günaydın kızlar şükür bugun dolapçılar geldi
salı günü hırsımdan agladım valla işler hallolmuyor diye.herkes mi gün erteler ya.
cok sukur bugunden sonra ustayla tek iş var snra benım ıslerım
bu haftada ızınlıyım esnek calısma olcakmıs bakalım nası olcak benım normalde idari izinli olmam gerekıyor sut ıznınden dolayı bakalım nası yapıcaklar

Acele etme uykucum yavaş yavaş hallolur.
Süt iznin devam ediyorsa izinli olman gerekmiyor mu

Helloo komsular
Aksm kent ormanına mangala gidiyorz
kvdem de gelecekmis:S
65 yas sınırı var nasıl gelck diyorm
Olmaz bisey diyo koci:S
Eve gidip piknik sepeti yapcam.
Köpük tabaklarım vs var ama yine de salata yapıyoruz falan malz.ayarlamam lazım.
Kıza mama sandalyesini götürcem bu sefer.
Yıkarız eve gelince.Yoksa asla oturmuyor kucakta.
Oyy millete gezme ,bana dertler derya

Yaşlılar bizden çok geziyor baby.
Ne diyeyim artik

Değişiklik olur temiz hava bizimde akşam mangala gitme planımız var.
Polis çevirmesi falan olursa kv ye 3.150 TL cezası var diye biliyorum.

Sabah sabah güne çamaşır yikamayla başladım.
Pikeleri, koltuk örtülerini yıkadım üç posta astım balkona.
Sepet dolu ama yer kalmadı.
Stokluklarimi yerleştirdim. Temizlik ve kağıt grubunda epey süre yetecek malzeme almışım. Kişi çok rahat çıkartır. Bir iki paket peçete ilave ederim sadece.
Kuru Gıdaları henüz yerleştirmedim.
Günlerdir eve el surmuyorum bir sil supur yapmak lazım.
Kavurmalı patlıcan yemeği ve mercimek çorbası yaptım.
Hava serin akşama mangala gitme planımız var.

Yaşlılar bizden çok geziyor baby.
Ne diyeyim artik
Sabah belini taktırdı kızı birden alıp,75 kere söyledi ah belim diye.
Mangala gelirken bel agrımıyr:)
Evde bırakıp gelcek beli herhlde.D
(Gelsin kadın nolcak,sinsi gelin diyenler unfollow )

Değişiklik olur temiz hava bizimde akşam mangala gitme planımız var.
Polis çevirmesi falan olursa kv ye 3.150 TL cezası var diye biliyorum.
Aynenn
ins gelmem der.
Kpderim kalpten gider valla o rakamı öderse,Allah korusun:S

Selam bugün sabah izinliydim akşam geç çıktım işten
Sabah uyumayı planlıyordum ama çocuklar erken kalktı tabi,bulaşık yıkadım çamaşır attım makinaya ortalığı biraz toparladım çocukları okula bıraktım eve dönüp 1 saat tembellik ettim tv karşısında sonra dedim kalk biraz işlerini hallet gratise gittim 1 şampuan kıza saç açıcı sprey diş macunu ayak kremi deodorant aldım kasada indirimden bi tane daha diş macunu ve diş fırçası seti kaptımstok yaptım a dostlarlcw ya uğradım atlet aldım kendime 3 tane a101 den alıyorm normalde ama beden bulamıyorum ne zamndr bekleyemedim artık
Kendime yemek ısmarladım işe geldim şimdi akşama yemek yok hafta bitsin artık diye hevesle bekliyorum bu hafta çok sıktı beni

nice nice saglikli, mutlu yillara kuzuma canim ❤
Selam kızlar

Cennetmeyvesii nice yaşları olsun kuzucuğun

A Asmin75 yolladın mı yolcuları canım
Teşekkürler kizlar

Arkadaşım aradı, evime yakın yerde işi varmış. Bir kahveni içerim dedi önce şaka yapıyor sandim, misafir kabul etmiyoruz eşim de evde zaten dedim. Düğüne gittin, plaja gittin, annende kaldın, hergun hastanedesiniz ama ben mi virusluyum dedi.
Düğün ve plajda full onlemliydik çok şükür kimseye birşey olmadı, üçüncü haftadayiz. Annemler zaten hepsi evde.
Hastane de Özel klinik, her gun sadece bir hasta alınıyor. Bir tek doktor var, o da astronot kıyafeti gibi giyinmiş halde. Normal özele bile gitmedik korkudan, ikinci el araç parası ödedik resmen sırf hastaliktan korktuğum için.
Aletler dezenfekte edilip işlem yapılıyor, ulaşımı özel araç ile yapıyoruz.
Tüm bu detayları biliyor ve aylardır evde izole oldugumu da en iyi bilenlerden.
Kendi nisanda hastalığı geçirdi, sonrasında fink Fink gezmedigi gitmediği yer kalmadı.
Darildi ama hiç umrumda değil, eve gelecekmiş bir de yaaaa

Dusuncesizlerden gına geldi artık
Bana da arkadaş mesaj attı akşam
Iyileste kahve içelim diye
Ben artık eskiye donecegimi zannetmiyorum ne cektigimi bir ben bilirim dedim
Diğer arkadaşta iyi gün gelince kötü gün unutulur dedi. Hayırlısı dedim ne diyim

İnsanlar çok garip tamam mecburen dışarıda olana lafım yok ama keyfi gezmeler tozmalari doğru bulmuyorum. Bir sürü insan neler çekiyor hastalıktan. Sadece kendi onlemimiz ile virüsten uzak kalamiyoruz belli oldu bu, herkes dikkat edecek. Ama bizim insanımız eğitim, görgü seviyesi ne olursa olsun gerçekten cahil ve sorumsuz.
Hayır bir de kendi hastanede de yattı bu hastalıktan en çok onun düşünmesi lazım.
Diyecek birşey bulamıyorum böyle arkadaslara, olmasınlar daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…