- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.301
Sağol canım inşallahBen yapmasam kim yapacak canım
Bu sefer birikecek daha çok yoracak
Ayyy çok cici patron ya. Hayırlısı olsun cnm
Huzur sokağı guzeldi, eski kitapları dizi yapmasınlar ama ya.Lisede okumuşum bende
Seviyorum eski romanları
Babamin kitapları vardı kutulu dolap üstlerinde dururdu. Alıp okurdum hatta huzur sokağını o kutulardan almistim.
Çok geçmiş olsun.inşalah en kısa sürede atlatırsınkizlar hepinize tesekkür ederim. daha iyi olacagiz ailecek insallah. yarin esimi ve cocuklari da test yapacaklar eve gelip. hepimiz karantinadayiz. temas ettigim herkesi ariyorlar test yapacaklar. bana ilac vermediler iyilesme sürecine girmisim dediler.
Patronun gerçekten çok iyi bir insanmış.Hakkında hayırlısı olsunSelam kızlar
Şirkete gittim patronla konuştuk.
Durumu biliyorsunuz diye konuya girdim, böyle böyle bir teklif var dedim.
Gönlüm gitmekten yana değil ama gidişat ortada.
Ne yapayım dedim.
En az 4 ay daha böyle gider, oranın iyi olacağına inanıyorsan git başla dedi
Yarın işler yoluna girerse geri gelirsin.
Tazminatı düşünme şu an para yok ama işler yoluna girerse hak yemem,.ortak bir noktada buluşuruz dedi.
Belki orası buradan daha iyi olur dedi.
İşine engel olmayacaksa bize bir süre destek ver ama dedi, deviri öyle yapalım dedi
Çıkarken de elime para sıkıştırdı
Maaşını alana kadar harçlık yaparsın dedi.
Ağladım walla, o da hadi çık git beni de ağlatma dedi.
Korona olmasa sarilirdim patron dedim
Serserilik yapma git dedi
sagol canim benim, hayat bu belli mi okur, bakarsin cidden patronum olur, bizde is arkadaslariAlmanya'daki şirket ise başlarsa seni öneririm
Benim gardrobum sürgülü, 9 senedir kullanıyorum.
Hiç kapağı düşmedi.
Ben çok memnunum. Yerden tasarruf bence.
Aynen öyle canım, hayatın ne zaman ne getireceğini bilemiyoruzsagol canim benim, hayat bu belli mi okur, bakarsin cidden patronum olur, bizde is arkadaslari
ben kacirmisim onu!!! Gözün aydin canim! Insallah cok hayirli olur senin icin! Cok sevindim
Sağol canım, umarım güzel olur herşeyben kacirmisim onu!!! Gözün aydin canim! Insallah cok hayirli olur senin icin! Cok sevindim
olur kesinSağol canım, umarım güzel olur herşey
Memurun ceketi dar ama sıcaktır bunu hiç unutmayacağımbende su tasinmayi bitireyim bi oturup düsüneyim gelecek yillarda hangi isde calismak istedigimi.
Belediyeye gire bilsem sahane olur. Memur olmasamda garanti is olur.
yeminle düsüncek halim kalmadi...bildigin kagit kürek islerinde, organize edecegim isler ve kizla ilgilenme islerin arasinda yakinda kafayi yiyecemMemurun ceketi dar ama sıcaktır bunu hiç unutmayacağım
Sen şimdiden düşünmeye basla canım, umarım istediğin zamanda istediğin gibi bir işe başlarsın
Sizde evrak işleri çok sıkıntılıyeminle düsüncek halim kalmadi...bildigin kagit kürek islerinde, organize edecegim isler ve kizla ilgilenme islerin arasinda yakinda kafayi yiyecem
Hersey bi bitsin ondan sonra rahat kafayla bi gelecegi düsünmem gerek
sorma, esimde almanca bilmedigi icin hepside bende. Bir isi bitiriyorum baska birsey yerine geciyor hemen.Sizde evrak işleri çok sıkıntılı
Sakin kafayla düşünmek en mantıklısı
Tasinmana da az kaldı, zaman hızlı geciyor
ben kullandim bir sikinti yasamadim acikcasi. cok esyam vardi o zamanlar. sonra kiyafette, esyada minimalist olmaya karar verdim dolayisiyla tanisininca dolabi o evde biraktim. ama dedigim gibi memnundum yani. cok ivir ziviri iyi topluyor, benimki tavandan yere kadardi, rahat 3 metre de eni vardi.Kizlar, yatak odadina 3 m uzunlugunda dolap istiyoruz. Su kayan kapilar var ya, kullanan var mi? Bi arkadasim o kapilar cabuk cikiyor yerinden birdahada yerine düzgün oturmuyor diyor.
Sizce gercekten öyle mi? Normal kapi daha mi iyi aceba?
tüh benim Arbeitsvertragi da sana gönderseydim bir okusaydinsorma, esimde almanca bilmedigi icin hepside bende. Bir isi bitiriyorum baska birsey yerine geciyor hemen.
Bugünde esimin contratini okudum, bir kac hata buldum, is verenine bildirdim. Yarin yine yolluyacaklar yine okuyacam, geri yolla filan cikiyor iste sürekki birseyler. Benim listelerimde hic bitmiyor
mert adammis senin patron. öteki is olmus görmemisim hayirli ugurlu olsunSelam kızlar
Şirkete gittim patronla konuştuk.
Durumu biliyorsunuz diye konuya girdim, böyle böyle bir teklif var dedim.
Gönlüm gitmekten yana değil ama gidişat ortada.
Ne yapayım dedim.
En az 4 ay daha böyle gider, oranın iyi olacağına inanıyorsan git başla dedi
Yarın işler yoluna girerse geri gelirsin.
Tazminatı düşünme şu an para yok ama işler yoluna girerse hak yemem,.ortak bir noktada buluşuruz dedi.
Belki orası buradan daha iyi olur dedi.
İşine engel olmayacaksa bize bir süre destek ver ama dedi, deviri öyle yapalım dedi
Çıkarken de elime para sıkıştırdı
Maaşını alana kadar harçlık yaparsın dedi.
Ağladım walla, o da hadi çık git beni de ağlatma dedi.
Korona olmasa sarilirdim patron dedim
Serserilik yapma git dedi
bol muKızlar üç saattir gardoroba dalmış durumdayım.
Evdeki kıyafetlerim hep bol
Kombin yapamiyorum haliyle.
Bir kısmını poşete koydum terziye soracağım daraltma oluyormu diye.
Olmazsa patron beyin verdiği harçlık üst başa gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?