- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.821
cok sevindimKizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
Annem cıktı yogunbakimdan
Serviste yatıyor. Görüntülü konuştum uçuyorum mutluluktan. Rabbim bir daha göstermesin inşallah. Kimselerin başına vermesin bu illeti
Aybide bana diyorki iyi ol daha salça yapıcaz
Yatamaz o salça yapılacak illa
oooo teyze salçayı düşünmeye başladıysa bitti bu işKizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
Serviste yatıyor. Görüntülü konuştum uçuyorum mutluluktan. Rabbim bir daha göstermesin inşallah. Kimselerin başına vermesin bu illeti
bak hele bak mavimlimin üstüne atıyor bukez
Ay maşallah. Çok sevindim canım, gözün aydın. Allah bir daha hiç düşürmesin inşallah. Bütün şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun. Amin.Kizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
o catali yavasca elinden birak bacim !!!!su anda erikli turta yiyorum o kadar diyeyim
Almanya'da yaşayan Türk vatandaşı diyoruz biz ama.bak hele bak mavimlimin üstüne atıyor bukezbiz almanciyiz diye böyle yapiyorsunuz di miiiio (kücük emrah kendini yirta yirta söylemege baslar)
İyi günlerde kullanınkizlar bugün kislik kiyafet ayakkabi alisverisini tamamladim. cocuklar ve kendim icin. sanirim 500 euro gitti
Ay ben bıraktım iki gündür Asmin. Ama aklım hep kurabiyedeo catali yavasca elinden birak bacim !!!!
aksam da arkadaslarla adana kebap yemeye gidiyoruz rakili mezelio catali yavasca elinden birak bacim !!!!
cok ama cok sevindim canimKizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
canim inanki onu bi tek sen diyorsunAlmanya'da yaşayan Türk vatandaşı diyoruz biz ama.
tesekkürlerİyi günlerde kullanın
onla mi kurabiye yapiyorsun?Ay ben bıraktım iki gündür Asmin. Ama aklım hep kurabiyedeleblebi unu bir gelse hemen yapacağım inan. Kaç aydır canım istiyor.
bacim bizim rejim isi ne oldu?aksam da arkadaslarla adana kebap yemeye gidiyoruz rakili mezeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?