ay kahvemsim bizim de ev aldıgımızda pisti yani söyle çerçöp yoktu ama pis gozukuyordu herkesın zevki ayrı tabide her odada dallı güllü duvar kagıtları vardı.
ben cıkarım her tarafı tekrardan pırıl pırıl yaptım banyoları dusakabınleri cifledim ankastre altlarını bıle yagcozle yaptım. gelen bı boya yaptırıp oturacak. arkamdan konusmasa bile dusunmesını dahı ıstemem

Aşırı küstüm sana

Biraz da gorguyle alakali bence bu, niye benim pisligimi bir baskasi görsün, laf etsin ve temizlesin diye düşünürüm ben.
Ben çıkınca gelen boya bile yapmadan oturmuş.
Ki 7 yıl oturduk ve girdikten sonra boya yapmadık ama çiçek gibi ev bıraktım gerçekten.
Arkamdan tüm mahalleye söylemiş zaten ev sahibi de evi tutan da hiç yormadi bizi, pırıl pirildi demisler. Kuaförüm o mahallede ondan duydum

Duvar bile siliyor
Küsüm ama uzmanlık alanim cevap vermezsem olmaz

Ellerine sağlık canım.
Üzme kendini, toparlanmaya çalış iyileşecek anacigin..
Asmin bu sana biçilmiş kaftan gibi yakışır, özelime foto isterim işinin başındayken eğer olursa
Burası benim favori konum (buradakiler).. ❤

Aklin yolu bir

K kahvemsi mutluluk kahvemsim toptan bitirdin temizliği, ellerine sağlık canımm

Eşimin halasının ellerinde ve bileklerinde sürekli agrı ve uyuşma oldugu için doktora götürmüşlerdi. Felaket titiz, evdeki bulaşıkmakinesine güvenmez, elle yıkar bulaşıkları, çamaşır suyu kokusundan bayılcaktım nerdese okadar kullanıyor yani.
Neyse doktor bunu sormuş: “Eldeki, kollardaki sinirler çokyıpranmış. Evlere temizlige mi gidiyordun?”

Yani siz siz olun abartmayın bu temizlik işlerini, faturası 20 yıl sonra geliyor çünkü.
İyi davranın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…