- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.921
Babamda da cıktı o yüzden 1 hafta daha uzatmışlar canimBen de ilk kez yaptım her yıl annemde yapardık.
Kardeşlerinin karantinası niye uzun sürdü canım
off ya cok gecmis olsun canimBabamda da cıktı o yüzden 1 hafta daha uzatmışlar canim
Bugün eve bakmaya geleceklerdi güya.
Temizlik yaptim tüm islerimi erteledim. Saat 1de gelceklerdi güya saat 12 de haber veriyorlar araciyla, güya bugün calisacaklarmis. Dedim ozaman aksam veya haftasonu gelsinler. Cevab: yarin dügüne gitceklermis!!!
Dedim kusura bakmayinda 200kisilik dügünde halay cekipevime gelemezler. Pandemi oldugunun farkinda degiler herhalde. Ayrica dügünler aksamlari baslar dügünden önce gelip ev bakmiyacaklarsa demekki yeterince acil aramiyorlar.
Sali gelmek istiyorlarmis, dedim benim isim var ya gelirler dügünden önce yada baskasini bulurum.
Aksama haber vercekmermis. 1000 tane araci var, kim ne kazaniyor bu isden bilmiyorum ama fena sinirlerimi bozuyorlar.
Geçmiş olsun canımBabamda da cıktı o yüzden 1 hafta daha uzatmışlar canim
Sağol canimoff ya cok gecmis olsun canim
Sen çıkınca evden öyle gelsinler mademBugün eve bakmaya geleceklerdi güya.
Temizlik yaptim tüm islerimi erteledim. Saat 1de gelceklerdi güya saat 12 de haber veriyorlar araciyla, güya bugün calisacaklarmis. Dedim ozaman aksam veya haftasonu gelsinler. Cevab: yarin dügüne gitceklermis!!!
Dedim kusura bakmayinda 200kisilik dügünde halay cekipevime gelemezler. Pandemi oldugunun farkinda degiler herhalde. Ayrica dügünler aksamlari baslar dügünden önce gelip ev bakmiyacaklarsa demekki yeterince acil aramiyorlar.
Sali gelmek istiyorlarmis, dedim benim isim var ya gelirler dügünden önce yada baskasini bulurum.
Aksama haber vercekmermis. 1000 tane araci var, kim ne kazaniyor bu isden bilmiyorum ama fena sinirlerimi bozuyorlar.
biz mobilyali devretmek istiyoruz canim. Ev sirketide razi oldu buna. Gelip mobilyaya eve bakmalari gerekixor.Sen çıkınca evden öyle gelsinler madem
Nice saglikli mutlu yillaraSelâm canlarr
Nasilsiniz?özledim gelemedim bu ara.
Küçük yavrusun doğum günü idi dün, minnosun da tablete ihtiyacı vardı sürpriz yaptik
Hem diğer tableti sorun yaşatıyordu ona iyi oldu.
Ama tlf, pc sakın bozulmasin fiyatlar el yakiyor.
Bu arada yarim gram altınimi aldim
Teşekkürler canımNice saglikli mutlu yillara
Altininda bereketli olsun canim, sahalara döndün demek
Ay böyle sorumsuzca davrandığımız sürece virüs fln bitmezBugün eve bakmaya geleceklerdi güya.
bencedeAy böyle sorumsuzca davrandığımız sürece virüs fln bitmez
Hoşgeldin,rahat dur da gitme artık.Banlıyıdm cnm yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?