Bugün yine temizliğe devam
Koltuk kılıflarıni makinaya attım.
Evi süpürüp dün yikadigim halilari serdim.
Buzdolabını temizleyip hallettim. Kiler dolabını boşaltıp temizledim.
Eksik listemi de yaptım bu arada.
Mutfağın camlarını silip, boş oda ve mutfağın perdesini de yikarsam eşim gelmeden tamamdır.
Birlikte yaparız dedi ama o da fizik tedaviye gidiyor ben ona o bana kiyamiyor.
Mutfak dolapları kalacak sadece.
Onu da haftaya insallah

Cennetmeyvesii canım kaçta uyandıracaklar anneciğini, dualarımız ve aklımız sizde
Günaydın ☀
Cennetmeyvesii güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız annenle
Günaydın arkadaşlar
Hayırlı cumalar hepinize.
Cennetmeyvesii hayırlı haberlerini bekliyoruz annenin.
K kahvemsi mutluluk ben unuttum tarifi buraya atmayı oysa not almıştım tlf a.
Cennetmeyvesii güzel haberlerle gel inş canım
Cennetmeyvesii hepimiz senden haber bekliyoruz canim
çok sağolun kızlar.
Ciğerleri uyandıracak kadar iyi değilmiş.
Haftaya tekrar deneyecekler tahlil sonuçlarına göre.

Sabah ezanına kadar uyuyamadim
Sağ bacagimda dizimin üstünde damar atiyo resmen kalp gibi. Kalbim dizime düştü galiba
Üzüntü ve stresten oluyormuş inşallah kalıcı değildir.
Birşeylerle oyalanmaliyim dedim ve sonuc 16 kavonoz kahvaltılık sos

Eklentiler

• 20200828_131851.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 66
O bende de var. Eşim ilk hastalandiginda olmuştu
Cok stres yapsam ya da uzulsem oluyor yine
Ellerine sağlık canim, soslar harika

Yarın ara verip öyle mi yapsan acaba,çok yorma kendini
Bilmiyorum oyalanmak iyi oluyo birde çok yormaz domates sos. Doğrayıp pisiriyorum. Yumuşayınca blendrdan gecirip kavonozluyorum
Neyse yarınki duruma gore bakayim

Ben yine pislikten ölmüyelim yeter moduna gectim saka saka....ama cidden hic icimden gelmiyor artik, ben tasinma moduna girdim bile

Selam kizlar,

bence ikinizde kendinizi fazla yoruyorsunuz !!! Bi dinlenin bacilar.

Ben bugün kizimla kahvalti yaptim, ardindan alisverise gitdik, oturmak istemiyor arabasinda, ayaga kalkti, arabasi devriliyordu zor tuttdum. Anladimki ben kizla birdaha tek basima alisverise gitmiyecegim bir süre.

Eve geldik, camasir astim, kizi uyuttum, firina tavuk patates attim. Bir kac panel doldurdum.
Toplu tasimada sürekli isci ariyorlar burda, onlarin ödedigi maasa baktim. 3200 vergi öncesinden, vergi sonrasindan 2100 kaliyor, üstüne kendim, ve cocugum bedava biniyor heryerde, esimede ucuza bilet ala biliyoruz. E buda 150 - 200 Euro degerinde. Üstüne BES de ödüyorlar 50 Euro ayda.
Vallahi düsündünmde, simdiki maasimla böyle aman aman bir fark yok. Primi hesaplamazsam, kurzu maasimdan bi 400 eksik.
Vallahi bizimkiler tazminat öderse basvurcam Tramvay sürücüsü iyi. Kabinin icinde oturuyorsun, müsterilerle temaz yok, dirdir eden yok, yolun zaten belli, cok trafik derdin yok
Ciddiyim yani Bakalim beni alirlar mi.
Is yeri dönmedi hala. Bakalim nezaman ariyacaklar.
Yagmur basladi, kizla evde vakit gecircek birseyler bulmaliyim.

Ben yine pislikten ölmüyelim yeter moduna gectim saka saka....ama cidden hic icimden gelmiyor artik, ben tasinma moduna girdim bile
Pasaklı Asmin
Taşınma sürecinde ben de öyleydim. Her odada koliler, temizlik yapsan bile belli değil diye yaşayacak kadar yapıyordum.
Ama taşınmadan önceki gün bütün evi silip supurdum, en son çıkarken kalan camasir suyu ile küveti yikamistim.
Ev sahibi yoktu ben çıkarken sonra arayıp teşekkür etti. Kendisi ahir gibi teslim ettiği için şaşırmış tabi.
Bak anılarım canlandı yine

Markete ve eczaneye ugradik. Resmen servet bırakıp döndük.
Esime ekstra ilaç vermiş bugün doktor, SSK karsilamiyor. Bu tedavi bize düşündüğümüzden pahalıya geldi. O zaman kredi faizleri düşüktü ama altın var diye altınları bozmustum, az kaldı umarım sonuç güzel olur. Benim fizik de haftaya bitiyor.
Marketten de ufak tefek eksikleri aldım ama tutar hiç ufak olmadı.

Akşam menümüz mantı+kola.
Havalar biraz daha serinlesinde mantı yapıp buzluğa atmam gerek. Annemde de yoktu iki poşet verdi.
Bizimde menü mantı idi. Google düzenli evimiz hayatımız yazınca kk nın temizlik topiği çıkıyor. Bol bol ev temizliyorlar. Senin gidişat iyice ev hanımı gibi oldu. Hergün biraz daha kaptırıyorsun kendini. Dizi de buldunmu tamamdır

umarim tedaviler iyi bir sonuc verir

Evet hanginizin pasakligima nazari deydi cabuk söylesin
Ne güzel pasakli pasakli yasayip mutlu olcaktim, bi telefon geldi yarin evin fotoraflarini istiyorlar, haftayada evi görmek istiyorlarmis evi devralmak istiyenler.
Yani ben bugün gece temizlik yapacam
Yarinda kücük kova boya alcam, bir kac yerin üzerinden gecelim sali günü dedik. Sahi belki ben kendim hal ederim esim gelmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…