Teşekkürler kızlar..

Yetisebildigim kadar cnm

50 tl lik de olsa yap o siftahi

Yaz cnm sıkıntı yok

Witchhh
Elizabeth.
Zeytinyağlı pırasa.
Dağbaşı pardon evi
Hayır olsun haha.
50 tl lik nasıl oluyor canım ben normal gr olarak alıyorum

yok yani hem alirken hemde satarken vergi öderseniz kar kalmaz o bakimdan sordum canim sen artik bankadan mi alcan?
Maalesef asmincim.
Ben artik bankadan alacağım bir süre.
Fizikî almaya başlarsam kasa gerekli onlarca altin yoksa da kasa boşa masraf.
Birde böyle deneyeceğim.
Fizikî alaltinlarimi bozdurmadan Önce bir oraya bir buraya gezdirip duruyordum korktuğum için.
Böyle hesapta bari.
Hiçbir şey yüzde yüz güvenli değil tâbi ama parayi korumak amaç.

50 tl lik nasıl oluyor canım ben normal gr olarak alıyorum
Illa 1 gr almana gerek yok koala, 20 tllik bile alinabiliyor cnm.

hesap üzerinden sanırım dediğin ama ben o işe pek girmiyorum en iyisi ben 1 gr alıp canlı canlı evimde bir yerler de saklamak :)

Selamlar kızlar.
Hepimizin birikimi hayırlı olsun hayırlı yerlerde harcansin.
Bilgisayarı halletmiş benimkiler,tabletin de ekranını kırmış düşürüp,telefonu verdim derse girsin diye 2 gündür işler sabahtan bitiyor. Bin tane şey bakıyorum normalde. Yaptığım araştırmalar var,arazi peşindeyim bir yandan,okuduğum PDF kitaplar derken teknoloji çok vaktimizi alıyor çok.

Biz geçen ay başladık 7 çeyrek 1 gram almıştık
2 çeyrek arkadaslarin düğününe gittik takıldı 5 çeyreği borç verdik 1 gram var elimde bu ay ise eşim borsaya 5 bin lira yatırdı bu ay o şekilde denerim dedi hayirlisi bakalım

A Asmin75 geçmiş olsun kuzuna canım.
Nasıl oldu,toparladı mi biraz. Güneş çarpması da olabilir. Bol sıvı tüketsin.
kahvalti yapti, biraz ishal gibi canim ama keyfi yerinde su an. Esimden muz istedim, onu yedircem, birazda tarhana corbasi yediririm, aksamda bulgur diye düsündüm. Aslinda haslanmis patates iyi olurdu da, onuda yemiyor. Yulaf kaynattim sabah onuda yemiyor artik.

Yaa canımsın
Suan stabil durum ama özetle anam isten cık cocuguna bak diyor:)
Ben de direniyourum:)
Söylemesi ne kolay değil mi. Kreş ya da bakıcı olabilir biraz büyüyünce baby. Allah kimseye muhtaç etmesin diyoruz da insanız yani illa muhtaclik oluyor.

İshal vücudun kendini zararlı maddelerden temizleme yolu. 24 saati geçmediği sürece bol sıvı takviyesi yeterli. Çocuğun genel durumu iyiyse yani. Çorba, ıhlamur,taze meyve suyu vs içir canım bolca. Geçer inşallah.

Hadi geçmiş olsun diyeyim teknolojik aletler bozulmasin fiyatlar uçuyor çünkü.
Hangi kitabi okuyorsun Colombre ?
Bende kitap okumaya zaman ayirmaya çalışıyorum.
Yeni kitabım kır çiçeği tepesi.
Bayıldım.
Aynı ben görmem dokunmam lazım.
Benimde öyle ama ,ama :))
Yaa canımsın
Suan stabil durum ama özetle anam isten cık cocuguna bak diyor:)
Ben de direniyourum:)
Baby orta yolu bulunur umarim cnm.
Işı bırak demek çok kolay da bunun sonrasini ancak sen tahmin edebilirsin.
Bence pes etme.
Sevdiği yiyecekleri yedir minnosa annesi,iyileşir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…