Ben de biraz bdv de takıldım, oraya devam ederim.
Korona konusunu bdv ye geri taşımışlar.
Kazen de pozitifmis, hastaneye yatışi yapılmış.
İyi geceler kızlar
Kardeşim Malatya merkezde saglıkçi ve tek kendi bölümününde bile 5 koronalı varmiş.. ve daha kötüsü sadece 5 gün izin beriyorlarmiş hastane çalişanlar arasında pozıtif çok fazla vakka var diyor..

Benim mop dün geldi ben arkadaştaydım geç geldim... Eşim diyor senin oyuncak gelmiş:) Gecemin 10 unda deneme yaptım, ev yertemiz bügün Beklentilerimin üstünde çıktı bizim asil Charles
Nasilki Vip Ahmet Mop her kadının hakki ise
Dük Charles Mop kraliçeleri özel tasarım diyebiliriz
Güle güle kullan canim

İyi geceler kızlar.
Bugün ben de camların şöyle bir üstünden geçtim. Batmamış fazla,zaten çok olmadı sileli. Çamaşır,dolap düzenleme derken işe vakit ayırmadim . Klimanın önüne uzanıp kitap okudum bolca. Bence güzel bir gündü. Tembellik etmek de lazım arada.

Neden hepsini aynı gün yaptın? Canına yazık.. Camları elle mi sildin aparatın varmı. Bir temizlik topiği var kk da. Arada oraya takılıyorum. Onları bile aşmışsın bugün. Kendini bu kadar yormana üzüldüm. Halı cam gardrop aynı gün zor. Umarım halıları makineye atmışsındır ve camları aparatla silmişsindir.

Zaten virüsü çok ciddiye alanlar ve hiç ama hiç almayanlar olarak ikiye ayrılıyor şu an insanlar.
Ki hastanede yatarak tedavi gördü diyorsun
Asmin hayırlısı olsun hakkinizda cnm
Zaten pandemi en çok özel sektörü vurdu görmemek imkânsız.
Umarim herşey bir an önce toparlanır.
Sağlık sektörü çalışanlarının rabbim yardimcisi olsun diyorum
Gerçekten ateşin ortasinda onlar.
Benim mop dün geldi ben arkadaştaydım geç geldim... Eşim diyor senin oyuncak gelmiş:) Gecemin 10 unda deneme yaptım, ev yertemiz bügün Beklentilerimin üstünde çıktı bizim asil Charles
Mop ahmet candir demek charles da iyiymiş

Aslında niyetim haftaya oda oda yapmaktı ama biraz tezcanlilik var ondan ötürü elimde cabuktur başlayınca peşi peşine yaptim, bir de enerji geliyor ki iş yaparken sorma
Halılar ince çamaşır makinasında yikanan cinsten.
Camlari sabunlu suyu ceksil ile alıp durula kurula yapıyorum.
Bugün sildigim camlarim rahat, boydan kopurt çek. Mutfak camları sıkıntı benim.
Hangi topikmis o arada ben de bakayim

yolladım canım. Kızımla tek takılıyoruz 5 gün
Sen nasılsın?

Sağol kuzum çok şükür iyiyim, hayatta kalmaya çalışıyorum çarşamba itibarıyla resmi izne ayrıldım artık.

Allah kavuştursun
İnşallah tatmin edici bir tazminat verirler, orada kalmak istemediğini biliyorum

Günlerdir ocakta bir şey kaynatmıyordum bir garip geldi bugün 11de kızın okulunda kalan eşyaları almaya gideceğim, dünden erik doğramıştım onları kaynatıp öyle giderim.

Son 5 yıldır aşure yapıyorum, bereketine çok inanıyorum ama bu yıl yapamadım haliyle. Keşke komşularım yapsa, inşallah yapıyorlardır, inşallah amin

Ben de annemden bekliyorm
Virüs var diyo
Kız virüsle asurenin ne alakası var deidm
Zaten eve karpuz alsalar,yarısını kesip karsı komsuya götürür
SEn ben karsı komsu yicez iste

Hadi bizimle de paylaş
En sevdiğim, borç bitirme plânları
planda özel bıse yok aslında turtişim ara ödemeler yapabılırsek sayet 2024 sonunda bıtırırız gıbı dusundum Allah ızın verırse önce ıhtıyacları sonra evi ödemeyi dusunuyoruz hatta nasıp olursa evın pesıne arabayı dgıstırmeyi dusunuyoruz evin faiz oranı cok dusuk oldugu için 100 bin cıvarı borc kalınca altına gecıp araba için bırıktırmeyı dusunuyorum. ev bıtınce tekrar araba ıcın kredi cekmek yerine evın faiz oranı dusuk bu sekılde yapabılırız dıye dusundm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…