Ay ben çalıştım hâlâ da çalışıyorum
Ama yorucu oluyor gerçekten.

Ay ben çalıştım hâlâ da çalışıyorum
Ama yorucu oluyor gerçekten.
Turtisim ya
Normal zamanda olsa haftasonu çalışma olan bir yeri tercih etmem sanırım.
Ama aylardır evdeyim çok sıkıldım artık.
Pandemiden sonra da eski sosyal hayata kolay kolay geçemeyeceğimiz için bir gün dinlenme yeter bana.
Çocuk olsa daha farklı bakardım ama zaten iki kişiyiz, eşim de ev konusunda fazlasıyla yardımcı.
Yani para güzelse çalışırım sorun yok

Sen çalışmayı seven ve alışık olan bir kadinsin cnm bu yüzden epey sıkıldın.
Umarim olur bu iş sana.
Zamanla alışıyor insan veya kabulleniyor diyelim.

Bugün içim pek sıkkın, nefes alamamın da etkisi olabilir tabisi beynime oksijen gitmiyor sanırım

Benim için günlerden "İyi dostlar biriktireceğime küçük altın biriktirseydim" günü.
Ya koala hamilelik zor bir süreç herşeyi kafana takip bebeğine olumsuz etkiler gönderme cnm.
Sonra ağlamaklı oluyorlar haberin olsun.
Büyüğe hamileyken ben herşeyi takiyordum sonuç oğlus mizmiz sulugoz bir bebisti.
Küçükte çok dikkat ettim psikolojik durumumu yönlendirdim bile diyebilirim o çok sakin bir bebeydi.

Turtişim kızımda sanki kuştüyü taşıdım, her şeyine de dikkat ettim. Dünya yansa ben hamileydim, olsundu

Bu defa içimde bir Miroğlu var, duygularım şelale oluyor bazen ve bu bazenlerin genelinde hızlı ve öfkeliyim

aklima hic birsey gelmedi bugün
kiza mercimek corbasi yaptim bide annemin yaptigi yagli ekmegi cikardim buzluktan.
Bizede kuzu kusbasi bol soganli ( B BabyLoading ) ve salata. Kizilcik serbeti bizdede var

zorlamaz mi cumartesi calismak. Ben cuma aksamini 4 gözle bekliyordum calisirken, kesinlikle cumartesi calismak istemezdim.

Doğru diyorsun,bir artısı olacak ki verdiğin zamanı haketsin. İnsan evde sıkılınca gönüllü bile çalışası geliyor o ayrı.

kim kizdirdi seni topikce dövelim

Bir arkadaşıma kızdım, aslında daha çok kendime kızdım. Bir süredir fark ettiğim bir şeyler vardı, konduramıyordum. Bugün kendi kondu sağolsun

Çayımı yaptım, sesli kitabımı dinliyorum sakinleşiyorum şükür. Bundan sonra küçük altın biriktireceğim

Bugün içim pek sıkkın, nefes alamamın da etkisi olabilir tabisi beynime oksijen gitmiyor sanırım

Benim için günlerden "İyi dostlar biriktireceğime küçük altın biriktirseydim" günü.
Kaç haftalık oldunuz. Çok kalmamıştır sanırım.son zamanlar çok zorlanıyor insan. Bir çık artık moduna giriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…