- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.520
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.341
Faiz oranı düşük olması senin şansın cnm.planda özel bıse yok aslında turtişim ara ödemeler yapabılırsek sayet 2024 sonunda bıtırırız gıbı dusundum Allah ızın verırse önce ıhtıyacları sonra evi ödemeyi dusunuyoruz hatta nasıp olursa evın pesıne arabayı dgıstırmeyi dusunuyoruz evin faiz oranı cok dusuk oldugu için 100 bin cıvarı borc kalınca altına gecıp araba için bırıktırmeyı dusunuyorum. ev bıtınce tekrar araba ıcın kredi cekmek yerine evın faiz oranı dusuk bu sekılde yapabılırız dıye dusundm
Bol bol dinlenme zamani koalacim.Sağol kuzum çok şükür iyiyim, hayatta kalmaya çalışıyorumçarşamba itibarıyla resmi izne ayrıldım artık.
Allah kavuştursun
İnşallah tatmin edici bir tazminat verirler, orada kalmak istemediğini biliyorum
Müsait olunca bana aşurenin tarifini yazarmisinGünlerdir ocakta bir şey kaynatmıyordum bir garip geldibugün 11de kızın okulunda kalan eşyaları almaya gideceğim, dünden erik doğramıştım onları kaynatıp öyle giderim.
Son 5 yıldır aşure yapıyorum, bereketine çok inanıyorum ama bu yıl yapamadım haliyle. Keşke komşularım yapsa, inşallah yapıyorlardır, inşallah amin
Canım sen çok uygun faiz ile aldın.planda özel bıse yok aslında turtişim ara ödemeler yapabılırsek sayet 2024 sonunda bıtırırız gıbı dusundum Allah ızın verırse önce ıhtıyacları sonra evi ödemeyi dusunuyoruz hatta nasıp olursa evın pesıne arabayı dgıstırmeyi dusunuyoruz evin faiz oranı cok dusuk oldugu için 100 bin cıvarı borc kalınca altına gecıp araba için bırıktırmeyı dusunuyorum. ev bıtınce tekrar araba ıcın kredi cekmek yerine evın faiz oranı dusuk bu sekılde yapabılırız dıye dusundm
Tamam kahvemsi ben aşağıda bekliyor oluciimMüsait olunca bana aşurenin tarifini yazarmisin
Annemden tarif istedim göz kararı yapıyorum dedi, bu sefer yaparken yaz o zaman dedim, babam diyor ki yaptıkça birşeyler ekledi koca kazan oldu.
Ben haftaya yapmayı planlıyorum, yemek isteyenler buyursun sepetle aşağı salarim
Daha vakit varGünaydın arkadaşlar
Hayırlı cumalar hepinize.
Cennetmeyvesii hayırlı haberlerini bekliyoruz annenin.
K kahvemsi mutluluk ben unuttum tarifi buraya atmayıoysa not almıştım tlf a.
Mecbur gidiyoruz canım,hiç kötüyü çağırma boşuna. Ben dolgu yaptırmak zorunda kaldım,şükür bir şey olmadı. Tedbir bizden takdir Allah'tan.Sabah sabah gerildim ya, daha doğrusu panik oldum.
Haftaya şirketlerden birinin incelemesi var, adliyeye belge götürülecek, bilirkişi bakacak.
Tamam dedim avukata ama telefonu kapatınca korona korkusu sardı. Gerçi tamam demeyip ne yapacağım mahkeme tarih vermiş.
Adliye, kapalı mekan, asansöre bineceğim, insanlar valla tüylerim diken diken oldu.
Sonra da kızdım kendime hergun orada calisanlar da insan sonuçta, bu tarz kurumlarda daha sıkı tedbir alınıyor, milletin ekmek almaya çıkmadığı dönemde defalarca iskura gittim adliyeye mi gitmeyeceğim diye kendime cesaret vermeye çalışıyorum
ınsAllah canım tabi bi aksılık cıkmazsa yavru kuşum büyüyor onun için güzel seylerde yapmak ıstıyorum sırf borc odemeye odaklanmak ıstemıyorum ınsAşlah saglıgımız elverır her sey yolunda gıder canım benımFaiz oranı düşük olması senin şansın cnm.
Bu şekilde 4.5 yilda borcunuz biter o zaman.
Şahane.
Bende son 2 yil kalana kadar borcu azaltlmak istiyorum, kismet.
Faizi çok yüksek ya,havaya para dağıtıyorum gibi geliyor böyle.
ay kahvemsım çooook borcumuz var o yuzden once bi onu minımum 3 sene eritmem lazım ondan snra dedıgın asamaya gececegız ınsAllahCanım sen çok uygun faiz ile aldın.
Ben senin yerinde olsam ara ödeme yapacağım zaman faizler yüksekse ve ilk zamanlar ara ödeme yapamazsam direkt altın, döviz yapar arabayı değiştiririm o parayla. Tabiki ytd
Dikkatlice gider gelirsin cnm.Sabah sabah gerildim ya, daha doğrusu panik oldum.
Haftaya şirketlerden birinin incelemesi var, adliyeye belge götürülecek, bilirkişi bakacak.
Tamam dedim avukata ama telefonu kapatınca korona korkusu sardı. Gerçi tamam demeyip ne yapacağım mahkeme tarih vermiş.
Adliye, kapalı mekan, asansöre bineceğim, insanlar valla tüylerim diken diken oldu.
Sonra da kızdım kendime hergun orada calisanlar da insan sonuçta, bu tarz kurumlarda daha sıkı tedbir alınıyor, milletin ekmek almaya çıkmadığı dönemde defalarca iskura gittim adliyeye mi gitmeyeceğim diye kendime cesaret vermeye çalışıyorum
Borcu bitirmek için de harekete geçmek lâzım rahatsiz ediyorsa.ınsAllah canım tabi bi aksılık cıkmazsa yavru kuşum büyüyor onun için güzel seylerde yapmak ıstıyorum sırf borc odemeye odaklanmak ıstemıyorum ınsAşlah saglıgımız elverır her sey yolunda gıder canım benım
ay kahvemsım çooook borcumuz var o yuzden once bi onu minımum 3 sene eritmem lazım ondan snra dedıgın asamaya gececegız ınsAllah
ev kredisi 10 yıllık ıhtıyac 5 yıllık. önce onları bıtırmeyi planlıyorum nasıpse
canım bende cezaevinde çalışıyorum inan en çok tedbirler adliye cezaevi vs gibi yerlerde yapılıyor için rahat olsunSabah sabah gerildim ya, daha doğrusu panik oldum.
Teşekkür ederim, ben yarı malzeme ile yapsam yeter bize sanırım.Eki Görüntüle 2681628 Eki Görüntüle 2681629
Kenarda hazır sıcak su olmalı ki lazım olunca hemen ekleyelim. Şeker 7 bardak civarı kullandım,az az ekleyip ağız tadimiza göre ayarladım. Pirinçler pişip biraz yoğunlaşınca kalan malzemeleri ekleyip 10 dk daha pişirdim. Başından ayrılmamak lazım,yarmalar hemen dibe yapışıyor.
2 büyük tencere aşure oldu. 2 bardak yarma da yetermiş aslında. Fındık fıstık çok seviyoruz içinde,size çok gelebilir,göz kararı koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?