- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.761
Kız o yapmadı hizmetçisi yaptı.Nenem yaa pırasaa da yapıyordur o eminim canım nenem
Bereketli olsun canımkaramelli_turta canım benim gramlar 5 oldu. bekledigim para geldi 1 gr daha aldım eklersin.
hic bilmiyorum canim. Bugüne kadar sadece iki kez öksürügü vardi bide burnu 2 kez akti. Yani kolay kolay hastalanmaz. Havada sicak burda. Allahdan birdaha istifa etmedi. Uyuyor.cok gecmis olsun asmin noldu acaba midesini falan mi üsüttü?
Ohh masalllahkaramelli_turta canım benim gramlar 5 oldu. bekledigim para geldi 1 gr daha aldım eklersin.
aslinda kustu yazacaktim dedim kibarca yazayimÇok geçmiş olsun canım usutmustur mideyi.
Ayrica Istifra olmasın o
Bereketli olsun canım
Teşekkürler kizlarGünayydınlar
Ohh masalllah
Bereketli olsun bacım
Sıfır değilGünaydın kızlar
A Asmin75 canım çok geçmiş olsun
karamelli_turta turtişim "koala otur, sıfır!" bu ay birikime ayıramadım. Çünkü anneciğimin süpürgesi bozulmuş onu ben yaptırayım dedim.
Bu ay yalnızca kumbara
Ben kacrdım galibaGünaydin kizlar,
bugün mobilya bakmamiz yatti. Kizi yormuyalim dedik.Yorganlari yikamaya götürcem. Kizima bez alcam indirimdeymis.
anneni sevindirmişsin en güzel birikim benceGünaydın kızlar
A Asmin75 canım çok geçmiş olsun
karamelli_turta turtişim "koala otur, sıfır!" bu ay birikime ayıramadım. Çünkü anneciğimin süpürgesi bozulmuş onu ben yaptırayım dedim.
Bu ay yalnızca kumbara
gece hastaydi canim sagol. Simdilik iyi görünüyor. Kahvalti yapiyorBen kacrdım galiba
Kız mı hasta cnm?
COk gecmis olsunnn
Ohh cok sükürgece hastaydi canim sagol. Simdilik iyi görünüyor. Kahvalti yapiyor
Eylül başında 463ten almıştım.474 ten () 5 gram altın aldım 23 lira ( ) vergi ödedim
karamelli_turta
geçen ay 462 den 3 gram alıp 13 lira vergi ödemiştim
Yani gram başı 4 lira civarı vergi ödedim ama 1 ayda gram 8 lira kar getirdi şu an satışı 470tabi vergiyi düşünce bişey kalmadı ama amaç birikim az çok demeden atmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?