- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.881
Hayırlısı olsunSağol canım
Sanırım en çok dua ve şansa ihtiyacım olan asamadayiz
Bir heyecan aldı beni sorma
En son üniversite sınavına gireceğim zaman böyle hissetmiştim
Hayırlısı olsun canimSağol canım
Sanırım en çok dua ve şansa ihtiyacım olan asamadayiz
Bir heyecan aldı beni sorma
En son üniversite sınavına gireceğim zaman böyle hissetmiştim
Neler oldu,sonuç nedir asmincim.Tünaydin kizlar,
yoldayim su an. Toplantiya gidiyorum.
Esimle konusduk sabah, kendinnicin en dogru karari ver diyor, mutsuzsan orda dönme, ama hakkini ara diyor.
Umarim iyi birsey teklif ederler ya, hic dönesim yok, ama bedavayada cikamam cünkü o para bizi bir süre idare etmeli.
Saka gibide metro tunnelde takili kaldievren bana isaret mi yolluyor gitme diye
Seni gördüğüme sevindimHarikasın ☺
Vesile olabildimse ne mutlu bana. Ben birikime ara vereli epey oldu artık ay sonu bile ancak geliyor. Her şey ateş pahası. Ama kumbaraya devam tabi. Vakit buldukça yazarım , çok sevgiler ☺
Kahvemsim ne güzel gelişmelerKızlar kahvemsiniz kesin plazaaa hanfendisi olacakbugünkü her de plazaymis, görüşme de güzel gecti. Ama yok sıkıntı metrobüs ile gitmek lazım, cumartesi de toplantı yapıyorlarmış her hafta.
Maaş beklentimi yüksek söyledim buraya pek aklıma yatmadı yol işi, yazı var kişi var hele şimdi bir de korona var.
Dünkü yer aradı bugün, yarın teste alacaklarmis beni.
Yarınki görüşmenin saatini oteledim.
Bunun gidişata bakmam lazım, yarinkiler net birşey duymak isteyecek çünkü onlar için herşey okey.
O kadar plaaazalardan sonra yarın sanayiye gitcem ama
su plaza dedigin ne oluyor bacim?Kızlar kahvemsiniz kesin plazaaa hanfendisi olacakbugünkü her de plazaymis, görüşme de güzel gecti. Ama yok sıkıntı metrobüs ile gitmek lazım, cumartesi de toplantı yapıyorlarmış her hafta.
Maaş beklentimi yüksek söyledim buraya pek aklıma yatmadı yol işi, yazı var kişi var hele şimdi bir de korona var.
Dünkü yer aradı bugün, yarın teste alacaklarmis beni.
Yarınki görüşmenin saatini oteledim.
Bunun gidişata bakmam lazım, yarinkiler net birşey duymak isteyecek çünkü onlar için herşey okey.
O kadar plaaazalardan sonra yarın sanayiye gitcem ama
hakkinizda hayirlisi canimCocuk olana kadr ortada nasıl gezdim biliyor musun?
Esim sarısın renkli gözlü,adam benden güzel diye gezdim
Annem kızıyordu neresi güzel sennden deme öyle diye
Bence benimki hep aynıydı ama ben görmek istediğimi görüyordum.
Bi yanlısını görmedim ,hani öyle hakaretler eden,saygısızlık yapan bi adam degildir
Trafik de bile en kızdıgında en fazla ayı der
Ama ic uyvandırıcı,nasıl diyim biz sinameki diyoruz bu tiplere burda
Vir vir yer seni istediği olmasın.
Seviyor mu bilmiyorm?
Ama cidden baskasıyla evli olsa bosanmıstı
Yok cekmez kimse bunu diyorm
benim bebe tam bir gece kusu oldu gitti. Biraz önce uydu sipa ondan geciktim ama simdi celdum daaaaYaksamlarrr
Nerede gece kulübü üyeleri
Asmin bu harika bir haber çok çok sevindim cnmm.benim bebe tam bir gece kusu oldu gitti. Biraz önce uydu sipa ondan geciktim ama simdi celdum daaaa
Iveet görüsme iyi gectihayalimdeki rakam olmasada ona baya yaklasdik diye biliriz. Ilk ve ikinci teklifi red ettim, ücüncüsünü kendim sundum. Kabul ettiler. Avukatimla görüsdüm. Yarin sabah evraklari alcam ve avukatima yolluyacagim, gerisini o hal etcek. Ben sadece karnem icin gereken bilgileri sirkete yolluyacagim, onlarda karnemi yazacaklar. Onuda avukat kontrol edecek. Hukuk isleri icin sigortam oldugu icin 1000€ yerine sadece 150€ ödüyecegim avukatima, gerisini sigortam karsiliyor.
Yani ben ise dönmüyecegim. 4 ay boyunca full maas alcam calismadan, ondan sonra cikincada tazminatimi alcam
sagol canim bende cok mutluyum, ixi bir gündü!Asmin bu harika bir haber çok çok sevindim cnmm.
Hadi hayırlı olsun canim ozamansa
Işlerin yolunda olmasina sevindim gerçektensagol canim bende cok mutluyum, ixi bir gündü! ☺ herkes uyumus biz haric, sahi bende birazdan uyucam sabah erkenden kalkip belediyeye gitcez vergi dilimini degistirmek icin.
Tatli rüyalar
Daha güzel işler senin olsun.benim bebe tam bir gece kusu oldu gitti. Biraz önce uydu sipa ondan geciktim ama simdi celdum daaaa
Iveet görüsme iyi gectihayalimdeki rakam olmasada ona baya yaklasdik diye biliriz. Ilk ve ikinci teklifi red ettim, ücüncüsünü kendim sundum. Kabul ettiler. Avukatimla görüsdüm. Yarin sabah evraklari alcam ve avukatima yolluyacagim, gerisini o hal etcek. Ben sadece karnem icin gereken bilgileri sirkete yolluyacagim, onlarda karnemi yazacaklar. Onuda avukat kontrol edecek. Hukuk isleri icin sigortam oldugu icin 1000€ yerine sadece 150€ ödüyecegim avukatima, gerisini sigortam karsiliyor.
Yani ben ise dönmüyecegim. 4 ay boyunca full maas alcam calismadan, ondan sonra cikincada tazminatimi alcam
Havalı topuklu kadınların toplandıgı kapalı alansu plaza dedigin ne oluyor bacim?
Aa gecmis olsunnnkizlar kizlar hic demiyorsunuz mavimli nerde?
Covid oldum sanirim evde yatiyorum kac gündür.
hausarztim yok yani bizim aile hekimi diyelim. 2,5 senedir burdayim bir kere doktora gitmedim. dün bize en yakin doktora yürüdüm, kapiya sakin atesiniz, oksurugunuz varsa iceriye gelmeyin su numarayi arayin diyordu. ben de gerisin geri eve döndüm. test merkezine gitmem gerekiyormus o da paraliymis doktor yönlendirmezse.Aa gecmis olsunnn
Test yapmadınız mı
Ay hepimiz resmen olacagımız günü bekliyorzx
Canım çok geçmiş olsunhausarztim yok yani bizim aile hekimi diyelim. 2,5 senedir burdayim bir kere doktora gitmedim. dün bize en yakin doktora yürüdüm, kapiya sakin atesiniz, oksurugunuz varsa iceriye gelmeyin su numarayi arayin diyordu. ben de gerisin geri eve döndüm. test merkezine gitmem gerekiyormus o da paraliymis doktor yönlendirmezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?