Utanıyorum artık gelmeye
Gun nasıl bitiyor anlamiyorum çok hızlı geçiyor
Ek gidayada geçtik habire çocuğa bisiler hazırlıyorum falan
Siz napiyosunuz bakım
Günde iki üç dakika ayir bari
Özlüyoruz seni .
Ben bu aralar eve sardım bildiğin gibi canım

Ellerinize sağlık kizlar hepinizin, resmen topigin kazani hep kayniyor maşallah
Bana kalsa bir lutenitsa yaptik birde kahvaltilik, tamam
Topik hepten kış hazirliklarina döndü, yakındır ama birikim topigi dediniz salça topigi, kuru domates topigiymişsiniz denmesi

Bugün baya bir is yaptim evde ya. Kahvemsim göre bilseydin beni, kesin gözlerin dolardi
Kizimada baya bi sebze, et ve meyve yedirebildigim icinde cok mutluyum

Yarin ev islerine devam. Pazartesi ve sali arkadasla bulusuyorum. Sali esimde döncek, carsamba annem.
Evrak islerine haftaya devam ederim.

Gözü kalanın gözleri şaş olsun o zaman
Ne yapayım hem becerikliyim, hem temizim, hem hamaratim dört dörtlük ev hanfendisiyim kiskanmayin lütfen. Siz de çalışın olsun
Maşallah tabikisi.
Hiç kiskanmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece takdir ediyorum.

Günde iki üç dakika ayir bari
Özlüyoruz seni .
Ben bu aralar eve sardım bildiğin gibi canım
Ya zaten senin temizlik hastalığın bitircek beni
Senin yaptıklarını okurken ben yoruluyorum sen yapana kadar yorulmuyonmu anlamiyorum vallahi

Ya zaten senin temizlik hastalığın bitircek beni
Senin yaptıklarını okurken ben yoruluyorum sen yapana kadar yorulmuyonmu anlamiyorum vallahi
Ben temizliğe her defasında şunu yapayım yeter diye başlıyorum, sonra bir enerji geliyor sorma
Biraksalar sokağı değil ilçeyi temizlerim o kadar
Bu ara hep evdeyim ya biraz da can sikintisi oyalıyor beni

Canım senin kiskanman ne mümkün sen de ayni kategoridesin, ben asminden şüpheleniyorum A Asmin75
temizlik yapmayi kiskandigim gün, beni acilen bir doktora götürün oturup kahve yudumlamak varken saatlerce severek temizlik niye yapim bacim? Yarin zaten yine yeniden basliyacan temizlige

temizlik yapmayi kiskandigim gün, beni acilen bir doktora götürün oturup kahve yudumlamak varken saatlerce severek temizlik niye yapim bacim? Yarin zaten yine yeniden basliyacan temizlige
Yarın temizlik yok, soslar bitince mecburen mutfağı temizledik.
Başlamışken evi de elden geçirdim

Sadece ütü var, o da ilgi alanım değil.
Dolabı kontrol ettim 1-1,5 ay daha yetecek yazlık kıyafet var sonra mevsim değişir zaten toptan kaldırırım
gözümün önünde kocaaaaman bir dolap canlandı. Bacım birikim ve kışlık hazırlıgı topigi burası. Sizin ne kadar kiyafetiniz var ki bu kadar uzun zaman yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…