- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.301
yolladım canım. Kızımla tek takılıyoruz 5 gün
vallahi açıklama bile yapmam böyle tiplereArkadaşım aradı, evime yakın yerde işi varmış. Bir kahveni içerim dediönce şaka yapıyor sandim, misafir kabul etmiyoruz eşim de evde zaten dedim. Düğüne gittin, plaja gittin, annende kaldın, hergun hastanedesiniz ama ben mi virusluyum dedi.
Düğün ve plajda full onlemliydik çok şükür kimseye birşey olmadı, üçüncü haftadayiz. Annemler zaten hepsi evde.
Hastane de Özel klinik, her gun sadece bir hasta alınıyor. Bir tek doktor var, o da astronot kıyafeti gibi giyinmiş halde. Normal özele bile gitmedik korkudan, ikinci el araç parası ödedik resmen sırf hastaliktan korktuğum için.
Aletler dezenfekte edilip işlem yapılıyor, ulaşımı özel araç ile yapıyoruz.
Tüm bu detayları biliyor ve aylardır evde izole oldugumu da en iyi bilenlerden.
Kendi nisanda hastalığı geçirdi, sonrasında fink Fink gezmedigi gitmediği yer kalmadı.
Darildi ama hiç umrumda değil, eve gelecekmiş bir de yaaaa
Benim eşimin patronu hiç aramıyor. Aylar oldu ne gel diyor ne çık diyor. Üstelik adamın işleri hiç durmadı, devlet dairelerine düzenli satış yaptıkları için aynı düzende devam etti, maaş vermemek için evden de çalışmayın dedi. 1000 lira işsizlik maaşı alıyor 5 aydır. Çok kararsız eşim, ne yapacağımızı bilmiyoruz.iş yerim aradı beni bugün, tazminat ödersek cıkarmısın diye sormaya.
sirketin en gicik hatununu arattiriyorlar bide.
Onla epey tartisdik, sonra dedim git patronuna söyle iyi bir para öderse cikarim, komik rakamlarla cikmayin karsima.
Bakalim ne diyecekler. Hic oraya dönesim yok.
vallahi canım ben ordan cıkmayı çok istiyorum ama beleşe gitmek istemiyorum. Bakalım ne diyecekler.Benim eşimin patronu hiç aramıyor. Aylar oldu ne gel diyor ne çık diyor. Üstelik adamın işleri hiç durmadı, devlet dairelerine düzenli satış yaptıkları için aynı düzende devam etti, maaş vermemek için evden de çalışmayın dedi. 1000 lira işsizlik maaşı alıyor 5 aydır. Çok kararsız eşim, ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Of of off fena olmuş sizin haklısınBizde 2 ücretsiz izinde olan vardı.1kişinin tayini çıktı.2kişi de hasta olduğu için koronadan idari izinli sayıldı. İdarecide 2 kişi. İdareciyiz diye oturdular. Gelmeseler daha rahat çalışırdık. 9 kişi işe geldik. İdarecileri sayma 7kişi. 2 kişi de çocuğu olunca gelemedi, kaldı 5kişi. Ama dönüşümlü olunca 3 kişi 2 kişi oldu. İdareciler de bilgisizdi.yanımada birini öğret diye verdiler. Bir yandan idareciye öğrettim bir yandan arkadaşa. Öğrenecek arkadaş başka yoğun işe baktığından benim öğreteceğim işi de öğrenemedi. Yani öyle kötüydü ki anlatamam.
Eğer ararsam yeniden başla diyecek, askeri ücretten devam ettirecek diyor. Sizin gibi o da bu süreçte o kadar sıkıştık ki, bir daha oraya dönmek istemiyor. İş arıyor şu an, umarım tazminatını verir diyoruz biz de.vallahi canım ben ordan cıkmayı çok istiyorum ama beleşe gitmek istemiyorum. Bakalım ne diyecekler.
Eşin patronu arayıp bi sorsa neden işe çagırılmadıgını?
Önümüzdeki hafta gircez biz.bazı birimlerde de izinli olanlar var onlarda izindekiler gelince girecekmiş.Ama olmazki öyle 2 kişinin üstüne yüklenirse tabi kötü olur.Bugün dönüşümde misiniz? Biz yine girmedik dönüşümlüye. Çünkü dairenin yarısı yıllık izinde. Girmesek daha iyi. Ben kaldıramayacağım.
benim maaşım çok iyi orda, birdaha bukadar kazanamam herhalde, ama hiç sevmiyorum şirketi.Eğer ararsam yeniden başla diyecek, askeri ücretten devam ettirecek diyor. Sizin gibi o da bu süreçte o kadar sıkıştık ki, bir daha oraya dönmek istemiyor. İş arıyor şu an, umarım tazminatını verir diyoruz biz de.
Hayırlısı olsuniş yerim aradı beni bugün, tazminat ödersek cıkarmısın diye sormaya.
sirketin en gicik hatununu arattiriyorlar bide.
Onla epey tartisdik, sonra dedim git patronuna söyle iyi bir para öderse cikarim, komik rakamlarla cikmayin karsima.
Bakalim ne diyecekler. Hic oraya dönesim yok.
Hayırlısı olsunEğer ararsam yeniden başla diyecek, askeri ücretten devam ettirecek diyor. Sizin gibi o da bu süreçte o kadar sıkıştık ki, bir daha oraya dönmek istemiyor. İş arıyor şu an, umarım tazminatını verir diyoruz biz de.
Sanırım biz de izindekiler gelince geçeriz. Ücretsiz izindekiler döndü. İşi öğrenecek 2arkadaş iyi kötü öğrendi. Hastayız diye gelmeyen 2 kişiden 1i de gelecek zaten. Eskisi kadar kötü geçmeyeceğini düşünüyorum. Ama herkes hergün gelsin, Ben çok zorlandım diyip duruyorum herkese. Bir dahaki sefere bu kadar kötü olmasın diye.Önümüzdeki hafta gircez biz.bazı birimlerde de izinli olanlar var onlarda izindekiler gelince girecekmiş.Ama olmazki öyle 2 kişinin üstüne yüklenirse tabi kötü olur.
Amin, çok teşekkürler. Kendimizi kısıtlı yaşama alıştırdık çok şükür benim maaşım kirayla yemeğimizi karşılıyor. Yeter ki sağlık olsunHayırlısı olsun
ınsAllah canım benımAcele etme uykucum yavaş yavaş hallolur.
Süt iznin devam ediyorsa izinli olman gerekmiyor mu
Sen anlatırken ben yoruldumSelam kizlar, kahvemsinin pert günü.
Yatak odasının iki cami, balkonun cami, salonun camlarını silip perdelerini yıkadım.iki odanın da halılarını yıkadım. Petekleri cifledim.Gardroba el attım, birkaç parça kıyafet ayırdım.
Detaylı sil supur yapim.
Boş odanin da camını sildim, supurdum sildim.
Koridoru komple cifle kopurttum, halılarını yıkadım.
Banyo geçen hafta detaylı yapmıştım, bugun üstten aldım.
Mutfagi üstten aldım.
Yarın da oraya el atma planım var halim kalırsa.
Sen biraz daha toparlan yavaş yavaş yaparsın.Sen anlatırken ben yoruldum
Benim halıları vermem gerek birde genel temizlik ama hiç halim yok
Sen biraz daha toparlan yavaş yavaş yaparsın.
Ne zamandır üstten yapınca ev fena haldeydi.
Haftaya oda oda yapmak planım vardı ama başlayınca yaptım.
Fizik tedaviye gidiyorum ağrım var diye öbür yandan da elim durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?