- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.520
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.381
ay kahvemsim bizim de ev aldıgımızda pisti yani söyle çerçöp yoktu ama pis gozukuyordu herkesın zevki ayrı tabide her odada dallı güllü duvar kagıtları vardı.Pasaklı Asmin
Taşınma sürecinde ben de öyleydim. Her odada koliler, temizlik yapsan bile belli değil diye yaşayacak kadar yapıyordum.
Ama taşınmadan önceki gün bütün evi silip supurdum, en son çıkarken kalan camasir suyu ile küveti yikamistim.
Ev sahibi yoktu ben çıkarken sonra arayıp teşekkür etti. Kendisi ahir gibi teslim ettiği için şaşırmış tabi.
Bak anılarım canlandı yine
Aşırı küstüm sanaBizimde menü mantı idi. Google düzenli evimiz hayatımız yazınca kk nın temizlik topiği çıkıyor. Bol bol ev temizliyorlar. Senin gidişat iyice ev hanımı gibi oldu. Hergün biraz daha kaptırıyorsun kendini. Dizi de buldunmu tamamdır
Biraz da gorguyle alakali bence bu, niye benim pisligimi bir baskasi görsün, laf etsin ve temizlesin diye düşünürüm ben.ay kahvemsim bizim de ev aldıgımızda pisti yani söyle çerçöp yoktu ama pis gozukuyordu herkesın zevki ayrı tabide her odada dallı güllü duvar kagıtları vardı.
ben cıkarım her tarafı tekrardan pırıl pırıl yaptım banyoları dusakabınleri cifledim ankastre altlarını bıle yagcozle yaptım. gelen bı boya yaptırıp oturacak. arkamdan konusmasa bile dusunmesını dahı ıstemem
Kendini bu kadar yorma diye diyorumAşırı küstüm sana
O Topikte harika kalbi güzel insanlar var. Sizler gibi. Yıllardır yazarım oraya.
Ben de bir bakayım:)O Topikte harika kalbi güzel insanlar var. Sizlerden gibi. Yıllardır yazarım oraya.
Burayı boşlamayınBen de bir bakayım:)
Burası benim favori konum (buradakiler)..Burayı boşlamayın
Paraları oralarda bitirmeyin sonra
temizlik bana terapi degil mecburiyet canimcim
Duvar bile siliyorEşimde paralarını altına yatırmaya başladı. Benden örnek aldı. Körle yatan şaşı kalkar derler ya. Bana diyor eve gelirken şunu bunu al. Kendi biriktiriyor.
Şu vipler charlesler cam da siliyor mu kızlar. Siliyorsa on numaraymış.
pasaklı diyor bana canım
Ellerine sağlık canım.Sabah ezanına kadar uyuyamadim
Sağ bacagimda dizimin üstünde damar atiyo resmen kalp gibi. Kalbim dizime düştü galiba
Üzüntü ve stresten oluyormuş inşallah kalıcı değildir.
Birşeylerle oyalanmaliyim dedim ve sonuc 16 kavonoz kahvaltılık sos
Asmin bu sana biçilmiş kaftan gibi yakışır, özelime foto isterim işinin başındayken eğer olursaSelam kizlar,
bence ikinizde kendinizi fazla yoruyorsunuz !!! Bi dinlenin bacilar.
Ben bugün kizimla kahvalti yaptim, ardindan alisverise gitdik, oturmak istemiyor arabasinda, ayaga kalkti, arabasi devriliyordu zor tuttdum. Anladimki ben kizla birdaha tek basima alisverise gitmiyecegim bir süre.
Eve geldik, camasir astim, kizi uyuttum, firina tavuk patates attim. Bir kac panel doldurdum.
Toplu tasimada sürekli isci ariyorlar burda, onlarin ödedigi maasa baktim. 3200 vergi öncesinden, vergi sonrasindan 2100 kaliyor, üstüne kendim, ve cocugum bedava biniyor heryerde, esimede ucuza bilet ala biliyoruz. E buda 150 - 200 Euro degerinde. Üstüne BES de ödüyorlar 50 Euro ayda.
Vallahi düsündünmde, simdiki maasimla böyle aman aman bir fark yok. Primi hesaplamazsam, kurzu maasimdan bi 400 eksik.
Vallahi bizimkiler tazminat öderse basvurcamTramvay sürücüsü iyi. Kabinin icinde oturuyorsun, müsterilerle temaz yok, dirdir eden yok, yolun zaten belli, cok trafik derdin yok
Ciddiyim yaniBakalim beni alirlar mi.
Is yeri dönmedi hala. Bakalim nezaman ariyacaklar.
Yagmur basladi, kizla evde vakit gecircek birseyler bulmaliyim.
Burası benim favori konum (buradakiler).. ❤
Aklin yolu birEşimde paralarını altına yatırmaya başladı. Benden örnek aldı. Körle yatan şaşı kalkar derler ya. Bana diyor eve gelirken şunu bunu al. Kendi biriktiriyor.
Şu vipler charlesler cam da siliyor mu kızlar. Siliyorsa on numaraymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?