Sağol canim. C vitamini alayım ben de haklısın. İlaç için teşekkürler

işleri hal ettim, vergic yoktu ona daha email attarım sonra, en azından evrakları bıraktım. Senelik metro biletime cıkış verdim. İki ay metro biletimi aylık alırım, taşınınca farklı bilet gerekecek, onuda senelik alırım daha uyguna geliyor.
Kuaförüme çiçek aldım, şimdide bir cafede oturup kahve mi içiyorum. Birazdan giderim kuaföre. Eşim evde cocukla kahvaltı yapıyorlarmış
Yarın dükkanlar kapalı burda, bayram. Pazar günleri zaten hep kapalı. Evde eksik var mı diye düşünüyorum.
Bide kızıma 3-4 parça kıyafet aldım ve yagmur ayakabısı. Baya indirimdeydi

S Saricivcivim1 hediye beğenmemek nedir yahu?

Benim kv kulp bulurdu hep, öyle özenirdik ki alırken. En son benim ilk anneler günümde ona orkide almıştım babanne oldun yeniden diye, bir de cüzdan almıştım. Orkide için bu benim evimde olmaz ben sana almış olayım, anneler günün kutlu olsun öyle say demişti aha o da son oldu geçmiş olsun

Değer bilmiyorlarsa alma bir daha canım, sessizce bir geçmiş olsun dile o da son olsun

anım sık sık oluyorsan eger, aşısıda var. Bi arkadaşım olmuşdu, iyi gelmişti. Kız bıkmıştı artık antibiyotik kullana kullana.

senin kv de de ilginç bir tip sanki

anım sık sık oluyorsan eger, aşısıda var. Bi arkadaşım olmuşdu, iyi gelmişti. Kız bıkmıştı artık antibiyotik kullana kullana.

Aaa bunu sorayım doktora canım benim, adım sistit koala benim çok teşekkür ederim

Hala hastanedeyim. Kızım cheesecake yapacaktı onu hatirlattim gidene kadar yapmis olur
Kızım üniversite sınavına girmişti. Matematik öğrt filan puanı yetiyor ama tercih yapmayacak bir yıl daha bizimle hayırlısı olsun. Kuzumun yanımda olmasına seviniyirum ins. Bu yıl daha iyi hazırlanıp sıralamasını yükseltir.

Herbirinizin ömrünüzde bir defa görmenizi isterdim gerçekten ama bir defa dedim bak seviyorum sizi çünkü,
benim kv demin kendi kaynanası ona kendi annesinden bile iyi davranmiş, bu sebeble oda ne bana ne eltime karişmaz. Cidden şunu bunu yapında demiyor bile iş konusunda. Cidden şanslıyım kv ve görümce konularında. Eltimi bile seviyorum bea, çok kafa dengi

Maşallah canım gerçekten çok önemli bu dediğin. Benim kv de aşırı modern görünümlü ama içi domestik bir kadın. kendi kvsinden çok çekti, sağolsun çok iyi öğrenmiş eltime daha çok yapıyor, ben kötü muameleye devam ettirmem, orada keserim genel olarak yapım bu. Bir şey istemem asla sanırım o yüzden bana bu versiyonda davranıyor

Kayınbiraderimin düğününü yaptı, takılarını aldı, arabasını onlara verdi çok uzun zaman kullandılar, çocuklarına baktı.

Bizde bir bilezik düğünde, 2.5luk da kızın doğumunda taktı. Biz de üzerine onun araba taksitlerini ödedik, önemli gün ve haftalarımızda da haracımızı veririz rahata ereriz çok şükür

Kızım ekim ayında doğdu, bir defa görüp ege turuna çıktı 3 ay dönmedi. Nerede diye soranlara düşmanı denize dökmeye gitti diyordum kızım kuzeninin babannesi sanıyor kvmi, kısmet böyleymiş

Seninle anlaşmak zor olmasa gerek canım, eglencelisin zaten

iyiniyetli Geçmiş olsun.

Eğer çok sık oluyorsan sistit cranberry takviyesinin de çok işe yaradığını okudum . Hatta instagramda sağlıklıyaşıyoruz diye bir sayfa var, idrar yolu enfrksiyonunu sadece venatura cranberry ve d mannoz takviyesi kullanarak atlattı.

Şimdi tam da zamanı kızılcığın bol bol tüketebilirsin

Sizin tayin isleri biraz karışık oluyor sanırım
Hayırlısı olsun
Sağol canım. Böyle bir sorun yasamamistim hiç. Yalniz burası çok tercih edilen bir yer olduğu için gecen yıl merkezde yer açılmadı. Bu yüzden ilçeye gitmek zorunda kaldım. Bakalım bu yıl açılacak mi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…