Lisede okumuşum bende
Seviyorum eski romanları
Babamin kitapları vardı kutulu dolap üstlerinde dururdu. Alıp okurdum hatta huzur sokağını o kutulardan almistim.
Huzur sokağı guzeldi, eski kitapları dizi yapmasınlar ama ya.
Esere, yazara haksızlık.
Çalıkuşu benim favorim

Çok geçmiş olsun.inşalah en kısa sürede atlatırsın

Patronun gerçekten çok iyi bir insanmış.Hakkında hayırlısı olsun

Almanya'daki şirket ise başlarsa seni öneririm
Benim gardrobum sürgülü, 9 senedir kullanıyorum.
Hiç kapağı düşmedi.
Ben çok memnunum. Yerden tasarruf bence.
sagol canim benim, hayat bu belli mi okur, bakarsin cidden patronum olur, bizde is arkadaslari

bende su tasinmayi bitireyim bi oturup düsüneyim gelecek yillarda hangi isde calismak istedigimi.
Belediyeye gire bilsem sahane olur. Memur olmasamda garanti is olur.
Memurun ceketi dar ama sıcaktır bunu hiç unutmayacağım
Sen şimdiden düşünmeye basla canım, umarım istediğin zamanda istediğin gibi bir işe başlarsın

Memurun ceketi dar ama sıcaktır bunu hiç unutmayacağım
Sen şimdiden düşünmeye basla canım, umarım istediğin zamanda istediğin gibi bir işe başlarsın
yeminle düsüncek halim kalmadi...bildigin kagit kürek islerinde, organize edecegim isler ve kizla ilgilenme islerin arasinda yakinda kafayi yiyecem
Hersey bi bitsin ondan sonra rahat kafayla bi gelecegi düsünmem gerek

yeminle düsüncek halim kalmadi...bildigin kagit kürek islerinde, organize edecegim isler ve kizla ilgilenme islerin arasinda yakinda kafayi yiyecem
Hersey bi bitsin ondan sonra rahat kafayla bi gelecegi düsünmem gerek
Sizde evrak işleri çok sıkıntılı
Sakin kafayla düşünmek en mantıklısı
Tasinmana da az kaldı, zaman hızlı geciyor

Sizde evrak işleri çok sıkıntılı
Sakin kafayla düşünmek en mantıklısı
Tasinmana da az kaldı, zaman hızlı geciyor
sorma, esimde almanca bilmedigi icin hepside bende. Bir isi bitiriyorum baska birsey yerine geciyor hemen.
Bugünde esimin contratini okudum, bir kac hata buldum, is verenine bildirdim. Yarin yine yolluyacaklar yine okuyacam, geri yolla filan cikiyor iste sürekki birseyler. Benim listelerimde hic bitmiyor

Kizlar, yatak odadina 3 m uzunlugunda dolap istiyoruz. Su kayan kapilar var ya, kullanan var mi? Bi arkadasim o kapilar cabuk cikiyor yerinden birdahada yerine düzgün oturmuyor diyor.
Sizce gercekten öyle mi? Normal kapi daha mi iyi aceba?
ben kullandim bir sikinti yasamadim acikcasi. cok esyam vardi o zamanlar. sonra kiyafette, esyada minimalist olmaya karar verdim dolayisiyla tanisininca dolabi o evde biraktim. ama dedigim gibi memnundum yani. cok ivir ziviri iyi topluyor, benimki tavandan yere kadardi, rahat 3 metre de eni vardi.

tüh benim Arbeitsvertragi da sana gönderseydim bir okusaydin ben pat diye imzaladim

mert adammis senin patron. öteki is olmus görmemisim hayirli ugurlu olsun

bol mu ah o günleri ben de görebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…