- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.801
sagol canim tamamen tercübesizim bu konuda. Tavsiyelerin iyi oluyorİshal vücudun kendini zararlı maddelerden temizleme yolu. 24 saati geçmediği sürece bol sıvı takviyesi yeterli. Çocuğun genel durumu iyiyse yani. Çorba, ıhlamur,taze meyve suyu vs içir canım bolca. Geçer inşallah.
Aynen öyle.Söylemesi ne kolay değil mi. Kreş ya da bakıcı olabilir biraz büyüyünce baby. Allah kimseye muhtaç etmesin diyoruz da insanız yani illa muhtaclik oluyor.
Suan 13 aylık yaza kadr idare ederse 2 yasında kres düsünüyorz.1.5 yaşında gelene kadar baksaydi bari
Zor vallababyloading87 canım canını hiç sıkma
Kızım çalışsın zorda kalmasın demiyor
Benimherseyde koştuğumu gördüğünden annemde çalışma dedi zamanında. Hem kadrolu memurum hemde çalışmasam evdeki zırnık koklamaz niye birilerine muhtaç oluyum dedim. Inadim ben biraz baktı olmuyor zorlamadi.
Kızım doğdu 9 aylıkken başladım ise kv bakti. Ama çocuğa bakıyorum diye ne eviyle ilgileniodu ne mutfakla. Koştur koştur gelip yemek yapiodum sabahki bulasigi yikamiyordu. Evtemizligi ütü misafir hepsini bana yaptırdılar çocuğa bakıyor diye.
Bende verdim 3 yaşında kreşe ondan önce 1 sene de annemle dönüşümlü baktılar. Sonra evinden çöp kaldırmadım. Birde ikinci olursa bakmam dedi
Bende oğlumu bakıcıya verdim kimseye laf söyleme hakkı doğmadı. Çok sukur bakicilarida çok iyi insanlardı. Ama elimde bir koz oldu beni çocuğa bakarım diye üstüne oturtup çocuğu bakıcıya göndermek hmmm.
Hala üst katındamı oturuyorsun canım?Ayy ben olsam o dakila evimi taşırdımbabyloading87 canım canını hiç sıkma
Kızım çalışsın zorda kalmasın demiyor
Benimherseyde koştuğumu gördüğünden annemde çalışma dedi zamanında. Hem kadrolu memurum hemde çalışmasam evdeki zırnık koklamaz niye birilerine muhtaç oluyum dedim. Inadim ben biraz baktı olmuyor zorlamadi.
Kızım doğdu 9 aylıkken başladım ise kv bakti. Ama çocuğa bakıyorum diye ne eviyle ilgileniodu ne mutfakla. Koştur koştur gelip yemek yapiodum sabahki bulasigi yikamiyordu. Evtemizligi ütü misafir hepsini bana yaptırdılar çocuğa bakıyor diye.
Bende verdim 3 yaşında kreşe ondan önce 1 sene de annemle dönüşümlü baktılar. Sonra evinden çöp kaldırmadım. Birde ikinci olursa bakmam dedi
Bende oğlumu bakıcıya verdim kimseye laf söyleme hakkı doğmadı. Çok sukur bakicilarida çok iyi insanlardı. Ama elimde bir koz oldu beni çocuğa bakarım diye üstüne oturtup çocuğu bakıcıya göndermek hmmm.
Yaa canımsın
Suan stabil durum ama özetle anam isten cık cocuguna bak diyor:)
Ben de direniyourum:)
Eşin ne düşünüyor peki çalışman konusunda. Zor bi durum ama işini bırakırsan daha zor. Bu zamanda iş bulmak da zor olacak. Sen hangi şehirdesin.Zor valla
Benimkiler de kocan yapsn calısma diyolar
Yapmıyo adam napalım
Cocuk bogaz tokluguna mı yasasın
Gittiği yere kadr direncem .
Bakamam dediği yerde B planı bulacagız napaılm
Canım 1 gram daha aldım ben. Bir de şu kumbara birikimini nasıl yapıyordunuz,sana zahmet yazsana.Günaydın kızlar
Bereketli olsunCanım 1 gram daha aldım ben. Bir de şu kumbara birikimini nasıl yapıyordunuz,sana zahmet yazsana.
Dean koontz okudum dün. Daha önce okuduğum bir kitabıydı. Genellikle bir günde bitiriyorum kitapları. Çok sıkıcı geldiyse konu ve anlatım dili biraz geziniyor ortada.Hadi geçmiş olsun diyeyim teknolojik aletler bozulmasin fiyatlar uçuyor çünkü.
Hangi kitabi okuyorsunColombre ?
Bende kitap okumaya zaman ayirmaya çalışıyorum.
Yeni kitabım kır çiçeği tepesi.
Bayıldım.
Benimde öyle ama ,ama :))
Baby orta yolu bulunur umarim cnm.
Işı bırak demek çok kolay da bunun sonrasini ancak sen tahmin edebilirsin.
Bence pes etme.
Sevdiği yiyecekleri yedir minnosa annesi,iyileşir inş
BursadayımEşin ne düşünüyor peki çalışman konusunda. Zor bi durum ama işini bırakırsan daha zor. Bu zamanda iş bulmak da zor olacak. Sen hangi şehirdesin.
Evet cnm oturuyorum çünkü ben ödedim 8 yıl orayiHala üst katındamı oturuyorsun canım?Ayy ben olsam o dakila evimi taşırdım
Aynen öyle.Evet cnm oturuyorum çünkü ben ödedim 8 yıl orayi
Öyle canım malesefAynen öyle.
Öyle kolay olmuyor bazi şeyler witch.
Bir iki adim sonrasini düşünüyor insan.
Bekara koca boşamak kolay derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?