Kavga sebebi annene gitmiş olman mi.
Tabiki gideceksin annen o senin
Witch daha önce de söylemiş olabilirim cnm ama neden destek almayi düşünmüyorsunuz.
Belki hani diyorum çocukları hatrına hatalarini farkeder.

Kavga sebebi annene gitmiş olman mi.
Tabiki gideceksin annen o senin
Witch daha önce de söylemiş olabilirim cnm ama neden destek almayi düşünmüyorsunuz.
Belki hani diyorum çocukları hatrına hatalarini farkeder.
Anneme gitmis olmamdan çok onların hala hasta oldugunu düşünmesi
Düşünmüyoruz canım. Katlanacak pek halim kalmadı ona icimde bitirdim çok oldu. Çocukların hatrına duzenimiz bozulmasın diyordum ama olmadi

Hayırlısı olsun

Annene gitmenin ona ne zararı varmıs?
Hey Allahım ya ne cins bu adamlar

Bursadayım
Esim artk bıraksan mı diyor
Sıkıldı o da cünkü
Ki benim koci malum parayı sever
Ama o bile bunaldı.
Ben calısmaya direniyorm cünkü istemiyorm yardım ettik denmesini
Çalışıp bakıcı ayarlasan nasıl olur? Hem çalışırsın hem annenden kurtulursun. Yada annene para versen o baksa. Belki susar mı bilemedimki.

Ben bu destek isiine niyeyse inanamıyorum ya
Bana da hep öneriyorlar
Cift terapisti
Adam gelmis 35 yasına
Kendinden de memnun
Ha deseki bende sıkıntı var,az değiseyim ozman ise yarıyordur
Ama benimkine hic ihtimal vermiyorm
Bikere terapiye giderken bosa masraf diye söylenir
Bide onun icin kavga ederiz

Çalışıp bakıcı ayarlasan nasıl olur? Hem çalışırsın hem annenden kurtulursun. Yada annene para versen o baksa. Belki susar mı bilemedimki.
Yalnız dan dan vurdun yüzüme
Annenden kurtulursunu okuyınca bi gözüm portledi
Ayy anamı nasıl tanıttım insanlara diye
Annem bak 2 gündür cok iyi
Cünkü karddesim bizle konusmuyır
Annemi de muhtemelen o dolduruyordu bilemiyprz ama

Maşallah diyelim

Allah feraha çıkarsın inşallah gönlünce olur.

Böyle aile içine çok karışan evladının evlendiğini kabullenemeyen hep yönetmeye çalışan her şeye yorum yapma ihtiyacı Olan ebeveynlere katlanmak çok zor ne desen haklısın. Keşke eş kişisi dengeyi kurabilseymiş.

Anlaşamıyorum çok sorun yaşıyorum diyince öyle yazmışım biraz sert olmuş sen yazınca farkettim.neticede annendir baş tacı tabi. Et tırnaksınız. Ama bakmak istemiyorsa istemiyordur. Benimde çocukları bırakacak yerim yok. Seni çok iyi anlıyorum.

Yok yok anladım:)
Cok zor ya,kres yasını iple cekiyoruz:)

Annene gitmenin ona ne zararı varmıs?
Hey Allahım ya ne cins bu adamlar
onlardan eve virüs getirirmisim öyle diyor 1 ayı geçti virüsmü kalir
Bende destekle olacağına inanmyorum. Çünkü dediğin gibi para ödemem diyecek 2.si 40 yaşına gelmiş anasının ablasının lafiyla yaşayan biri destekle degisirmi hiç sanmam
Amin canım. Günde 10kere annesiyle hergun mutlaka ablasıyla görüşüyor evde olan biteni herkes biliyor. Watsap mesajlarını okudum ablasıyla resmen,benim ve ailemin dedikodusunu yapmışlar hastalikdan ötürü. Kaç kere uyardım herşeyi anlatma diye. Bu sefer ne oluo onların dediği doğru s
Witcher kötü kaka

Evet cnm oturuyorum çünkü ben ödedim 8 yıl orayi
Oyyy bende ev verdiler sanmıştım yaptıkları çok ayıp,çocuklara bakarım deyip sonra bakmamak.Hastalanır gücü kalmaz anlarım da .Sen çok akıllı ve güçlü bir kadınsın ama erken farketmişsin en azından kendini daha fazla sömürtmemişsin

Canım bir aile kolay kurulmuyor, eminim çok şey yaşadın ama bence bunuda denemedim dememek için bu destek olayını deneyebilirsin.En azından gerçekten çözüm yoksa bunu daha objektif ve profosyonel birinden duymuş olursun.Ve ilerde eğer ayrılık olacaksa bile çocukların ve senin daha kolay atlatman için yardımı olur.

Aynen öyle.
Öyle kolay olmuyor bazi şeyler witch.
Bir iki adim sonrasini düşünüyor insan.
Bekara koca boşamak kolay derler
Burdaki bekar ben oluyorum galiba evet witc çocuğa bakmak için üst katlarında oturmasını istediklerini ve kendisini bu konuda nasıl yıprattıklarını anlatınca o dakika o evden taşınırdım dedim.Sonrasında evi kendisinin aldığını yazmış zaten mesajında.Sanırım hepimiz burda herkesin hayatındaki dinamiklerin değişken olabileceğinin farkındayız. Eminin witch de benim sözümle hareket edecek değil, yada ben sen neden öyle yapmadın diyecek değilim.Burdaki herkes hayatıyla ilgili en doğru kararı alabilecek kapasitede.Kimseye akıl vermek yada yargılamak gibi bir amaçla birşey yazmıyorum.Sadece okurken yaşadığı duruma biraz sinirlendim ve üzüldüm, yazdığım mesajda ne bir art niyet nede bir eleştiri vardı

Eleştiri artniyet kimsede yok bence.
Bende arkadaşıma fikrimi söyledim olumlu anlamda yardimci olabilmek adina tabiki.
Ayrilmak ilk seçenek olmamasi adına

selam kızlar nasılsınız
iş yeri yogun ev yogun hayat yogun
kendimi çok yorgun hıssedıyorum
bi ayaklarımı uzatıp keyif yapamadım daha
Allah beterinden korusun tabi bin şükür bugunümüze
ama dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki şu ara
babyloading87 canımm canını sıkma bi hal çaresi bulunur elbet benım oglusa da annem bakıyor ama o kadar yoruluyorki anlatamam eve gıdınce kadının pestili cıkmış oluyor keske çalısmamıza ıhtıyac olmasa da kendımız baksak

Canım saolasın
İns bi düzen oturttacagız ,su seneyi bi atlatsak.
Niyetimiz krese vermek.
İns virüs biter de

Cennetmeyvesii

canim yasadigin hayati bi sen bilirsin. Yasadiklarin, his ettiklerin. Ona göre hayatin icin, mutlulugun icin en digru karari verirsin elbetde.
Esinin ailesiyle birlikte senin dedikodunu yapmasi cok üzücü bir durum. Adi üstünde cünkü EŞ olmayi bilmeliydi.
Ben kararlarimi hep bu sekil vermege calisiyorum: hayatimin sonunda, hayatima dönüp baktigimda aceba neye yaptigimda veya yapmadigima pisman olurum? Ona göre elimden geldigi kadar kararlari vermege calisiyorum. Birkez yasiyoruz, ola bildigi kadar güzel ve iyi yasiyalim fikrimdeyim.
Hakkinda hayirlisi canim.

Bol harcamali bir günden merhaba canlar,

bugün gittik koltuk aldik. ikimizde begendik, satici bide bugün alirsaniz üzerine birdaha indirim veririm deyince aldik 1770€ luk koltugu 1068€ ya satiyorlardi, satici birdaha indirim yapti nakliye de bedavaya geldi derken 960€ ya hal etcektik isi kiiiiii, kocam bi tekli koltuk daha gördü. Hic bir sekilde bizim aldigimiz koltuga uymuyor, ne tengi ne sekli. 260€ bide. Tutturdu bunu istiyorum diye aldik Onuda ekledi kadin nakliye indirim mindirim sonunda hepsine toplam 1237€ harcayip geldik.
ay sonu mutfak icin randevu aldik. Mutfak secip alacagiz, ardindan yeni eve gelip ölcüyorlar, sonrada bir kac hafta sonra getiriyorlar. Aralik sonu, ocak basi gelir diye düsünüyorum. Bakalim ordan begenecekmiyiz.
Hafta sonuda ikea ya gitcez. Ordaki mutfaklara ve yatak odasi icin dolaba bakcaz. Yanliz kizimla bildigin eziyet bu isler. Ya kosturuyor yada benim kucagima gelmek istiyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…