Bugun temizlik günüydü.
Çocukları bahçeye götürdü büyükbaş
Gitmedim ben
Pizza yaptım onlar gelince
Evdeki internet komşularla ortaktı ama ne ebaya ne zooma girebiliyorduk.
Başvurdum bi kaç güne kablo nete geçeceğiz ayda 90t
Bi masraf daha cıktı
Kaynak kitapları belirlemiş öğretmenler
Bi ara çarşıya inip onları almam lazım tahminen 300tl tutuyor.
Bu ay cüzdan kan ağlıyor yeminle

mavimli
canim insallah normal grip dir, deyilsede allahdan „kolay“ atlatiyorsun. En kisa zamanda atlatirsin insallah
Bizde arkadaslarla parkda bulusduk. Cocuklar biraz enerji attilar, ordan baska arkadasin lokantasina gitdik. Obuda glrmüs olduk.
Cok güzel gecdi günümüz. Cok temiz kalpli insanlar arkadaslarimiz. Yedik icdik, cocuklarda zorlamadi bugün, birlikte oynadilar.
170€ hesap ödedik, ama her kurusu deydi
Yeni tasincagimiz eve yakin esimin arkadasinin isyeri vardiya, esim onu bugün aradi, benim bir süre daha evde olacagim icin yine is aradigini söyledi. Yarin aksam bulusacaklar konusmak icin. Umarim eski isyerindeki kadar kazanir en azindan. Tek maasla gecinemiyecegiz yeni evde, ama bende daha 4 ay maas alcam ardindan tazminat ve issizlik massi, böylece rahat gecinir ve kenara atariz umarim. Umarim hemen kresde buluruz, bende biraz dinlenip kendimi yine is hayatina atarim

Günaydın kızlar
dün sonunda annemler geldiler evlerine...
Elma,armut,erik,domates,biber,alıç, üzüm,İncir getirmişler meyvelendikiçli köfte yapmış yeşil fasülye haşlamış kavurmalık buzluğa attımBende onlar gelmeden gidip balkonları yıkayıp tuvaleti yıkadım evi süpürdüm çorba yaptım tavuk suyuna evde patlıcan kebabı vardı ondan götürdüm, buzluğa attığım sarımsaklardan götürdüm saklama kabına koyup kolaylık olsun anacığıma market yaptım kahvaltılıklarını aldım dışarı çıkmalarını istemiyorum babam kronik tansiyon kalp hastası umarım sağ salim atlatırız kışı
Bileğim bugün daha iyi haftaiçi birgün izin alıp ortopediye gideceğim kontrol amaçlı yinede...

kizlar Almanya fos cikti asminin verdigi numarayi aradim yok doktora gidin dediler. bu hasta halimle test yaptirmaya gidiyorum hem de belirli yerler var, öyle her doktora gidemiyorsun, benim gidecegim yer burdan 10 durak otobüsle. eve gelen falan yok sizin anlayacaginiz. umarim covid degilimdir ve kimseye de bulastirmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…