Üzüldüm ve şaşırdım açıkçası.
Diğerlerinin sağlığı tehlikeye atılıyor.
Bizi de haberdar et

Kız kardeşimin oda arkadaşı sabah teste gitmiş
Kronik sinüzit var bende ondan demiş,kardeşim ısrarla teste göndermiş.
Dönüşümlü çalışıyorlar, en son geçen hafta salı günü birlikteydik diyor ama tedirginiz.
Annem risk grubunda, ben de geçen hafta oradaydım.
Kurum doktoru test sonucu çıkana kadar çalışmaya devam edebilirsin demiş
Pozitif çıkarsa evde karantina olacakmış

ayyy kızlar çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız temiz çıkar bizleri de haberdar edin

Bence artık ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna geçildi. Doğal seleksiyon olacak. Çünkü kaynaklar yetmiyor, yetişmiyor. Dünya genelinde böyle sırf burası değil.
Üzgünüm ama ben de aynı fikirdeyim
İlk zamanlarki özen maalesef bundan yok diye düşünüyorum

Kızlar çıktım plazadaki yere gorusmeye gidiyorum.
Hayırlısını dileyin ne olur.
Yalniz durakta beklerken yaşadığımı paylaşmadan geçemeyeceğim
Sanayide görüştüğüm yere çift vesait ile ulaşım var biliyordum ben
Durakta bir otobüs gördüm, güzergahı sanayiden geçiyor.
Saatleri de tam oranın giriş çıkış saatine uygun.
Allah'ım dedim işaret yolluyorsan böyle yollama
Benim kelebek kalbim kaldıramaz bunu

Dualarım seninle

K kahvemsi mutluluk hayırlısıyla en iyi yer olur inşallah
Anlatmadan geçemicemgeçen gün vileda yaparken mop almayı düşündüm bi tarafım al diyor bi tarafım elimde sağlam vileda var gereksiz olur diyor kararsız kararsız dolanırken dedimki kırılsa alırım, sonra belki bilinçli bir şekilde de kırılabilir diyordum
Derken viledanın sopası uç yerinden çat dedi kırıldı şok oldum resmen keşke o an başka bişey isteseymişim dedim

Vip Ahmet Mop her kadının hakki derim

kızlar ya şu labne yarışması varya bende katılmayı düşünüyorum ama aklıma menü gelmiyor 4. hafta için hadi bana güzel bi tarif verinde bende katılım sağlayayım
Orada çok güzel tarifler var
Senin aklında birşey var mı
Hem değişik olmalı, hem de göze hitap etmeli, ben oyle tariflere oy veriyorum en azından

Hoşgeldin
Kendinden bahsedersen tanışalım
Biri yapabiliyorsa sen de yapabilirsin
Ve her çok azdan olur
Bunlar hep aklının bir köşesinde olsun

hoşgeldin canım aramıza buraya katılarak bence en doğru kararı vermiş oldun. çünkü bende yapamam die başladım ama çok güzel birikimler yapmaya başladım.İnşallah sende aynı şekilde güzel birikimler yaparak devam edersin

Orada çok güzel tarifler var
Senin aklında birşey var mı
Hem değişik olmalı, hem de göze hitap etmeli, ben oyle tariflere oy veriyorum en azından
inan o kadars çok var ki o yüzden kafam karıştı karar veremedim ama akşam bi liste yapıp size sunacağım

Bende beceremem diyordum. Boşuna katılıp da yarıda bırakmayayım ayıp olur dedim. Önce kendi kendime denedim. Ama çok istikrarlı gittim. Kenarda para biriktikçe insan bir mutlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…