- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.781
Ben bankadan alışa yeni adim attim.altini satarken vergi ödenmiyor ama di mi kizlar?
yok yani hem alirken hemde satarken vergi öderseniz kar kalmaz o bakimdan sordum canimBen bankadan alışa yeni adim attim.
Kizlar daha iyi bilir.
Ama satışta geri ödeneceğini hiç sanmıyorum asmincim.
50 tl lik nasıl oluyor canımTeşekkürler kızlar..
Yetisebildigim kadar cnm
50 tl lik de olsa yap o siftahi
Yaz cnm sıkıntı yok
Witchhh
Elizabeth.
Zeytinyağlı pırasa.
Dağbaşı pardon evi
Hayır olsun haha.
Maalesef asmincim.yok yani hem alirken hemde satarken vergi öderseniz kar kalmaz o bakimdan sordum canimsen artik bankadan mi alcan?
Illa 1 gr almana gerek yok koala, 20 tllik bile alinabiliyor cnm.50 tl lik nasıl oluyor canımben normal gr olarak alıyorum
hesap üzerinden sanırım dediğin ama ben o işe pek girmiyorum en iyisi ben 1 gr alıp canlı canlı evimde bir yerler de saklamak :)Maalesef asmincim.
Ben artik bankadan alacağım bir süre.
Fizikî almaya başlarsam kasa gerekli onlarca altin yoksa da kasa boşa masraf.
Birde böyle deneyeceğim.
Fizikî alaltinlarimi bozdurmadan Önce bir oraya bir buraya gezdirip duruyordum korktuğum için.
Böyle hesapta bari.
Hiçbir şey yüzde yüz güvenli değil tâbi ama parayi korumak amaç.
Illa 1 gr almana gerek yok koala, 20 tllik bile alinabiliyor cnm.
Aynı benhesap üzerinden sanırım dediğin ama ben o işe pek girmiyorum en iyisi ben 1 gr alıp canlı canlı evimde bir yerler de saklamak :)
Yaa canımsınbabyloading87 ne derdin var canım. Hayırdır, anlat sen en, azından rahatlarsın, çözüm bulamasak da dinleriz.
kahvalti yapti, biraz ishal gibi canim ama keyfi yerinde su an. Esimden muz istedim, onu yedircem, birazda tarhana corbasi yediririm, aksamda bulgur diye düsündüm. Aslinda haslanmis patates iyi olurdu da, onuda yemiyor. Yulaf kaynattim sabah onuda yemiyor artik.
annen bakmasa, kv seni bir yil idare edermi canim?Yaa canımsın
Suan stabil durum ama özetle anam isten cık cocuguna bak diyor:)
Ben de direniyourum:)
AYNEN CANIMAynı bengörmem dokunmam lazım.
Söylemesi ne kolay değil mi. Kreş ya da bakıcı olabilir biraz büyüyünce baby. Allah kimseye muhtaç etmesin diyoruz da insanız yani illa muhtaclik oluyor.Yaa canımsın
İshal vücudun kendini zararlı maddelerden temizleme yolu. 24 saati geçmediği sürece bol sıvı takviyesi yeterli. Çocuğun genel durumu iyiyse yani. Çorba, ıhlamur,taze meyve suyu vs içir canım bolca. Geçer inşallah.kahvalti yapti, biraz ishal gibi canim ama keyfi yerinde su an. Esimden muz istedim, onu yedircem, birazda tarhana corbasi yediririm, aksamda bulgur diye düsündüm. Aslinda haslanmis patates iyi olurdu da, onuda yemiyor. Yulaf kaynattim sabah onuda yemiyor artik.
Naynnnannen bakmasa, kv seni bir yil idare edermi canim?
Hadi geçmiş olsun diyeyim teknolojik aletler bozulmasin fiyatlar uçuyor çünkü.Selamlar kızlar.
Hepimizin birikimi hayırlı olsun hayırlı yerlerde harcansin.
Bilgisayarı halletmiş benimkiler,tabletin de ekranını kırmış düşürüp,telefonu verdim derse girsin diye 2 gündür işler sabahtan bitiyor.Bin tane şey bakıyorum normalde. Yaptığım araştırmalar var,arazi peşindeyim bir yandan,okuduğum PDF kitaplar derken teknoloji çok vaktimizi alıyor çok.
Benimde öyle ama ,ama :))Aynı bengörmem dokunmam lazım.
Baby orta yolu bulunur umarim cnm.Yaa canımsın
Sevdiği yiyecekleri yedir minnosa annesi,iyileşir inşkahvalti yapti, biraz ishal gibi canim ama keyfi yerinde su an. Esimden muz istedim, onu yedircem, birazda tarhana corbasi yediririm, aksamda bulgur diye düsündüm. Aslinda haslanmis patates iyi olurdu da, onuda yemiyor. Yulaf kaynattim sabah onuda yemiyor artik.
1.5 yaşında gelene kadar baksaydi bariNaynnn
Kvdem yaslı bide görümcemin cocuıklara da bakıyor.
Benim koci gittiği icin yanında suan sıkıntımız yok ama tek bakamaz 3 cocuga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?