vallahi açıklama bile yapmam böyle tiplere

iş yerim aradı beni bugün, tazminat ödersek cıkarmısın diye sormaya.
sirketin en gicik hatununu arattiriyorlar bide.
Onla epey tartisdik, sonra dedim git patronuna söyle iyi bir para öderse cikarim, komik rakamlarla cikmayin karsima.
Bakalim ne diyecekler. Hic oraya dönesim yok.

Benim eşimin patronu hiç aramıyor. Aylar oldu ne gel diyor ne çık diyor. Üstelik adamın işleri hiç durmadı, devlet dairelerine düzenli satış yaptıkları için aynı düzende devam etti, maaş vermemek için evden de çalışmayın dedi. 1000 lira işsizlik maaşı alıyor 5 aydır. Çok kararsız eşim, ne yapacağımızı bilmiyoruz.

vallahi canım ben ordan cıkmayı çok istiyorum ama beleşe gitmek istemiyorum. Bakalım ne diyecekler.

Eşin patronu arayıp bi sorsa neden işe çagırılmadıgını?

ev bi boş geldi bana bugün. Kızda uyuyor. Kaç aydır 4 kişiyiz, tuaf oldum birden yanlız kalınca.
kızım uyansın postameye gidip evin cıkışını yolluyacagım.
Bizim eve geçmek istiyenler varmış, tüm mobilyalırımızıda alırlarmış. Tanıdıkların tanıdıgı
Bizim ev şirketine sordum, kabul edermisimiz diye, ola bilir dediler. Vallahi olursa sadece kıyafetle dosyalarımızı alcaz burdan hadi inşallah

Selam kızlar

Dün kocamı burada gömdüm ya, Allahım bugün hastanede pestilim çıktı. Ne zaman dedikodusunu yapsam böyle oluyor Başım ayaklarım zonkluyor şimdi de... Evde yemek de yok valla dışarıdan bişe alıp gel diyeceğim eşime, Azcık naz yapayım

K kahvemsi mutluluk İnsanlar çok cesur.. Hepimiz bunaldık ama Havalar da güzelken açık havada görüşmek en güzeli illa görüşülecekse..

Of of off fena olmuş sizin haklısın

vallahi canım ben ordan cıkmayı çok istiyorum ama beleşe gitmek istemiyorum. Bakalım ne diyecekler.

Eşin patronu arayıp bi sorsa neden işe çagırılmadıgını?
Eğer ararsam yeniden başla diyecek, askeri ücretten devam ettirecek diyor. Sizin gibi o da bu süreçte o kadar sıkıştık ki, bir daha oraya dönmek istemiyor. İş arıyor şu an, umarım tazminatını verir diyoruz biz de.

Bugün dönüşümde misiniz? Biz yine girmedik dönüşümlüye. Çünkü dairenin yarısı yıllık izinde. Girmesek daha iyi. Ben kaldıramayacağım.
Önümüzdeki hafta gircez biz.bazı birimlerde de izinli olanlar var onlarda izindekiler gelince girecekmiş.Ama olmazki öyle 2 kişinin üstüne yüklenirse tabi kötü olur.

benim maaşım çok iyi orda, birdaha bukadar kazanamam herhalde, ama hiç sevmiyorum şirketi.
Umarım herşey gönlünüzce olur

Hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun

Önümüzdeki hafta gircez biz.bazı birimlerde de izinli olanlar var onlarda izindekiler gelince girecekmiş.Ama olmazki öyle 2 kişinin üstüne yüklenirse tabi kötü olur.
Sanırım biz de izindekiler gelince geçeriz. Ücretsiz izindekiler döndü. İşi öğrenecek 2arkadaş iyi kötü öğrendi. Hastayız diye gelmeyen 2 kişiden 1i de gelecek zaten. Eskisi kadar kötü geçmeyeceğini düşünüyorum. Ama herkes hergün gelsin, Ben çok zorlandım diyip duruyorum herkese. Bir dahaki sefere bu kadar kötü olmasın diye.

Selam kizlar, kahvemsinin pert günü.
Yatak odasının iki cami, balkonun cami, salonun camlarını silip perdelerini yıkadım.iki odanın da halılarını yıkadım. Petekleri cifledim.Gardroba el attım, birkaç parça kıyafet ayırdım.
Detaylı sil supur yapim.
Boş odanin da camını sildim, supurdum sildim.
Koridoru komple cifle kopurttum, halılarını yıkadım.
Banyo geçen hafta detaylı yapmıştım, bugun üstten aldım.
Mutfagi üstten aldım.
Yarın da oraya el atma planım var halim kalırsa.

Acele etme uykucum yavaş yavaş hallolur.
Süt iznin devam ediyorsa izinli olman gerekmiyor mu
ınsAllah canım benım
gecen seferki genelgede hamileler ve süt izinliler diye ayrılmıstı bu sefer kurum kararına bırakılmıs ne olacagı belirsiz canım

Sen anlatırken ben yoruldum
Benim halıları vermem gerek birde genel temizlik ama hiç halim yok

Sen anlatırken ben yoruldum
Benim halıları vermem gerek birde genel temizlik ama hiç halim yok
Sen biraz daha toparlan yavaş yavaş yaparsın.
Ne zamandır üstten yapınca ev fena haldeydi.
Haftaya oda oda yapmak planım vardı ama başlayınca yaptım.
Fizik tedaviye gidiyorum ağrım var diye öbür yandan da elim durmuyor

Dur durduğun yerde kahvemsi Temizdir o ev eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…