- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.901
Allah kabul etsin süper görünüyorKahvaltıda aşure yemeyen de ne biliyim
Sabah erkenden asuremi yaptim.
İsteyen varsa buyursun kapıdan vereyim
Birikim zaten son tedavide epey eridiGünaydin kizlar,
annemle doktor randevusuna gidiyoruz.
K kahvemsi mutluluk
böyle bak olaya, olaki sizin sirket ilerde toparlanir, geri gelirsin
Bu durumda birikimlerin sizi bir süre daha idare etse bile, sonucda eriyip gidecek. Oda güzel degil sonucda. Bu sebeble bencede yeni is sart, yada enistenin isleri acilmali. Onun öyle bir imkani var mi?
Ellerine sağlık,afiyet şifa olsun. Şifa niyetine de yerken.Kahvaltıda aşure yemeyen de ne biliyim
Allah kabul etsin süper görünüyor
Sağolun kızlarEllerine sağlık,afiyet şifa olsun. Şifa niyetine de yerken.
Bakalım kader ne getirecek kahvemsi. Belki hayatın altı üstünden daha hayırlıdır bizim için. İyiyi dilemekten,dua edip elimizden geleni yapmaktan başka yol yok maalesef .Allah çabalayan kuluna illa bir kapı açıyor,inanıyorum ben. Size de açacak inşallah..Birikim zaten son tedavide epey eridi
Hazıra dağ dayanmaz ki, ödemeler, faturalar, yeme içme çalışsak da calişmasakta devam ediyor.
Sadece işten ayrılıyorum diye olur olmaz yerlerde de çalışmak istemiyorum.
Eşimin bir hafta daha fizik tedavisi var.
Sonrasında o da başka bir yerde başlayabilir, görüşmeler yapıyor.
Ben evde olmaktan da çok sıkıldım uzun zaman oldu, alışkın olmadığım ve tercih etmediğim bir durum bu.
artık iş yaşantısına dönmek istiyorum.
İnşallah, hep dua ediyorum bunun için.Bakalım kader ne getirecek kahvemsi. Belki hayatın altı üstünden daha hayırlıdır bizim için. İyiyi dilemekten,dua edip elimizden geleni yapmaktan başka yol yok maalesef .Allah çabalayan kuluna illa bir kapı açıyor,inanıyorum ben. Size de açacak inşallah..
amin canım allah razı olsunÇok iyi fikir gerçekten.tebrik ederim. Allah muvaffak etsin.
hakkında hayırlısı olsun canım bu arada ellerine sağlık allah kabul etsin :)İki gündür detaylı yazamadım, şirkete gittim iki gun.
Patron bey ile görüştük, durum değerlendirmesi yaptik. Kendi planlarından bahsetti ama hepsi hayal ürünü bana gore.
Detaylı raporlar yaptım ve durumun onun düşündüğü kadar iyimser olmadığını önüne koydum.
Kendimce olabilecek durumları ve fikirlerimi sıraladım.
Biz ne olacağız soruma aklıma yatan bir cevap alamadığım için yarından itibaren çok sıkı şekilde iş arayışına yönelmeye karar verdim.
Kendisine de söyledim, kızdı bana, uzuldu. Kendimce sebeplerimi anlatınca hak verdi. Bu ay da ek odeme yapacak bir miktar.
Kimsenin ongoremedigi bir durum yaşıyoruz bu yılı kesin kapattık, kışın da iş yapamayacağiz. Yazın zaten bizim sektör yatar. Bir yıl daha bekleyecek maddi imkanım yok, şirketin de herkesi destekleyecek maddi imkanı olmaz o kadar süre.
İslerin gidişatına göre sektör olarak düzelme olursa konuşuruz gönülden istemiyorum gitmeyi zaten dedim.
Biraz buruk ama durumu netlestirmis olmanın verdiği huzur ile eve dondum.
Yeni iş bulana kadar buraya destek vermeye devam edecegim, belki sonra da devam ederim duruma göre bakarim.
Tazminat konusunu şu an için açmadım, iş bulduktan sonraki şartlara göre konusuruz dedim.
Patron beyde belki hiç o konulara girmeye gerek kalmaz yeni gelişmeler olur dedi.
Benim için dua edin kızlar
Allah yardımcın olsun. Daha iyi kapılar açsın inşallah canim.İki gündür detaylı yazamadım, şirkete gittim iki gun.
Patron bey ile görüştük, durum değerlendirmesi yaptik. Kendi planlarından bahsetti ama hepsi hayal ürünü bana gore.
Detaylı raporlar yaptım ve durumun onun düşündüğü kadar iyimser olmadığını önüne koydum.
Kendimce olabilecek durumları ve fikirlerimi sıraladım.
Biz ne olacağız soruma aklıma yatan bir cevap alamadığım için yarından itibaren çok sıkı şekilde iş arayışına yönelmeye karar verdim.
Kendisine de söyledim, kızdı bana, uzuldu. Kendimce sebeplerimi anlatınca hak verdi. Bu ay da ek odeme yapacak bir miktar.
Kimsenin ongoremedigi bir durum yaşıyoruz bu yılı kesin kapattık, kışın da iş yapamayacağiz. Yazın zaten bizim sektör yatar. Bir yıl daha bekleyecek maddi imkanım yok, şirketin de herkesi destekleyecek maddi imkanı olmaz o kadar süre.
İslerin gidişatına göre sektör olarak düzelme olursa konuşuruz gönülden istemiyorum gitmeyi zaten dedim.
Biraz buruk ama durumu netlestirmis olmanın verdiği huzur ile eve dondum.
Yeni iş bulana kadar buraya destek vermeye devam edecegim, belki sonra da devam ederim duruma göre bakarim.
Tazminat konusunu şu an için açmadım, iş bulduktan sonraki şartlara göre konusuruz dedim.
Patron beyde belki hiç o konulara girmeye gerek kalmaz yeni gelişmeler olur dedi.
Benim için dua edin kızlar
Eline sağlık canım Allah kabul etsinKahvaltıda aşure yemeyen de ne biliyim
Kahvemsim hayirli haberler alirsiniz cnm inş eşinde sende.Uzun süre yolum dusmeyecem diye gitmisken kasap alışverişi de yaptım. Adam sanki anlamış gibi durup dururken helallik istedi
Yarın biraz kafamı toparlayıp kendime iyi bir yol haritası çıkartmam gerek.
Akşam eşimle de hesap kitap yaptık maddi olarak ne kadar idare edebilirize detayli baktik.
İş konusunda standartlarımi düşürmek ve aceleci davranmak istemiyorum çünkü.
Aklımda birkaç farklı konu daha var gelir getirebilecek. Onları da araştırıp bakacağım.
Ahhh yarasa çorbası icen insnalar hem kendinizi hem bizi yaktınız.
Harika görünüyor afiyet olsun canımKahvaltıda aşure yemeyen de ne biliyim
Ben de ilk kez yaptım her yıl annemde yapardık.Cumartesi bende aşure yapacağım ilk defa
Ilk önce annem yapardı hep. Kardeşlerimin canı çekmiş yapayımda yesinler evde karantinadalar
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?