- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 113
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.101
Amin canim sagolasin.
Üzüldüm ve şaşırdım açıkçası.kizlar Almanya fos ciktiasminin verdigi numarayi aradim yok doktora gidin dediler. bu hasta halimle test yaptirmaya gidiyorum hem de belirli yerler var, öyle her doktora gidemiyorsun, benim gidecegim yer burdan 10 durak otobüsle. eve gelen falan yok sizin anlayacaginiz. umarim covid degilimdir ve kimseye de bulastirmam.
kizlar Almanya fos ciktiasminin verdigi numarayi aradim yok doktora gidin dediler. bu hasta halimle test yaptirmaya gidiyorum hem de belirli yerler var, öyle her doktora gidemiyorsun, benim gidecegim yer burdan 10 durak otobüsle. eve gelen falan yok sizin anlayacaginiz. umarim covid degilimdir ve kimseye de bulastirmam.
ayyy kızlar çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız temiz çıkar bizleri de haberdar edinKız kardeşimin oda arkadaşı sabah teste gitmiş
Kronik sinüzit var bende ondan demiş,kardeşim ısrarla teste göndermiş.
Dönüşümlü çalışıyorlar, en son geçen hafta salı günü birlikteydik diyor ama tedirginiz.
Annem risk grubunda, ben de geçen hafta oradaydım.
Kurum doktoru test sonucu çıkana kadar çalışmaya devam edebilirsin demiş
Pozitif çıkarsa evde karantina olacakmış
yaptirdim geldim bakalim ne cikacak sonuc. bugün daha iyiyim.Üzüldüm ve şaşırdım açıkçası.
Diğerlerinin sağlığı tehlikeye atılıyor.
Bizi de haberdar et
Üzgünüm ama ben de aynı fikirdeyimBence artık ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna geçildi. Doğal seleksiyon olacak. Çünkü kaynaklar yetmiyor, yetişmiyor. Dünya genelinde böyle sırf burası değil.
Dualarım seninleKızlar çıktım plazadaki yere gorusmeye gidiyorum.
Hayırlısını dileyin ne olur.
Yalniz durakta beklerken yaşadığımı paylaşmadan geçemeyeceğim
Sanayide görüştüğüm yere çift vesait ile ulaşım var biliyordum ben
Durakta bir otobüs gördüm, güzergahı sanayiden geçiyor.
Saatleri de tam oranın giriş çıkış saatine uygun.
Allah'ım dedim işaret yolluyorsan böyle yollama
Benim kelebek kalbim kaldıramaz bunu
Vip Ahmet Mop her kadının hakki derimK kahvemsi mutluluk hayırlısıyla en iyi yer olur inşallah
Anlatmadan geçemicemgeçen gün vileda yaparken mop almayı düşündüm bi tarafım al diyor bi tarafım elimde sağlam vileda var gereksiz olur diyor kararsız kararsız dolanırken dedimki kırılsa alırım, sonra belki bilinçli bir şekilde de kırılabilir diyordum
Derken viledanın sopası uç yerinden çat dedi kırıldı şok oldum resmenkeşke o an başka bişey isteseymişim dedim
Orada çok güzel tarifler varkızlar ya şu labne yarışması varya bende katılmayı düşünüyorum ama aklıma menü gelmiyor 4. hafta için hadi bana güzel bi tarif verinde bende katılım sağlayayım
HoşgeldinMerhaba kızlar, bende aranıza katılmayı düşünüyordum ama yapabilir miyim diye emin olamadım. ayın 15'inden beri birikim yapmaya başladım. Becerebilir miyim diye önce bir deneme yaptım. 107 TL biriktirmişim. Gün hesabı olarak para biriktirmeye başladım. Galiba başaracağım :)
hoşgeldin canım aramıza buraya katılarak bence en doğru kararı vermiş oldun. çünkü bende yapamam die başladım ama çok güzel birikimler yapmaya başladım.İnşallah sende aynı şekilde güzel birikimler yaparak devam edersinMerhaba kızlar, bende aranıza katılmayı düşünüyordum ama yapabilir miyim diye emin olamadım. ayın 15'inden beri birikim yapmaya başladım. Becerebilir miyim diye önce bir deneme yaptım. 107 TL biriktirmişim. Gün hesabı olarak para biriktirmeye başladım. Galiba başaracağım :)
inan o kadars çok var ki o yüzden kafam karıştı karar veremedim ama akşam bi liste yapıp size sunacağımOrada çok güzel tarifler var
Senin aklında birşey var mı
Hem değişik olmalı, hem de göze hitap etmeli, ben oyle tariflere oy veriyorum en azından
Bende beceremem diyordum. Boşuna katılıp da yarıda bırakmayayım ayıp olur dedim. Önce kendi kendime denedim. Ama çok istikrarlı gittim. Kenarda para biriktikçe insan bir mutlu oluyor.hoşgeldin canım aramıza buraya katılarak bence en doğru kararı vermiş oldun. çünkü bende yapamam die başladım ama çok güzel birikimler yapmaya başladım.İnşallah sende aynı şekilde güzel birikimler yaparak devam edersin
Süper olur, on elemeden geçen tarif orada da başarılı olurinan o kadars çok var ki o yüzden kafam karıştı karar veremedim ama akşam bi liste yapıp size sunacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?