sagol canim tamamen tercübesizim bu konuda. Tavsiyelerin iyi oluyor
 
babyloading87 canım canını hiç sıkma
Kızım çalışsın zorda kalmasın demiyor
Benimherseyde koştuğumu gördüğünden annemde çalışma dedi zamanında. Hem kadrolu memurum hemde çalışmasam evdeki zırnık koklamaz niye birilerine muhtaç oluyum dedim. Inadim ben biraz baktı olmuyor zorlamadi.
Kızım doğdu 9 aylıkken başladım ise kv bakti. Ama çocuğa bakıyorum diye ne eviyle ilgileniodu ne mutfakla. Koştur koştur gelip yemek yapiodum sabahki bulasigi yikamiyordu. Evtemizligi ütü misafir hepsini bana yaptırdılar çocuğa bakıyor diye.
Bende verdim 3 yaşında kreşe ondan önce 1 sene de annemle dönüşümlü baktılar. Sonra evinden çöp kaldırmadım. Birde ikinci olursa bakmam dedi
Bende oğlumu bakıcıya verdim kimseye laf söyleme hakkı doğmadı. Çok sukur bakicilarida çok iyi insanlardı. Ama elimde bir koz oldu beni çocuğa bakarım diye üstüne oturtup çocuğu bakıcıya göndermek hmmm.
 
Selam kızlar.. Okuyorum ama yazamıyorum bu ara pek.

A Asmin75 çok Geçmiş olsun.Midesini üşütmüştür belki

K kahvemsi mutluluk görev tamam attım kumbaraya paramı

Pek masraftayıZ bu ara, evi boyayacağız boya vs aldık. Salona 1000 liraya Avize aldık. Öncesinde de kitap vitamin vs almıştım. Bu ay kredi kartım patladı Allah ödeme kolaylığı versin çok şükür bugünümüze Boya ortada duruyor tabi, artık kocanın keyfi ne zaman yeterse
 
Zor valla
Benimkiler de kocan yapsn calısma diyolar
Yapmıyo adam napalım
Cocuk bogaz tokluguna mı yasasın
Gittiği yere kadr direncem .
Bakamam dediği yerde B planı bulacagız napaılm
 
Hala üst katındamı oturuyorsun canım?Ayy ben olsam o dakila evimi taşırdım
 
Yaa canımsın
Suan stabil durum ama özetle anam isten cık cocuguna bak diyor:)
Ben de direniyourum:)
Zor valla
Benimkiler de kocan yapsn calısma diyolar
Yapmıyo adam napalım
Cocuk bogaz tokluguna mı yasasın
Gittiği yere kadr direncem .
Bakamam dediği yerde B planı bulacagız napaılm
Eşin ne düşünüyor peki çalışman konusunda. Zor bi durum ama işini bırakırsan daha zor. Bu zamanda iş bulmak da zor olacak. Sen hangi şehirdesin.
 
Biz de bugün bi türlü açamadığımız kumbaralarımızı açtık. Çünkü kredi kartına fazla yüklenmişiz farkında olmadan. tlf bozuldu. Gittik aldık mecbur. Başka harcamalarda olunca.. Neyse 900 çıktı kumbaradan. Kredi kartı ev kredisi ihtiyaç kredisi derken bankalara baya ödeyeceğiz bu ay.
Bugün dolapta kalan biber ve domatesler bozulmasın diye değerlendirdim.domatesi melemen yaptım. Biberleri kızarttım. Taze fasülyeyi de doğradım. Yemeklik ayırdım. Birazda dondurucuya koyacağım. Haftasonu da bi aksilik olmazsa biraz daha fasülye konservesi yapacağım. Kışa iyi hazırlanmalı.
Birikime yeni kumbara almakla başlayacağım. Kumbaraya daha çok para atacağım. Açınca az çıkınca hayal kırıklığı oluyor. Kumbaramı alıp gelirim yarın.
 
Dean koontz okudum dün. Daha önce okuduğum bir kitabıydı. Genellikle bir günde bitiriyorum kitapları. Çok sıkıcı geldiyse konu ve anlatım dili biraz geziniyor ortada.
 
Eşin ne düşünüyor peki çalışman konusunda. Zor bi durum ama işini bırakırsan daha zor. Bu zamanda iş bulmak da zor olacak. Sen hangi şehirdesin.
Bursadayım
Esim artk bıraksan mı diyor
Sıkıldı o da cünkü
Ki benim koci malum parayı sever
Ama o bile bunaldı.
Ben calısmaya direniyorm cünkü istemiyorm yardım ettik denmesini
 
Aynen öyle.
Öyle kolay olmuyor bazi şeyler witch.
Bir iki adim sonrasini düşünüyor insan.
Bekara koca boşamak kolay derler
Öyle canım malesef
Ama bu aralar kanlı bicakliyiz
Anladimki o yokken çok rahattık 1ay.
Şu an varlığı batıyor resmen.
Birde haftasonu anneme gittim diye kavga etti hakaret etti. Ben kindar bi insanım unutamıyorum affedemiyorum. Içimde ne varsa dökülüyor artık. Yılarca yaptıklarına ağzımı açmamıştım. Bunu o istedi hakaretin dibini yaşatacağım ona. Birde annem biraz iyileşsin toparlansin. Sanırım ayrılacağımı söyleyeceğim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…