- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.321
sen hele bi dur bacım, daha yeni ayaklandın. Yorma kendini sakın!Sen anlatırken ben yoruldum
Benim halıları vermem gerek birde genel temizlik ama hiç halim yok
Kardeşim Malatya merkezde saglıkçi ve tek kendi bölümününde bile 5 koronalı varmiş.. ve daha kötüsü sadece 5 gün izin beriyorlarmişBen de biraz bdv de takıldım, oraya devam ederim.
Korona konusunu bdv ye geri taşımışlar.
Kazen de pozitifmis, hastaneye yatışi yapılmış.
İyi geceler kızlar
Bu sefer gerçekten pisti, anneme giderken iki cami açık unutmuşuz her yer toz içinde kalmisDur durduğun yerde kahvemsiTemizdir o ev eminim
Nasilki Vip Ahmet Mop her kadının hakki iseBenim mop dün geldi ben arkadaştaydım geç geldim... Eşim diyor senin oyuncak gelmiş:) Gecemin 10 unda deneme yaptım, ev yertemiz bügünBeklentilerimin üstünde çıktı bizim asil Charles
Neden hepsini aynı gün yaptın? Canına yazık..Selam kizlar, kahvemsinin pert günü.
Yatak odasının iki cami, balkonun cami, salonun camlarını silip perdelerini yıkadım.iki odanın da halılarını yıkadım. Petekleri cifledim.Gardroba el attım, birkaç parça kıyafet ayırdım.
Detaylı sil supur yapim.
Boş odanin da camını sildim, supurdum sildim.
Koridoru komple cifle kopurttum, halılarını yıkadım.
Banyo geçen hafta detaylı yapmıştım, bugun üstten aldım.
Mutfagi üstten aldım.
Yarın da oraya el atma planım var halim kalırsa.
Zaten virüsü çok ciddiye alanlar ve hiç ama hiç almayanlar olarak ikiye ayrılıyor şu an insanlar.Arkadaşım aradı, evime yakın yerde işi varmış. Bir kahveni içerim dediönce şaka yapıyor sandim, misafir kabul etmiyoruz eşim de evde zaten dedim. Düğüne gittin, plaja gittin, annende kaldın, hergun hastanedesiniz ama ben mi virusluyum dedi.
Düğün ve plajda full onlemliydik çok şükür kimseye birşey olmadı, üçüncü haftadayiz. Annemler zaten hepsi evde.
Hastane de Özel klinik, her gun sadece bir hasta alınıyor. Bir tek doktor var, o da astronot kıyafeti gibi giyinmiş halde. Normal özele bile gitmedik korkudan, ikinci el araç parası ödedik resmen sırf hastaliktan korktuğum için.
Aletler dezenfekte edilip işlem yapılıyor, ulaşımı özel araç ile yapıyoruz.
Tüm bu detayları biliyor ve aylardır evde izole oldugumu da en iyi bilenlerden.
Kendi nisanda hastalığı geçirdi, sonrasında fink Fink gezmedigi gitmediği yer kalmadı.
Darildi ama hiç umrumda değil, eve gelecekmiş bir de yaaaa
Asmin hayırlısı olsun hakkinizda cnmiş yerim aradı beni bugün, tazminat ödersek cıkarmısın diye sormaya.
sirketin en gicik hatununu arattiriyorlar bide.
Onla epey tartisdik, sonra dedim git patronuna söyle iyi bir para öderse cikarim, komik rakamlarla cikmayin karsima.
Bakalim ne diyecekler. Hic oraya dönesim yok.
Zaten pandemi en çok özel sektörü vurdu görmemek imkânsız.Benim eşimin patronu hiç aramıyor. Aylar oldu ne gel diyor ne çık diyor. Üstelik adamın işleri hiç durmadı, devlet dairelerine düzenli satış yaptıkları için aynı düzende devam etti, maaş vermemek için evden de çalışmayın dedi. 1000 lira işsizlik maaşı alıyor 5 aydır. Çok kararsız eşim, ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Sağlık sektörü çalışanlarının rabbim yardimcisi olsun diyorumKardeşim Malatya merkezde saglıkçi ve tek kendi bölümününde bile 5 koronalı varmiş.. ve daha kötüsü sadece 5 gün izin beriyorlarmişhastane çalişanlar arasında pozıtif çok fazla vakka var diyor..
Mop ahmet candir demek charles da iyiymişBenim mop dün geldi ben arkadaştaydım geç geldim... Eşim diyor senin oyuncak gelmiş:) Gecemin 10 unda deneme yaptım, ev yertemiz bügünBeklentilerimin üstünde çıktı bizim asil Charles
Aslında niyetim haftaya oda oda yapmaktı ama biraz tezcanlilik var ondan ötürüNeden hepsini aynı gün yaptın? Canına yazık..Camları elle mi sildin aparatın varmı. Bir temizlik topiği var kk da. Arada oraya takılıyorum. Onları bile aşmışsın bugün. Kendini bu kadar yormana üzüldüm. Halı cam gardrop aynı gün zor. Umarım halıları makineye atmışsındır ve camları aparatla silmişsindir.
yolladım canım. Kızımla tek takılıyoruz 5 gün
Sen nasılsın?
İnşallah tatmin edici bir tazminat verirler, orada kalmak istemediğini biliyorumiş yerim aradı beni bugün, tazminat ödersek cıkarmısın diye sormaya.
sirketin en gicik hatununu arattiriyorlar bide.
Onla epey tartisdik, sonra dedim git patronuna söyle iyi bir para öderse cikarim, komik rakamlarla cikmayin karsima.
Bakalim ne diyecekler. Hic oraya dönesim yok.
Ben de annemden bekliyormGünlerdir ocakta bir şey kaynatmıyordum bir garip geldibugün 11de kızın okulunda kalan eşyaları almaya gideceğim, dünden erik doğramıştım onları kaynatıp öyle giderim.
Son 5 yıldır aşure yapıyorum, bereketine çok inanıyorum ama bu yıl yapamadım haliyle. Keşke komşularım yapsa, inşallah yapıyorlardır, inşallah amin
planda özel bıse yok aslında turtişim ara ödemeler yapabılırsek sayet 2024 sonunda bıtırırız gıbı dusundum Allah ızın verırse önce ıhtıyacları sonra evi ödemeyi dusunuyoruz hatta nasıp olursa evın pesıne arabayı dgıstırmeyi dusunuyoruz evin faiz oranı cok dusuk oldugu için 100 bin cıvarı borc kalınca altına gecıp araba için bırıktırmeyı dusunuyorum. ev bıtınce tekrar araba ıcın kredi cekmek yerine evın faiz oranı dusuk bu sekılde yapabılırız dıye dusundmHadi bizimle de paylaş
En sevdiğim, borç bitirme plânları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?