bu arada benım de arkadasım geldı ıstanbuldan yıllar sonra 3-4 defa cafe tarzı yere gittik. biz de bi laf vardır " sımdı aldı vıyvıylar" yani bir tırstım vakalar arttıkca. ama hiç sokaga cıkmamıstım nerdeyse hatt arkadasım olmasa yıne ckmazdım. bundan snra yıne eski duzen zorunlu olmadıkca ıs harıcı ckmamaya calıscaz kapalı ve kalabalık yerlere.
bu arada tekrar temızlıkcı ablayı alcam bı gun.gercekten cok yoruldm her gun sil sil yıne toz var
cam balkon haftasonu takılabılırmıs her sey hallolsn oyle cagırcam.cam balkonu da sılmıs olur. evden ekstra çoook harcamamız oldu ya.
bulask makınasının kapagı yamulmus 280de ona alacaklar.

Faiz oranı düşük olması senin şansın cnm.
Bu şekilde 4.5 yilda borcunuz biter o zaman.
Şahane.
Bende son 2 yil kalana kadar borcu azaltlmak istiyorum, kismet.
Faizi çok yüksek ya,havaya para dağıtıyorum gibi geliyor böyle.

Bol bol dinlenme zamani koalacim.
Bebiş doğduktan sonra kosusturmalar artacak zira :)

Müsait olunca bana aşurenin tarifini yazarmisin
Annemden tarif istedim göz kararı yapıyorum dedi, bu sefer yaparken yaz o zaman dedim, babam diyor ki yaptıkça birşeyler ekledi koca kazan oldu.
Ben haftaya yapmayı planlıyorum, yemek isteyenler buyursun sepetle aşağı salarim

Canım sen çok uygun faiz ile aldın.
Ben senin yerinde olsam ara ödeme yapacağım zaman faizler yüksekse ve ilk zamanlar ara ödeme yapamazsam direkt altın, döviz yapar arabayı değiştiririm o parayla. Tabiki ytd

günaydın kızlar,

dün 77,4 cıkmışdım, bugün 77,9 adetim yarın baslıyacam ondandır

Cennetmeyvesii
iyi haberlerini bekliyoruz canım

birazdan kızımla kahvaltı yaparız, sonra parka götürürüm, iyce yorulsun. Öglenden ihtibaren bir kaç gün yagmur gösteriyor. Yaz bitti burda.
O uyurkende yine bir kaç işimi hal ederim.

Tamam kahvemsi ben aşağıda bekliyor oluciim

Sabah sabah gerildim ya, daha doğrusu panik oldum.
Haftaya şirketlerden birinin incelemesi var, adliyeye belge götürülecek, bilirkişi bakacak.
Tamam dedim avukata ama telefonu kapatınca korona korkusu sardı. Gerçi tamam demeyip ne yapacağım mahkeme tarih vermiş.
Adliye, kapalı mekan, asansöre bineceğim, insanlar valla tüylerim diken diken oldu.
Sonra da kızdım kendime hergun orada calisanlar da insan sonuçta, bu tarz kurumlarda daha sıkı tedbir alınıyor, milletin ekmek almaya çıkmadığı dönemde defalarca iskura gittim adliyeye mi gitmeyeceğim diye kendime cesaret vermeye çalışıyorum

Kenarda hazır sıcak su olmalı ki lazım olunca hemen ekleyelim. Şeker 7 bardak civarı kullandım,az az ekleyip ağız tadimiza göre ayarladım. Pirinçler pişip biraz yoğunlaşınca kalan malzemeleri ekleyip 10 dk daha pişirdim. Başından ayrılmamak lazım,yarmalar hemen dibe yapışıyor.
2 büyük tencere aşure oldu. 2 bardak yarma da yetermiş aslında. Fındık fıstık çok seviyoruz içinde,size çok gelebilir,göz kararı koyun.

Mecbur gidiyoruz canım,hiç kötüyü çağırma boşuna. Ben dolgu yaptırmak zorunda kaldım,şükür bir şey olmadı. Tedbir bizden takdir Allah'tan.

ınsAllah canım tabi bi aksılık cıkmazsa yavru kuşum büyüyor onun için güzel seylerde yapmak ıstıyorum sırf borc odemeye odaklanmak ıstemıyorum ınsAşlah saglıgımız elverır her sey yolunda gıder canım benım

Canım sen çok uygun faiz ile aldın.
Ben senin yerinde olsam ara ödeme yapacağım zaman faizler yüksekse ve ilk zamanlar ara ödeme yapamazsam direkt altın, döviz yapar arabayı değiştiririm o parayla. Tabiki ytd
ay kahvemsım çooook borcumuz var o yuzden once bi onu minımum 3 sene eritmem lazım ondan snra dedıgın asamaya gececegız ınsAllah
ev kredisi 10 yıllık ıhtıyac 5 yıllık. önce onları bıtırmeyi planlıyorum nasıpse

Dikkatlice gider gelirsin cnm.
Ben biraz daha alıştım sanirim bu durumlara artik.
Kabullendim mi desem.

Borcu bitirmek için de harekete geçmek lâzım rahatsiz ediyorsa.
Çocuklar büyüyor biz artik 30lardayiz yani tez elden birşeyler yapmak lâzım.
Kenarda köşede az bir birikim kaldi o da rahatsiz ediyor beni.
Bende tl den altina donecegim yakında.
Nasipse tâbi.

canım bende cezaevinde çalışıyorum inan en çok tedbirler adliye cezaevi vs gibi yerlerde yapılıyor için rahat olsun

Teşekkür ederim, ben yarı malzeme ile yapsam yeter bize sanırım.
Virüs nedeniyle karşı komşum dışında kimseye dagitamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…