- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.281
Dobro utroGuten Morgen
Acele etme uykucum yavaş yavaş hallolur.günaydın kızlar şükür bugun dolapçılar geldi
salı günü hırsımdan agladım valla işler hallolmuyor diye.herkes mi gün erteler ya.
cok sukur bugunden sonra ustayla tek iş var snra benım ıslerım
bu haftada ızınlıyım esnek calısma olcakmıs bakalım nası olcak benım normalde idari izinli olmam gerekıyor sut ıznınden dolayı bakalım nası yapıcaklar
Hadi bizimle de paylaşdün aksam 3 yıllık kredi planı yaptım kızlarkul kurar kader gülermiş Rabbım ızın verırse olur ınsAllah
Yaşlılar bizden çok geziyor baby.Helloo komsular
Aksm kent ormanına mangala gidiyorz
kvdem de gelecekmis:S
65 yas sınırı var nasıl gelck diyorm
Olmaz bisey diyo koci:S
Eve gidip piknik sepeti yapcam.
Köpük tabaklarım vs var ama yine de salata yapıyoruz falan malz.ayarlamam lazım.
Kıza mama sandalyesini götürcem bu sefer.
Yıkarız eve gelince.Yoksa asla oturmuyor kucakta.
Oyy millete gezme ,bana dertler derya
Değişiklik olur temiz hava bizimde akşam mangala gitme planımız var.Helloo komsular
Aksm kent ormanına mangala gidiyorz
kvdem de gelecekmis:S
65 yas sınırı var nasıl gelck diyorm
Olmaz bisey diyo koci:S
Eve gidip piknik sepeti yapcam.
Köpük tabaklarım vs var ama yine de salata yapıyoruz falan malz.ayarlamam lazım.
Kıza mama sandalyesini götürcem bu sefer.
Yıkarız eve gelince.Yoksa asla oturmuyor kucakta.
Oyy millete gezme ,bana dertler derya
Sabah belini taktırdı kızı birden alıp,75 kere söyledi ah belim diye.Yaşlılar bizden çok geziyor baby.
Ne diyeyim artik
AynennDeğişiklik olur temiz hava bizimde akşam mangala gitme planımız var.
Polis çevirmesi falan olursa kv ye 3.150 TL cezası var diye biliyorum.
Aynı canım bi değişiklik yokAnnen nasıl oldu. Merak ettim
Harika görünüyorlar Allah kabul etsin canım.
Bende senin gibi kavanozluyorum uzaktakilere ama yakinlarima
En sevdiğim insan tipi
Afiyetle tüketin cnm.
Epey hallettin sen.
Benim kullandığım arkadaşımin önerisiyle iki farkli destekleyici dönüşümlü kullanıyorum isim isteyene özelden yazabilirim.
Iyiki doğmuş prensess
Çok ama çok fazlasini hakediyorsunuz, gerçekten içten söylüyorum bunu.
Anca geldik
Sen gelme de ben nasil etiket atiyorum sana, bekle sen klbk
nice nice saglikli, mutlu yillara kuzuma canim ❤❤
Teşekkürler kizlar
Dusuncesizlerden gına geldi artıkArkadaşım aradı, evime yakın yerde işi varmış. Bir kahveni içerim dediönce şaka yapıyor sandim, misafir kabul etmiyoruz eşim de evde zaten dedim. Düğüne gittin, plaja gittin, annende kaldın, hergun hastanedesiniz ama ben mi virusluyum dedi.
Düğün ve plajda full onlemliydik çok şükür kimseye birşey olmadı, üçüncü haftadayiz. Annemler zaten hepsi evde.
Hastane de Özel klinik, her gun sadece bir hasta alınıyor. Bir tek doktor var, o da astronot kıyafeti gibi giyinmiş halde. Normal özele bile gitmedik korkudan, ikinci el araç parası ödedik resmen sırf hastaliktan korktuğum için.
Aletler dezenfekte edilip işlem yapılıyor, ulaşımı özel araç ile yapıyoruz.
Tüm bu detayları biliyor ve aylardır evde izole oldugumu da en iyi bilenlerden.
Kendi nisanda hastalığı geçirdi, sonrasında fink Fink gezmedigi gitmediği yer kalmadı.
Darildi ama hiç umrumda değil, eve gelecekmiş bir de yaaaa
İnsanlar çok garip tamam mecburen dışarıda olana lafım yok ama keyfi gezmeler tozmalari doğru bulmuyorum. Bir sürü insan neler çekiyor hastalıktan. Sadece kendi onlemimiz ile virüsten uzak kalamiyoruz belli oldu bu, herkes dikkat edecek. Ama bizim insanımız eğitim, görgü seviyesi ne olursa olsun gerçekten cahil ve sorumsuz.Dusuncesizlerden gına geldi artık
Bana da arkadaş mesaj attı akşam
Iyileste kahve içelim diye
Ben artık eskiye donecegimi zannetmiyorum ne cektigimi bir ben bilirim dedim
Diğer arkadaşta iyi gün gelince kötü gün unutulur dedi. Hayırlısı dedim ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?