Teşekkür ederim canim.
Ben kokusu evde yayılsın diye az ölçüde yapacağım, karşı komşuma götürürüm sadece.
Malum virüs var ayıp olmasın diye alıp sonra dökerler falan üzülürüm, ben dışarıdan geleni yemeyecegim için kimseye de goturmeyecegim.
Bu sene hiç dagitildigini da görmedim, geçen sene tepsi tepsi gezerdi mahallenin ablaları

Ben de yalnızca annelere ve kardeşlere vermeyi planlıyorum. Bir de karşı komşuma verebilirim. Aynı şekilde çok üzülürüm dökülürse. Allah kabul etsin, bereketine inanıyorum

Hİccc
Kurufasulyeden kek yiyecegime edebimle ölürüüm capsi geldi aklıma

Günaydın kızlar karamelli_turta benide kumbaraya ekleyebilirmisin
Cennetmeyvesii canım annenden haber var mı?
dün farkettim ki harcarken harcarken eksiye düşmüşümhemen eşime söyledim para yollasın diye 500 lira ayırdığım harçlık çamaşır ve stokluk bir kısım harcama yapınca tükenmiş 15 günde ne yaptım dedim ama gereksiz harcama yok hepsi ihtiyaçtı sabah kahvaltısını yetiştiremezsem poğaça simit alıyorum öğlen yemeği çok ender dışardan yiyorum...
aslında tutumlu ilerledim ama paranın değeri yok malum
Eşimin fiziki altın alası var buara yatırım amaçlı beklediğimiz bir para var gelince adana burması aldırmayı planlıyorum aslında atasayda çok güzel bir tuğralı bir bileklik beğendim ama değer kaybedeceğini bile bile henüz hedefim olan 64 gramı alamadığım için erteliyorum onu 64 gram eksilttiğimiz altını yerine koyduktan sonra kendime söz verdim o bileklik alınacak

pazara gidip biber aldım. Sirkeli yağlı biber turşusu yapacağım. Çilek aldım reçellik.onlar ayıklanıp dondurucuya atılacak. Kornişon turşusu ile nohut unu tarhanası kalıyor geriye.
Ellerinize sağlık afiyetle yersiniz inşallah
benim geçen seneden kalan turşularım var memlekete gittiğimde teyzemde sağolsun 2 tane 5 kiloluk yapmış karışık turşu verdi sanırım bu sene hiç yapmayacağım Ama dün eşim tam turşuluk biber almış bilmeden evdeki pet şişeye bir tane kurup değerlendirebilirim bozulmadan
Sirkeli yağlı nasıl kuruyorsunuz ben sadece sirkeyle yapılan standart turşuyu biliyorum ama yağlı olanıda duydum daha önce kolaysa deneyebilirim

Hemen yemelik olanı pisiriyorum.
1 bardak sirke
1 bardak z.yagi
1 bardak su kaynatıp,1 kilo kıl biber,1 baş sarimsak doğrayıp pişiriyorum.3 dk kadar,sonra kavanoza basıp suyunu döküyorum üstüne. 4 günde yeniyor.
Kışlık olanı yarım bardak yağla pişirmeden kavanoza basıyorum.

Kıyamam ya ana yüreği işte
Esnek çalışmaya dönersin belki daha çok vakit geçirirsin oglusla canim
ananem ah ana olma taş ol derdi kahvemsim hakıkaten oyleymıs
her kurum kendı kararına bırakıldı bizim kurum gecmedi malesef esnek calısmaya
tek elden herkes zorunlu deselerdi ne guzel olurdu

selam kızlar nasılsınız
ayy dün noldu bılseniz bizim eski evi iş yerinden bi arkadas tutmus gazası mübarek olsun ne diyeyim benım orda oturdugumu sanırım tesadüfen ögrendi dün, yada ev arıyosa arkadaslar söylemıs olabilir uykucunun evı bosaldı dıye.
yeni evinden kötü özelliği var ya makus talihim
bitişik dairenin oturma odasıyla bizim yatak odası aynı duvarda dün aksamda benım mıgren gbı nerdeyse basım tuttu aglıcaktım resmen tesadufen onlara da mısafır gelmıs sanırım bıkac aıle 4-5 çocuk. ayy cocuklar cıglık cıglıgaydı. saat 10-11 gbı tabi gec bı saat degıl onlara da kızmıyorum yatak odasıyla oturma odasının bır olması kötü olmus ya biz sonradan farkettık

canım beni de kumbaraya ekleyebilir misin??? birde eski usul devam değil mi her hafta en az 20 tl mi atıyoruz

Colombre çok teşekkür ederim fırsat bulursam deneyeceğim
kronikuykucu ya duvar çok talihsizlik olmuş gerçekten komşuyada bişey denmezki hadi şimdi virüs var ama normal zamandada böyle gelen gideni çoksa sıkıntıbenmde baba evinde odam yan dairenin oturma odasıydı gece yarısına kadar karı koca haber bakarlardı telefonla konuşmalarını falan hep çok net duyardım Yetişkin oğullarıda vardı evde maç varsa hele hiç uyuyamazdım
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…