babyloading87 canım sen yazınca benim aynı dönemlerim aklıma geliyor.

Benim annem dünya minnoşudur ama o dönem içine bir şeyler kaçmıştı, kızım 20 aylık olunca dedim ben başlıyorum işe kreş bakmaya başladım. Kreşi bulunca bir anda hayatta göndermem, kıyamam, çok küçük ben bakarım bir yıl daha sen git çalış dedi yav bir yıl önce diyeydin de biz de rezil olmayaydık ya demiştim içimden

Sonra bir şey farkettim, benim kv baştan çok dürüstçe bakmayacağını bize belli etmişti ve Allah var 1 dk yanımızda bile bakmadı Hem ona kurulmasından hem çok küçükken cesaret edemediğinden hem de canı sağolsun teyzemin tutarlı konuşmalarındanmış

Kız uyuyunca gelirdi mesela, ben uyucam tam kahveye gelirdi ve dipdibe oturuyorduk. Hala inanamıyorum nasıl öyle davranıyordu çok fedakardır, koşar destek olur o dönem ne olduğunu bilmiyorum ama kesin bir şeyler oldu

Günaydın kızlar
Destekleriniz için çok teşekkürler
A Asmin75 iyi şanslar canim
gunaydın kahvemsicim
işte basarılı olmak böyle bişey masAllah senin onların işini tercih etmek için ugrasıyolar bunlar emeklerinin karsılıgı canım bnım Allah emeklerini zayi etmesin

Günaydın kızlar
K kahvemsi mutluluk umarım güzel haberler çıkar bugün işle ilgili bence ne kadar zorlayıcı olursa olsun sen kendi düzenini kurar ve altından kalkarsın her işin
Cennetmeyvesii ve babyloading87 ikinizede hayatınızdaki zorlukları aşabilmede kolaylık diliyorum Eşle sıkıntı yaşamak ve çözülmeyecek gözüyle bakmak büyük hata değişmez dediğimiz ne insanlar değişiyor öyle düşün dost sandığımız niceleri nerelerdeler...hayat insanı değiştirebiliyorsa evrene pozitif enerji yolluyoruz adamlarda değişebilirler
babyloading87 bir yerde anneannelerinde anneyle beraber lohusalık sendromun yaşadığını okumuştum senin anneninki öyle bişey ve uzadı biraz sanırım
Tabiki hiçbir anne kötü niyetli olamaz ama bazen ince düşünemiyorlar işte, zaten zor bir dönemdeyiz işten çıkmanın olumsuzluklarını oturup bir hesaplasa artısından çok olduğunu görür.
Bu dönemde işten çıksan tekrar iş bulabilecekmisin aynı yerde devam edebilecek misin?evet belki eşin biraz daha sorumluluk alır evliliğinize faydası olur ama hayat şartları ortada

Günaydın ☺ beni hatırladın mi turta ☺ birikimler devam mı? Kocaman sevgiler
Günaydın The Black
Güzel hisler birakanlar hiç unutulur mu.
Nasılsın?
Bu konulara kucuk adimlar atmama vesile olanlardansin sen ve kumbaralarin
Birikime yavaş yavaş devam ediyorum çoğunu geçen ay sıfırlayıp krediye ara ödeme yaptik,
bu ay tekrar başladım.

Güle güle kullanınnn
Ay bizim evde de dün demonteler geldi.
Kızla mümkün olmuyor:S
Odaya kapatıcaz kendimizi anca öyle kurulcak dolap vs:)

Her yeni is yerinde acaba yapabilir miyim tereddütü oluyor.
O masaya oturmadan gecmiyor.
Sen yaparsın.
Hic tereddütün olmasınn
Dualarımız seninlee

Biz ankastreleri söküp giden ev sahiplerine sövüyoruz burda
Mutfagı sökse yasatmazlar o ev sahibini

Panik yapıyoalr galiba
yada doldurusa mı geliyorlar nedir
Anlamıyorm.
Annem de öyle biri değildi.
Kociye olan nefretini niye bizden cıkarıyorsun yanii?
El kadr bebenin günahı ne
Ayy bende yazı bekliyorm dikilcem karsına ,tmm krese baslıyorz dicemD:
Havalı havalı
O günleri bekliyorm

Tünaydin kizlar,

yoldayim su an. Toplantiya gidiyorum.
Esimle konusduk sabah, kendinnicin en dogru karari ver diyor, mutsuzsan orda dönme, ama hakkini ara diyor.
Umarim iyi birsey teklif ederler ya, hic dönesim yok, ama bedavayada cikamam cünkü o para bizi bir süre idare etmeli.
Saka gibide metro tunnelde takili kaldi evren bana isaret mi yolluyor gitme diye

babyloading87

senin esin seni seviyor belli bence. Özel günleri önemsemez belki, benimkide öyle, ama bana sevgidini gösterdigi baska noktalar var.
Önemli olanda bence o zaten, sen o u hala seviyorsan oda seni, hala bir umut var bence.
Bencebir gün karsina alip icindekilerin hepsini sakince bi anlatsan, bence fayda eder. Bide bence esinin hic bir olumsuz yanini ailene anlatma, biz unuturuz onlar unutmuyor kinlesiyor.

Harikasın
Vesile olabildimse ne mutlu bana. Ben birikime ara vereli epey oldu artık ay sonu bile ancak geliyor. Her şey ateş pahası. Ama kumbaraya devam tabi. Vakit buldukça yazarım , çok sevgiler

Kızlar kahvemsiniz kesin plazaaa hanfendisi olacak bugünkü her de plazaymis, görüşme de güzel gecti. Ama yok sıkıntı metrobüs ile gitmek lazım, cumartesi de toplantı yapıyorlarmış her hafta.
Maaş beklentimi yüksek söyledim buraya pek aklıma yatmadı yol işi, yazı var kişi var hele şimdi bir de korona var.
Dünkü yer aradı bugün, yarın teste alacaklarmis beni.
Yarınki görüşmenin saatini oteledim.
Bunun gidişata bakmam lazım, yarinkiler net birşey duymak isteyecek çünkü onlar için herşey okey.
O kadar plaaazalardan sonra yarın sanayiye gitcem ama

Cocuk olana kadr ortada nasıl gezdim biliyor musun?
Esim sarısın renkli gözlü,adam benden güzel diye gezdim
Annem kızıyordu neresi güzel sennden deme öyle diye
Bence benimki hep aynıydı ama ben görmek istediğimi görüyordum.
Bi yanlısını görmedim ,hani öyle hakaretler eden,saygısızlık yapan bi adam degildir
Trafik de bile en kızdıgında en fazla ayı der
Ama ic uyvandırıcı,nasıl diyim biz sinameki diyoruz bu tiplere burda
Vir vir yer seni istediği olmasın.
Seviyor mu bilmiyorm?
Ama cidden baskasıyla evli olsa bosanmıstı
Yok cekmez kimse bunu diyorm

Hadii yüzdük yüzdük kuyruguna geldik be kahvemsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…