Okuduğunu biliyormu eş kişisi. Bence siz eşinin ailesinden uzak bi yere taşının. Dip dibe yaşayınca olmaz.

Ne tuhaf. Ev var içinde mutfak yok. Her boşaltan söküp bboşaltıp gidiyor.

iş çıkışı çocuklar için kıyafet aldım. İstediğim gibi kumbara bulamadım. İçini görebileceğim bi kumbara istiyorum. Kendim yapacağım.

İyice zayıf olmaya karar verdim. Diyet ve spor yapacağım. Umarım başarabilirim.bu sefer gerçekten karar verdim. 3 gündür diyetteydim. Hergün tatlı yemişim

Kiiizlar kahvemsi geldi.
Görüşme aksamdi. Ancak geldim.
Ofise bayıldım. Sigara içtikleri balkonlari deniz görüyor
birkaç kişi vardı çalışan gayet şık ve mutlu görünüyorlardı.
Genel müdür ile görüştüm ben. Sonra
Müdür yardimcisi hanım ile görüşme sonrası epey sohbet ettik. Çok kurumsal ve vizyonel bir yapı.
Görüşmenin olumlu olduğunu bildirmek için ik danışmanı mail atmis.
Şimdi test yapılacakmış.
Kişilik ve iş için uygunluk ölçülecek.
Beklenti cooook yüksek yapabilirmiyim noktasında soru isaretlerim var açıkçası.
Yarın ve cuma için de başka yerler ile görüşmelerim var. Cuma olan telefonda onayladı zaten, ben burayı beklediğim için biraz tereddütlü konuştum, gelin bizi görün dedi.
Yarınki firma ile ilgili bilgim yok, mali musavir arkadaş yonlendirdi.
Hakkımda hayırlısı

Hayırlısı olsun.
Beklenti yüksek dediğin yer cumartesi de çalışma olan yer mi

Hayırlısı olsun.
Beklenti yüksek dediğin yer cumartesi de çalışma olan yer mi
Yok canım
Beklenti yüksek olan her tamamen kurumsal
Cumartesi çalışma olan, cuma günü gideceğim yer. Onlar bugün telefon etti cumartesi için sıkıntı olduğunu dünkü telefonda söylemiştim. Ona takılmayın birkaç hafta düzeninizi oturtur sonra calismazsiniz, şu anki arkadaş öyle yapıyor dedi.
Ulaşım da sıkıntılı dedim. İki vesait olacak servis yok. Yakında metro açılacak o zaman yarım saat bile sürmez ama bugünkü yeri beklediğim için biraz yokuşa sürdüm ben.
Araçlı personel var, sizi uygun bir yere kadar bırakırlar dedi.
Bu firmanın yeminli mali müşaviri beni piyasadan biliyor, mutlaka çalışalım diye bana baskı yaptı, ücret düşük dedim.
Bugün firma aradı maaş tekliflerini de yukseltmisler.
Öyle işte

Bence o çoook yüksek beklentiyi karşılayabilirsin, o yüzden hiç tereddüt etme hem olursada öylesi olsun, burdan tanıdığım kadarıyla sen yerinde saymayı seven biri değilsin, bu işte senin kendine birşeyler daha katman için iyi bir fırsat olur bence.İnşallah gönlüne göre olur

Yaparsin cnm kafandaki soru işaretleri uçsun gitsin
Hadi güzel haberler al inş

Ne tuhaf. Ev var içinde mutfak yok. Her boşaltan söküp bboşaltıp gidiyor.
türkyede böyle durum yok anladigim kadariyla evet burda malesef öyle, bide her aldiginda tasindiginda yeni eve sigacak diye birseyde yok yani.
Mutfakli evlerde kiraya veriliyorda, iste zaten ev bulmaya sükür ediyorsun ondan herseye kabul diyorsun

süper ya büsürü yeni imkan! Hic teredüt etme yapa bilirmiyim diye. Taaaaa almanyalardan anlasiliyor be kadar zeki biri oldugun
Hakkinda hayirlisi canim

Okuduğunu biliyormu eş kişisi. Bence siz eşinin ailesinden uzak bi yere taşının. Dip dibe yaşayınca olmaz.
bilmiyor tlf sarjdayken o balkondayken okuyorum. Taşınmakta bisey farketmez kvler 4 aydır yoklar durum aynı.
çok sevindim canım hangisi hayirliysa o olsun insallah
kizlsr banada bol sans dileyin, yarin sirketle bulusacagim
Bol şanslar canım insallah istediğin gibi olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…