cok gecmis olsun asmin noldu acaba midesini falan mi üsüttü?
hic bilmiyorum canim. Bugüne kadar sadece iki kez öksürügü vardi bide burnu 2 kez akti. Yani kolay kolay hastalanmaz. Havada sicak burda. Allahdan birdaha istifa etmedi. Uyuyor.

Günaydın
kronikuykucu A Asmin75 geçmiş olsun kızlar
Hafta sonu kısa bir yayla kaçamağı yaptık haftaya annemler geliyorlar evlerine kardeşim bir hafta daha benimle
Gitmişken bolca elma,armut,erik,domates salatalık, kabak ve biber getirdik annemin reçelleri getirdik arabada yer vardı gelince bizimkileri ayırır kendisi tarhanayı burda yapacak yardım ederim vaktim kalırsa kışın çok iyi oluyorÇamaşır makinası baya aktif tabi 2 gündür dün yemeği dışarda yedik çocukları parka götürdük banyo yaptırıp uyuttum daha yorgunluğum geçmedi bugün ne yemek yapacağım bilmiyorum en kötü ihtimal makarna yeriz vakit kalırsa bi çeşit yarına hazırlar koyarım bir yemek
Ayın 15 i ödemeleri eşim yapmış bana kartımı ödemek ve hafta sonu girdiğimiz eksiyi kapatmak kaldı kalanı tabiki altın almaya çalışacağım kararsızım dünden bu yana artmış yine sanki ama bekleyincede düşmeyecek biliyorum

Sıfır değil madalya sana
Annecigine destek olmuşsun daha ne olsun koalacim.

474 ten () 5 gram altın aldım 23 lira () vergi ödedim
karamelli_turta
geçen ay 462 den 3 gram alıp 13 lira vergi ödemiştim
Yani gram başı 4 lira civarı vergi ödedim ama 1 ayda gram 8 lira kar getirdi şu an satışı 470 tabi vergiyi düşünce bişey kalmadı ama amaç birikim az çok demeden atmaya devam

Eylül başında 463ten almıştım.
10 gün sonrasi 472den aldım.
Altinin ateşi hiç sönmüyor
Ne zaman alirsak o zaman kâr yani tlye göre tâbi.
Bereketli olsun yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…