- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.841
bugünlük böyle. bir kutlama var dabacim bizim rejim isi ne oldu?
Hem de çok basit yapılışı ama tat enfes. Eskişehir de çok yapılır. Bazısı un koyar bazısı sırf leblebi tozuyla yapar. Tavsiye ederim,harika bir lezzet.onla mi kurabiye yapiyorsun?
Sülalemin yarısı yurtdışında. Bu konuda hassasım.canim inanki onu bi tek sen diyorsun
Ben küçüğü dogurunca 20 kilo verdim. 2 haftada 1 ödül günüm vardı. 1 öğün canım ne çekerse hiç kısıtlama olmadan yiyordum.kiloya da yansimiyordu o tek öğün. Hiç suçluluk duymadan ye gitsin yani.bugünlük böyle. bir kutlama var dayarin aynen devam
vallahi bize herkez almanci diyor. Almanci kelimesinden ziyadede aslinda daha fazla bizlere bakisacilari üzücü. Neyse uzun konular bunlar. Bosver gitsinHem de çok basit yapılışı ama tat enfes. Eskişehir de çok yapılır. Bazısı un koyar bazısı sırf leblebi tozuyla yapar. Tavsiye ederim,harika bir lezzet.
Sülalemin yarısı yurtdışında. Bu konuda hassasım.
ben barbunyadan cikolatali kek yaptimda bizim kizlar inanmiyor lezzetli oldugunaHem de çok basit yapılışı ama tat enfes. Eskişehir de çok yapılır. Bazısı un koyar bazısı sırf leblebi tozuyla yapar. Tavsiye ederim,harika bir lezzet.
Sülalemin yarısı yurtdışında. Bu konuda hassasım.
Ya çok sevindimKizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
Annem cıktı yogunbakimdan
Serviste yatıyor. Görüntülü konuştum uçuyorum mutluluktan. Rabbim bir daha göstermesin inşallah. Kimselerin başına vermesin bu illeti
Aybide bana diyorki iyi ol daha salça yapıcaz
Yatamaz o salça yapılacak illa
Ben de kış hazırlığı derken iyice ev hanımı moduna bağladım, okullar da kapalı aylardır ev hanımıyım ama iş hiç bitmiyor valla en zor meslek benceNohut unum geldi. Tarhana mlz koydum ocağa. Off çok domestik oldum ben 1 aydır ya.
Aa gerçekten mi?ben barbunyadan cikolatali kek yaptimda bizim kizlar inanmiyor lezzetli olduguna
Ne diyorlarmış asminkız yeni uyudu. Bende biraz dolanıp uyusam iyi olur. Sabah yine erken kalkacam.
Ay bide bugün arkamdan edilen dedikoduları duydumInsanlar nelerle ugraşıyor ya.
Ekliyorummm koalamBen de ben de!Beni de sayın kızçeler. Okuyarak geliyorum
Ekliyorum yumurtaaGünaydın kızlarkaramelli_turta benide kumbaraya ekleyebilirmisin
Cennetmeyvesii canım annenden haber var mı?
dün farkettim ki harcarken harcarken eksiye düşmüşümhemen eşime söyledim para yollasın diye 500 lira ayırdığım harçlık çamaşır ve stokluk bir kısım harcama yapınca tükenmiş 15 günde ne yaptım dedim ama gereksiz harcama yok hepsi ihtiyaçtı sabah kahvaltısını yetiştiremezsem poğaça simit alıyorum öğlen yemeği çok ender dışardan yiyorum...
aslında tutumlu ilerledim ama paranın değeri yok malum
Eşimin fiziki altın alası var buara yatırım amaçlı beklediğimiz bir para var gelince adana burması aldırmayı planlıyorumaslında atasayda çok güzel bir tuğralı bir bileklik beğendim ama değer kaybedeceğini bile bile henüz hedefim olan 64 gramı alamadığım için erteliyorum onu 64 gram eksilttiğimiz altını yerine koyduktan sonra kendime söz verdim o bileklik alınacak
Bayilirim sirkeli bibere cnm kolay gelsin.pazara gidip biber aldım. Sirkeli yağlı biber turşusu yapacağım. Çilek aldım reçellik.onlar ayıklanıp dondurucuya atılacak. Kornişon turşusu ile nohut unu tarhanası kalıyor geriye.
Ekliyorum cnmm, ıstediğin miktari atabilirsin en az 20/25 demiştik.canım beni de kumbaraya ekleyebilir misin??? birde eski usul devam değil mi her hafta en az 20 tl mi atıyoruz
Katlansin cnm maşallah ,ben sana direkt 20 gr ekleyeyimkaramelli_turta bugün 10 gram altin aldim eylül ayina giris yaptim birkac güne 10 gram daha alacagim.
Witch canoo çok sevindim, gözünüz aydin canımKizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
Serviste yatıyor. Görüntülü konuştum uçuyorum mutluluktan. Rabbim bir daha göstermesin inşallah. Kimselerin başına vermesin bu illeti
Bereketli olsun canım ekliyorum.Altın sinsi sinsi yükseliyor kızlar.
karamelli_turta şimdilik Eylül e 1 gram yazar mısın bana.1 gram daha alırım büyük ihtimal. Alınca yazarım inşallah.
ben barbunyadan cikolatali kek yaptimda bizim kizlar inanmiyor lezzetli olduguna
cok sevindimbüyük gecmis olsun.
oooo teyze salçayı düşünmeye başladıysa bitti bu iş
çok sevindim
Ay maşallah. Çok sevindim canım, gözün aydın. Allah bir daha hiç düşürmesin inşallah. Bütün şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun. Amin.
cok ama cok sevindim canim ❤gözünüz aydin ❤
Ya çok sevindimgözün aydın canım, Allah bir daha yaşatmasın
Ben de kış hazırlığı derken iyice ev hanımı moduna bağladım, okullar da kapalı aylardır ev hanımıyım ama iş hiç bitmiyor valla en zor meslek bence
Aa gerçekten mi?
Nasıl yapılıyor ve nasıl bi tadı var merak ettim
Çok teşekkür ederim kizlaarrrNe diyorlarmış asmin
Insanlarin Hiç mi işi yok allasen.
Ekliyorummm koalam
Ekliyorum yumurtaa
Geldiği gibi altin al da tuğra yada bilezik zevkinekalmış
Bayilirim sirkeli bibere cnm kolay gelsin.
Ekliyorum cnmm, ıstediğin miktari atabilirsin en az 20/25 demiştik.
Katlansin cnm maşallah ,ben sana direkt 20 gr ekleyeyim
Witch canoo çok sevindim, gözünüz aydin canım
Bereketli olsun canım ekliyorum.
Ben lezzetine için birşey demedim ama kekin içine nasil olurda barbunya eklenir ona şaşırdım
Bana bulgar göçmeni diyen bile olduvallahi bize herkez almanci diyor. Almanci kelimesinden ziyadede aslinda daha fazla bizlere bakisacilari üzücü. Neyse uzun konular bunlar. Bosver gitsin
Gözünüz aydın, sizin için ve anneniz için çok dua ettim, yazdıklarınızı korka korka okuyarak haberinizi bekledim. İnanın bunu okuyunca mutluluktan havalara uçtum. Allah anneciğinize sağlıklı uzun ömürler versin, geçmiş olsun.Kizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
sagol amin canım biraz borclardan feraha cıkalım esım yalıtımlı duvar yaptırırz ılave dedi. normalde Allah için öyle gurultu olmadı zaten dünde saat gec degıldi ama dedıgin gıbı duvar durumu talıhsızlık olduColombre çok teşekkür ederim fırsat bulursam deneyeceğim☺
kronikuykucu ya duvar çok talihsizlik olmuş gerçekten komşuyada bişey denmezki hadi şimdi virüs var ama normal zamandada böyle gelen gideni çoksa sıkıntı benmde baba evinde odam yan dairenin oturma odasıydı gece yarısına kadar karı koca haber bakarlardı telefonla konuşmalarını falan hep çok net duyardım Yetişkin oğullarıda vardı evde maç varsa hele hiç uyuyamazdım
Allah yardımcın olsun
cnımm cok sevındım cok sukur Rabbim sifa versin cümlemızeKizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
Ayy süper haberKizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
canim baya oldu yapmiyali internetden bi tarifdi. Barbunyayi ezip kakao ve tatlandirici yunurta filan koyuyordun, un yoktu. Bildigin cikolatali kek oluyordu.Ya çok sevindimgözün aydın canım, Allah bir daha yaşatmasın
Ben de kış hazırlığı derken iyice ev hanımı moduna bağladım, okullar da kapalı aylardır ev hanımıyım ama iş hiç bitmiyor valla en zor meslek bence
Aa gerçekten mi?
Nasıl yapılıyor ve nasıl bi tadı var merak ettim
Gözünüz aydın, sizin için ve anneniz için çok dua ettim, yazdıklarınızı korka korka okuyarak haberinizi bekledim. İnanın bunu okuyunca mutluluktan havalara uçtum. Allah anneciğinize sağlıklı uzun ömürler versin, geçmiş olsun.
cnımm cok sevındım cok sukur Rabbim sifa versin cümlemıze
Çok teşekkür ederim KizlarrrAyy süper haberçok çok geçmiş olsun, gözünüz aydın
Çok çok sevindim.Kizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?