- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.321
Öyle gerçekten, babacan adamdir.mert adammis senin patron. öteki is olmus görmemisim hayirli ugurlu olsun
Sen şu koranayi atlar, biraz da toparlanbol muah o günleri ben de görebilsem
Alınmış alınmıştır ciceeeemYa niye hep ben altin alinca düşüyor yaaa
Şu an alsam 1 gr daha alabilirdim oyyyy
Yeni ise yeni kıyafetler gerek al benceSabah sabah terziye dükkanı actirdim.
Birkac parçaya tadilat yapabiliyor, ustlerin hiçbirine tadilat olmuyor. Pantolonlar için tadilat ücreti de çok fazla. Bazixseyler içinde ben yapamam dedi.
Burada genelde klasik giyerim diye düşünüyorum,birşey demediler ama ofis görevlisi bile çok şıktı.
Gidip kendime bir iki parça birşey almam lazım.
İlk haftayi atlatacak kıyafetleri ayarlayayim, sonra devamına bakarım.
OlmuyorduAlınmış alınmıştır ciceeeem
Geriye bakmak yok
Bende sessizliği çok seviyorumDün yollarda geçti,kızımın çene çekimlerini yaptırıp biraz dolaştık dağ tepe. Manzarası güzel bir yerde durup çay içtik. Sessizlik harikaydı. Sadece ailem ve ben. Çok istiyorum şöyle dağ başında bir evim olsun. Canım isterse insan göreyim istemezse kafa dinleyeyim.
Gönlüne göre olsun canım,Dün yollarda geçti,kızımın çene çekimlerini yaptırıp biraz dolaştık dağ tepe. Manzarası güzel bir yerde durup çay içtik. Sessizlik harikaydı. Sadece ailem ve ben. Çok istiyorum şöyle dağ başında bir evim olsun. Canım isterse insan göreyim istemezse kafa dinleyeyim.
Benim cooook uzun zaman sonra ilk iş arayisimdiGünaydın arkadaşlar
Kahvemsi oldu mu olacak mı derken işe başlıyorsun maşallah. Darısı tüm iş arayanlara.
Alacağım mecbur.Yeni ise yeni kıyafetler gerek al bence
Bende minimalist olayım diye dolap kapagini bi açıyorum geri kapatıyorum.
Çünkü sunuda giyerim bunuda burda giyerim diye çıkaracak parca bulamiyorum
Aynısını bardaklarda da yaptım. Dolapları temizlerken yarısını ayiracaktim ama çok güzellerdi kıyamadım. Hepsi kullanilmiyorda
Maşallah kısmetin bir anda açılmış desene :)) Allah utandırmasın.Sabah sanayideki yer aradı.
Onların mali müşaviri daha doğrusu ne konuştunuz falan dedi. Haber vereceklerini söylediler ama aramadilar dedim.
Onlar bizim için tamam dediler, haber vermediler mi falan dedi.
Ne zaman başlarsınız dedi.
Dedimki sizi bekledim ama sizden ses çıkmayınca başka bir teklifi kabul ettim.
Nasıl yani dedi
İletişim sorunu olmuş biz sizinle çalışmak istiyoruz dedi.
Sözleşme imzaladım dedim.
Adam çok uzuldu.
Kısmet dedim bir kahvemsiyi herkes ister ama kahvemsi plaza ister
Gerçi bura olmasa mecbur giderdim
Oranın şartları da güzeldi
o kadar da kibirli davranmayayim
En son görüşmeye gideceğini, maaşın istediği kadar olmayacağını söylemişti asistan.orda kaldım bendeÖyle gerçekten, babacan adamdir.
olayın akışı hizi ve heyecanla yazmadım mi acaba işin olduğunusağol canım yıllar sonra yeni baslangiclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?