Bugün eve bakmaya geleceklerdi güya.
Temizlik yaptim tüm islerimi erteledim. Saat 1de gelceklerdi güya saat 12 de haber veriyorlar araciyla, güya bugün calisacaklarmis. Dedim ozaman aksam veya haftasonu gelsinler. Cevab: yarin dügüne gitceklermis!!!
Dedim kusura bakmayinda 200kisilik dügünde halay cekipevime gelemezler. Pandemi oldugunun farkinda degiler herhalde. Ayrica dügünler aksamlari baslar dügünden önce gelip ev bakmiyacaklarsa demekki yeterince acil aramiyorlar.
Sali gelmek istiyorlarmis, dedim benim isim var ya gelirler dügünden önce yada baskasini bulurum.
Aksama haber vercekmermis. 1000 tane araci var, kim ne kazaniyor bu isden bilmiyorum ama fena sinirlerimi bozuyorlar.

İnsanlar delirmiş iyi demişsin canım

Sen çıkınca evden öyle gelsinler madem

Sen çıkınca evden öyle gelsinler madem
biz mobilyali devretmek istiyoruz canim. Ev sirketide razi oldu buna. Gelip mobilyaya eve bakmalari gerekixor.
Münihde her ev ilanina, abartmiyorum, 600 basvuru geliyor. Aksam arayipta yine ih mih yaparlarsa iptal etcem. Facebooka yazarim yarina kadar 100 kisi basvurur. Fena sinirlendirdiler beni.

Nice saglikli mutlu yillara
Altininda bereketli olsun canim, sahalara döndün demek

Ay böyle sorumsuzca davrandığımız sürece virüs fln bitmez

İyi geceler kızlar. İşler bitmiyor, bitmiyor.
Kızların odalarında zebra perdeleri var. Onları yıkadım bugün. Tarhanam kurudu,elekten geçirdim.robota atmıyorum,un gibi çok ince sevmiyorum.Bayagi bir zamanımı aldı.
Büyüğümün boyaları geldi öğlen. Önce röfle yaptım, sonra maviye boyadım. Küçük de istedi,ona da bir tutam açıp,boyadım artık . Güzel oldu ama. Kesimini de hallettim mi tamamdir. Allah tan böyle işler gelir elimden. Kuaföre gitmemiz 1 seneyi bulacak belki.
Şu an tek istedigim namazı kılıp yatağa atlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…