- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.861
Sırf annenizi merak ettim, bakmaya geldim, o kadar mutlu oldum kiKizlaaar çok mutluyum Allahima şükürler olsun
Annem cıktı yogunbakimdan
Serviste yatıyor. Görüntülü konuştum uçuyorum mutluluktan. Rabbim bir daha göstermesin inşallah. Kimselerin başına vermesin bu illeti
Aybide bana diyorki iyi ol daha salça yapıcaz
Yatamaz o salça yapılacak illa
Aa un da yokmuş ne güzelcanim baya oldu yapmiyali internetden bi tarifdi. Barbunyayi ezip kakao ve tatlandirici yunurta filan koyuyordun, un yoktu. Bildigin cikolatali kek oluyordu.
Ne diyorlarmış asmin
Insanlarin Hiç mi işi yok allasen.
Su birlikte tatile gittigimiz vardi ya orda kavga cikarmisti, oraya gitmeden beni orda ilk kez görecek arkadasa demiski ben cok alinganmisim, ben biryere gidince hep pffleyip püflüyormusum (hepsi kendi davranislari) ha bide okumusum diye cok bilmisim (beni her hafta arayip birsey icin fikir danisan o), daha bilmem ne
Izinden sonra da hepimize özür dilecegi
yerde bide mesaj atip saydirinca bloke etmisdim onu hic cevab vermeden, ibir ortak arkadasin yanindada agliyormus simdi, asmin cok iyi biri ben ona niye mesaj attim diye
ciddiye almiyorum bu tip insanlari
Çok çok sevindim.
Gözün aydın. Geçmiş olsun
Sırf annenizi merak ettim, bakmaya geldim, o kadar mutlu oldum kiGözünüz aydın, Allah başka acı yaşatmasın, size bağışlasın annenizi Nasıl umut oldu bizlere de anlatamam
Teşekkür ederim kizlar
teşekkürler canımEkliyorum cnmm, ıstediğin miktari atabilirsin en az 20/25 demiştik.
Çok iyi fikir gerçekten.tebrik ederim. Allah muvaffak etsin.teşekkürler canımdün karar aldım kendimce uygulayabilirsem süper olacak inşallah. 1.planım gün sayısı kadar kumbaraya para atmak ama aylık olarak yani 1 eylülde 1 lira 2 eylülde 2 lira 30 eylüle kadar sonra 1 ekimde tekrardan 1 lira vs atıp 31 ekim e kadar günlük olarak biriktirmek. 31 aralığa kadar 2.si ise haftalık 20 tl atmak 31 aralığa kadar eğer hedeflediğim gibi yapabilirsem süper olacak inşallah
benim gözümde kekde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?