Akşam yemekten sonra markete gittim burda bi yerel market kampanya yapmis. 70li fairy 58 tl. Süt çikolata ivir zivirla 100tl ile çıktım marketten
Erişte siparişi verdim kilosu 25den 3 kilosu 75tl oraya vereceğim.
Bir pekmezle ceviz kaldı kışa hazirim.
Bugün kamyonla çuvalda patates satıyorlardı 1.5 tl kilosu alsam 30 kilo taşıyamam kaldı. Buyukbasla da konusmuyorum nasıl aldırrsam bilemedim
Mudur dönüşümlü çalışmaya izin vermiyor cildiracagim. Çocuklar evde yalnız derslere girmeye calisiyorlar . Kavga cikaracagim az kaldi

Neler oldu,sonuç nedir asmincim.
Umarim beklediğin miktar gelmiştir.
Harikasın ☺
Vesile olabildimse ne mutlu bana. Ben birikime ara vereli epey oldu artık ay sonu bile ancak geliyor. Her şey ateş pahası. Ama kumbaraya devam tabi. Vakit buldukça yazarım , çok sevgiler ☺
Seni gördüğüme sevindim The Black
Deniz bebiş büyümüştür uzun zaman oldu yoktun :)
Ah zaman nasil da geçmiş değil mi.
2015 benim de dönüm noktam oldu.
Kahvemsim ne güzel gelişmeler
Beklediğine değecek cnm

su plaza dedigin ne oluyor bacim?

hakkinizda hayirlisi canim

Yaksamlarrr
Nerede gece kulübü üyeleri
benim bebe tam bir gece kusu oldu gitti. Biraz önce uydu sipa ondan geciktim ama simdi celdum daaaa

Iveet görüsme iyi gecti hayalimdeki rakam olmasada ona baya yaklasdik diye biliriz. Ilk ve ikinci teklifi red ettim, ücüncüsünü kendim sundum. Kabul ettiler. Avukatimla görüsdüm. Yarin sabah evraklari alcam ve avukatima yolluyacagim, gerisini o hal etcek. Ben sadece karnem icin gereken bilgileri sirkete yolluyacagim, onlarda karnemi yazacaklar. Onuda avukat kontrol edecek. Hukuk isleri icin sigortam oldugu icin 1000€ yerine sadece 150€ ödüyecegim avukatima, gerisini sigortam karsiliyor.
Yani ben ise dönmüyecegim. 4 ay boyunca full maas alcam calismadan, ondan sonra cikincada tazminatimi alcam

Asmin bu harika bir haber çok çok sevindim cnmm.
Hadi hayırlı olsun canim ozamansa

Asmin bu harika bir haber çok çok sevindim cnmm.
Hadi hayırlı olsun canim ozamansa
sagol canim bende cok mutluyum, ixi bir gündü! herkes uyumus biz haric, sahi bende birazdan uyucam sabah erkenden kalkip belediyeye gitcez vergi dilimini degistirmek icin.

Tatli rüyalar

Daha güzel işler senin olsun.

Aa gecmis olsunnn
Test yapmadınız mı
Ay hepimiz resmen olacagımız günü bekliyorzx
hausarztim yok yani bizim aile hekimi diyelim. 2,5 senedir burdayim bir kere doktora gitmedim. dün bize en yakin doktora yürüdüm, kapiya sakin atesiniz, oksurugunuz varsa iceriye gelmeyin su numarayi arayin diyordu. ben de gerisin geri eve döndüm. test merkezine gitmem gerekiyormus o da paraliymis doktor yönlendirmezse.

Canım çok geçmiş olsun
Ne yapacaksın peki,
Bu hafta düzenli yazmadım buraya görüşmelere gidip geliyorum
Yoksa senin yokluğun farkwdilmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…