1.5 saat yürüyüş yapıp kurabiyeleri yaktım biraz.
Küçük kızım çalışma masasını hem çizmiş,hem de çıkmayan kalemle boyamış. Ona cadence boya ve vernik aldım. 2 kat boyadım,bir kat daha boyar verniklerim. Leke , çizik falan kalmadı şimdiden,yeni gibi oldu. İş buluyorum kendime habire. Bakalım yarına ne projesi çıkacak.

Kizlar esime 5 günlük bir is cikti. Arkadasin yerine bakcakmis. Iyi oldu ya, yine biraz para elimize gecer.
Annem geldi. Peynir yapmis, 5 tereyagi getirmis, komsularin bahcesinden salatalik, üzüm, armut, maydanoz. 5 litre asure, 1 gömme.
Bizim sirket bugünde dönüs yapmadi, kendimde aramiyorum dünden razi görünmemek icin
Yarin sabah yine annemin doktor randevusu var. 1,5 saat sürer herhalde.

İki gündür detaylı yazamadım, şirkete gittim iki gun.
Patron bey ile görüştük, durum değerlendirmesi yaptik. Kendi planlarından bahsetti ama hepsi hayal ürünü bana gore.
Detaylı raporlar yaptım ve durumun onun düşündüğü kadar iyimser olmadığını önüne koydum.
Kendimce olabilecek durumları ve fikirlerimi sıraladım.
Biz ne olacağız soruma aklıma yatan bir cevap alamadığım için yarından itibaren çok sıkı şekilde iş arayışına yönelmeye karar verdim.
Kendisine de söyledim, kızdı bana, uzuldu. Kendimce sebeplerimi anlatınca hak verdi. Bu ay da ek odeme yapacak bir miktar.
Kimsenin ongoremedigi bir durum yaşıyoruz bu yılı kesin kapattık, kışın da iş yapamayacağiz. Yazın zaten bizim sektör yatar. Bir yıl daha bekleyecek maddi imkanım yok, şirketin de herkesi destekleyecek maddi imkanı olmaz o kadar süre.
İslerin gidişatına göre sektör olarak düzelme olursa konuşuruz gönülden istemiyorum gitmeyi zaten dedim.
Biraz buruk ama durumu netlestirmis olmanın verdiği huzur ile eve dondum.
Yeni iş bulana kadar buraya destek vermeye devam edecegim, belki sonra da devam ederim duruma göre bakarim.
Tazminat konusunu şu an için açmadım, iş bulduktan sonraki şartlara göre konusuruz dedim.
Patron beyde belki hiç o konulara girmeye gerek kalmaz yeni gelişmeler olur dedi.
Benim için dua edin kızlar

Uzun süre yolum dusmeyecem diye gitmisken kasap alışverişi de yaptım. Adam sanki anlamış gibi durup dururken helallik istedi
Yarın biraz kafamı toparlayıp kendime iyi bir yol haritası çıkartmam gerek.
Akşam eşimle de hesap kitap yaptık maddi olarak ne kadar idare edebilirize detayli baktik.
İş konusunda standartlarımi düşürmek ve aceleci davranmak istemiyorum çünkü.
Aklımda birkaç farklı konu daha var gelir getirebilecek. Onları da araştırıp bakacağım.
Ahhh yarasa çorbası icen insnalar hem kendinizi hem bizi yaktınız.

İnşallah hayırlısı olur. Bazen hayat bizi istemeden de olsa yeni kararlara, yeni konumlara getirir ama sonrasında iyi ki de öyle olmuş deriz. Böyle olması belki daha iyi olacaktır bilemeyiz. En azından durumları netleştirmenin huzuru var belirsizlikler daha zor geliyor bana hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…