- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.601
Günde iki üç dakika ayir bariUtanıyorum artık gelmeye
Gun nasıl bitiyor anlamiyorum çok hızlı geçiyor
Ek gidayada geçtik habire çocuğa bisiler hazırlıyorum falan
Siz napiyosunuz bakım
Topik hepten kış hazirliklarina döndü, yakındır ama birikim topigi dediniz salça topigi, kuru domates topigiymişsiniz denmesiEllerinize sağlık kizlar hepinizin, resmen topigin kazani hep kayniyor maşallah
Bana kalsa bir lutenitsa yaptik birde kahvaltilik, tamam
Ben birsey yapmadimTopik hepten kış hazirliklarina döndü, yakındır ama birikim topigi dediniz salça topigi, kuru domates topigiymişsiniz denmesi
Ay öylemi demiştim ah ben neymisim beÇok şükür kuzum iyiyiz siz nasılsınız.
Isten ayrilinca çok geleceğim demiştin ama yaalan oldu
Maşallah tabikisi.Gözü kalanın gözleri şaş olsun o zaman
Ne yapayım hem becerikliyim, hem temizim, hem hamaratim dört dörtlük ev hanfendisiyim kiskanmayin lütfen. Siz de çalışın olsun
Ya zaten senin temizlik hastalığın bitircek beniGünde iki üç dakika ayir bari
Özlüyoruz seni .
Ben bu aralar eve sardım bildiğin gibi canım
Topik hepten kış hazirliklarina döndü, yakındır ama birikim topigi dediniz salça topigi, kuru domates topigiymişsiniz denmesi
Ben temizliğe her defasında şunu yapayım yeter diye başlıyorum, sonra bir enerji geliyor sormaYa zaten senin temizlik hastalığın bitircek beni
Senin yaptıklarını okurken ben yoruluyorum sen yapana kadar yorulmuyonmu anlamiyorum vallahi
İyi geceler canim, iyi çalışmalar sabah içinBen bu akşam erken kaçıyorum kızlar.
Yarin da çalışıyorum erken kalkacağım, iyi geceler
temizlik yapmayi kiskandigim gün, beni acilen bir doktora götürün
Ben bu akşam erken kaçıyorum kızlar.
Yarin da çalışıyorum erken kalkacağım, iyi geceler
Yarın temizlik yok, soslar bitince mecburen mutfağı temizledik.temizlik yapmayi kiskandigim gün, beni acilen bir doktora götürünoturup kahve yudumlamak varken saatlerce severek temizlik niye yapim bacim? Yarin zaten yine yeniden basliyacan temizlige
sen dayanamazsın yarın başka birşey bulursun temizlik içinYarın temizlik yok, soslar bitince mecburen mutfağı temizledik.
Başlamışken evi de elden geçirdim
Sadece ütü var, o da ilgi alanım değil.sen dayanamazsın yarın başka birşey bulursun temizlik için
gözümün önünde kocaaaaman bir dolap canlandı. Bacım birikim ve kışlık hazırlıgı topigi burası. Sizin ne kadar kiyafetiniz var ki bu kadar uzun zaman yetiyorSadece ütü var, o da ilgi alanım değil.
Dolabı kontrol ettim 1-1,5 ay daha yetecek yazlık kıyafet var sonra mevsim değişir zaten toptan kaldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?