Sırf annenizi merak ettim, bakmaya geldim, o kadar mutlu oldum ki Gözünüz aydın, Allah başka acı yaşatmasın, size bağışlasın annenizi Nasıl umut oldu bizlere de anlatamam

Ekliyorum cnmm, ıstediğin miktari atabilirsin en az 20/25 demiştik.
teşekkürler canım dün karar aldım kendimce uygulayabilirsem süper olacak inşallah. 1.planım gün sayısı kadar kumbaraya para atmak ama aylık olarak yani 1 eylülde 1 lira 2 eylülde 2 lira 30 eylüle kadar sonra 1 ekimde tekrardan 1 lira vs atıp 31 ekim e kadar günlük olarak biriktirmek. 31 aralığa kadar 2.si ise haftalık 20 tl atmak 31 aralığa kadar eğer hedeflediğim gibi yapabilirsem süper olacak inşallah

Son düzenleme:
Selamlar kızlar. Tüm gün işlenen ben
Sözüm ona keyif günü yapacaktım bugün. Leblebi unum gelince kurabiye yaptım,yanına limonlu-kakaolu kek çırptım. Bir de börek attım fırına. O pişiyor şimdi.tarhana çorbası ve menemen de var,Allah bereket versin,daha ne olsun değil mi. Leblebi kurabiyesi müthiş ya. Minik minik yaptım ki sayıca çok yedim diyerek abartmayayim.

Çok iyi fikir gerçekten.tebrik ederim. Allah muvaffak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…