Akşama et var,ben yemeyeceğim, patates salatası ekledim menüye. Bugün yaptığım pişirme turşu yenecek kadar olmuş, salatayla beraber akşam menüsü olur bana.
Klima full açık 185 fatura geldi. Demek ki gerçekten az harcıyor .geçen ay yarı yarıya bile çalışmadı 187 idi elektrik.
Yalnız su faturasında rekor kırdım. 130 tl.O da 1.5 aylikmis. O kadar stor yıkadım,1 adette halı. Zaten yikamaciya o kadar verecektim diye teselli edeyim kendimi.

bugünlük böyle. bir kutlama var da yarin aynen devam
Ben küçüğü dogurunca 20 kilo verdim. 2 haftada 1 ödül günüm vardı. 1 öğün canım ne çekerse hiç kısıtlama olmadan yiyordum.kiloya da yansimiyordu o tek öğün. Hiç suçluluk duymadan ye gitsin yani.

vallahi bize herkez almanci diyor. Almanci kelimesinden ziyadede aslinda daha fazla bizlere bakisacilari üzücü. Neyse uzun konular bunlar. Bosver gitsin

ben barbunyadan cikolatali kek yaptimda bizim kizlar inanmiyor lezzetli olduguna

Ya çok sevindim gözün aydın canım, Allah bir daha yaşatmasın
Nohut unum geldi. Tarhana mlz koydum ocağa. Off çok domestik oldum ben 1 aydır ya.
Ben de kış hazırlığı derken iyice ev hanımı moduna bağladım, okullar da kapalı aylardır ev hanımıyım ama iş hiç bitmiyor valla en zor meslek bence
ben barbunyadan cikolatali kek yaptimda bizim kizlar inanmiyor lezzetli olduguna
Aa gerçekten mi?
Nasıl yapılıyor ve nasıl bi tadı var merak ettim

kız yeni uyudu. Bende biraz dolanıp uyusam iyi olur. Sabah yine erken kalkacam.
Ay bide bugün arkamdan edilen dedikoduları duydum Insanlar nelerle ugraşıyor ya.
Ne diyorlarmış asmin
Insanlarin Hiç mi işi yok allasen.
Ben de ben de! Beni de sayın kızçeler. Okuyarak geliyorum
Ekliyorummm koalam
Ekliyorum yumurtaa
Geldiği gibi altin al da tuğra yada bilezik zevkinekalmış
pazara gidip biber aldım. Sirkeli yağlı biber turşusu yapacağım. Çilek aldım reçellik.onlar ayıklanıp dondurucuya atılacak. Kornişon turşusu ile nohut unu tarhanası kalıyor geriye.
Bayilirim sirkeli bibere cnm kolay gelsin.
canım beni de kumbaraya ekleyebilir misin??? birde eski usul devam değil mi her hafta en az 20 tl mi atıyoruz
Ekliyorum cnmm, ıstediğin miktari atabilirsin en az 20/25 demiştik.
karamelli_turta bugün 10 gram altin aldim eylül ayina giris yaptim birkac güne 10 gram daha alacagim.
Katlansin cnm maşallah ,ben sana direkt 20 gr ekleyeyim
Witch canoo çok sevindim, gözünüz aydin canım
Altın sinsi sinsi yükseliyor kızlar.
karamelli_turta şimdilik Eylül e 1 gram yazar mısın bana.1 gram daha alırım büyük ihtimal. Alınca yazarım inşallah.
Bereketli olsun canım ekliyorum.

Ben lezzetine için birşey demedim ama kekin içine nasil olurda barbunya eklenir ona şaşırdım

Heyo turta geldi
Yemeklerimi yaptim, çocuklarımın karnını doyurdum birazda etrafi toparlayacağım yeter.
Maaşa son 3.
Bu ay ilk yarim gram altınimi alacağım ya aylar sonra,
Heyecan yaptım
Bu ay masraflar da fazla olacak gibi.
Su arıtıcınin filtreleri değişecek,oğlusa tablet alınacak para kalirsa ekstra çeyrek yapacağım ki geçen kuzenime gönderdiğim altini yerine koymak için.

Cennetmeyvesii Gözünüz aydın, çok sevindim
cok sevindim büyük gecmis olsun.
oooo teyze salçayı düşünmeye başladıysa bitti bu iş
çok sevindim
Ay maşallah. Çok sevindim canım, gözün aydın. Allah bir daha hiç düşürmesin inşallah. Bütün şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun. Amin.
cok ama cok sevindim canim ❤ gözünüz aydin ❤
Çok teşekkür ederim kizlaarrr

vallahi bize herkez almanci diyor. Almanci kelimesinden ziyadede aslinda daha fazla bizlere bakisacilari üzücü. Neyse uzun konular bunlar. Bosver gitsin
Bana bulgar göçmeni diyen bile oldu
Atalarimizin türk ve müslüman olmasi sebebiyle ne zulumler gördüğünden bihaber bunu söyleyen insanlar.

Gözünüz aydın, sizin için ve anneniz için çok dua ettim, yazdıklarınızı korka korka okuyarak haberinizi bekledim. İnanın bunu okuyunca mutluluktan havalara uçtum. Allah anneciğinize sağlıklı uzun ömürler versin, geçmiş olsun.

sagol amin canım biraz borclardan feraha cıkalım esım yalıtımlı duvar yaptırırz ılave dedi. normalde Allah için öyle gurultu olmadı zaten dünde saat gec degıldi ama dedıgin gıbı duvar durumu talıhsızlık oldu
ınsAllah bundan snra da olmaz

cnımm cok sevındım cok sukur Rabbim sifa versin cümlemıze

Ayy süper haber çok çok geçmiş olsun, gözünüz aydın

canim baya oldu yapmiyali internetden bi tarifdi. Barbunyayi ezip kakao ve tatlandirici yunurta filan koyuyordun, un yoktu. Bildigin cikolatali kek oluyordu.

cnımm cok sevındım cok sukur Rabbim sifa versin cümlemıze
Ayy süper haber çok çok geçmiş olsun, gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim Kizlarrr

Çok çok sevindim.
Gözün aydın. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…