Benim halamın oğlu bana evlenirken bilezik taktı. Kardeş gibi büyüdük, çocuğu da yeğenim gibidir. Şimdi kızı evleniyor. Ben de bu sıkışık zamanda olmamıza, altın bu fiyatta olmasına rağmen kızına bilezik aldım, haftasonu götüreceğim. Hediye işi bir nevi borç bence, sosyal gün.
Al benden de o kadar K kahvemsi mutluluk , ben de a101den almıştım 399₺ydi. O kadar seviyorum ki adını Ece koydumtabisi keşke daha çok çekmecesi olsaydı ama ben de konserve yapıyorum yetiyor çok şükür.
Çok geçmiş olsuniyiniyetli , benim göbek adım gibi bir şey malesef. Yıllarca her yolu denedim benim ağrımı anlık dindiren tek ilaç bir kas gevşetici, özelden yazayım sana. Bir hemşire arkadaşım önermişti, her içtiğimde bir hayır duası gönderiyorum. Antibiyotik ve bol sıvı şart kesinlikle. Bir de portakal suyu çok iyi geliyor, c vitamini yani.
senin kv de de ilginç bir tip sankiS Saricivcivim1 hediye beğenmemek nedir yahu?
Benim kv kulp bulurdu hep, öyle özenirdik ki alırken. En son benim ilk anneler günümde ona orkide almıştım babanne oldun yeniden diye, bir de cüzdan almıştım. Orkide için bu benim evimde olmaz ben sana almış olayım, anneler günün kutlu olsun öyle say demiştiaha o da son oldu geçmiş olsun
Değer bilmiyorlarsa alma bir daha canım, sessizce bir geçmiş olsun dile o da son olsun
anım sık sık oluyorsan eger, aşısıda var. Bi arkadaşım olmuşdu, iyi gelmişti. Kız bıkmıştı artık antibiyotik kullana kullana.
Herbirinizin ömrünüzde bir defa görmenizi isterdim gerçektensenin kv de de ilginç bir tip sanki
benim kv demin kendi kaynanası ona kendi annesinden bile iyi davranmiş, bu sebeble oda ne bana ne eltime karişmaz. Cidden şunu bunu yapında demiyor bile iş konusunda. Cidden şanslıyım kv ve görümce konularında. Eltimi bile seviyorum bea, çok kafa dengiHerbirinizin ömrünüzde bir defa görmenizi isterdim gerçektenama bir defa dedim bak seviyorum sizi çünkü,
Büyük konuşmamak lazımYok gitmem
Hatta diyoki anne yukarı kattan ev alicam
Ozaman ben evden kaçarım dedim
Üstte gelin altta kaynana fittiririm artik
benim kv demin kendi kaynanası ona kendi annesinden bile iyi davranmiş, bu sebeble oda ne bana ne eltime karişmaz. Cidden şunu bunu yapında demiyor bile iş konusunda. Cidden şanslıyım kv ve görümce konularında. Eltimi bile seviyorum bea, çok kafa dengi
Sizin tayin isleri biraz karışık oluyor sanırımKızlar es durumundan il içi yer degisikligi için başvuru yaptım. 20 yıllık öğretmenim bur suru puanım var ile gelemedim. Hayırlısı bakalım
Seninle anlaşmak zor olmasa gerek canım, eglencelisin zatenbenim kv demin kendi kaynanası ona kendi annesinden bile iyi davranmiş, bu sebeble oda ne bana ne eltime karişmaz. Cidden şunu bunu yapında demiyor bile iş konusunda. Cidden şanslıyım kv ve görümce konularında. Eltimi bile seviyorum bea, çok kafa dengi
şimartın beni şımartınSeninle anlaşmak zor olmasa gerek canım, eglencelisin zaten
Sağol canım. Böyle bir sorun yasamamistim hiç. Yalniz burası çok tercih edilen bir yer olduğu için gecen yıl merkezde yer açılmadı. Bu yüzden ilçeye gitmek zorunda kaldım. Bakalım bu yıl açılacak mi hayırlısı olsunSizin tayin isleri biraz karışık oluyor sanırım
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?