Sabah sabah terziye dükkanı actirdim.
Birkac parçaya tadilat yapabiliyor, ustlerin hiçbirine tadilat olmuyor. Pantolonlar için tadilat ücreti de çok fazla. Bazixseyler içinde ben yapamam dedi.
Burada genelde klasik giyerim diye düşünüyorum,birşey demediler ama ofis görevlisi bile çok şıktı.
Gidip kendime bir iki parça birşey almam lazım.
İlk haftayi atlatacak kıyafetleri ayarlayayim, sonra devamına bakarım.

Yeni ise yeni kıyafetler gerek al bence
Bende minimalist olayım diye dolap kapagini bi açıyorum geri kapatıyorum.
Çünkü sunuda giyerim bunuda burda giyerim diye çıkaracak parca bulamiyorum
Aynısını bardaklarda da yaptım. Dolapları temizlerken yarısını ayiracaktim ama çok güzellerdi kıyamadım. Hepsi kullanilmiyorda

Bende sessizliği çok seviyorum
1hafta tek basima kalmak istiyorum.
Ama olmuyor
Kafam çok dolu uyku bozukluğu yaşar oldum.

Gönlüne göre olsun canım,
Ben de TLC izlerken gol kenarı evlere içim gidiyor, yeşilliğin içinde evinden göl manzarası, sessiz sakin

Günaydın arkadaşlar
Kahvemsi oldu mu olacak mı derken işe başlıyorsun maşallah. Darısı tüm iş arayanlara.
Benim cooook uzun zaman sonra ilk iş arayisimdi
15 yıl önce buraya başlamıştım, çok da aramıştım.
Buradayken de arada ilanlara bakar görüşmeye giderdim ama niyetim piyasayı görmekti.
Çok şükür çok aramadan işimi buldum.
İnsalah arayan herkese nasip olsun.

Alacağım mecbur.
Dolap dolu ama elenecek çoğu belli oldu.
Önce kaldırırım baza altına sonra duruma göre elden çıkarırım.
Bir kadın kılık kıyafette çok da minimal olamaz bence.
Belli başlı şeyler kaliteli parçalar ile az olabilir ama bluz, gömlek falan derken yine minimal olunmaz.
Ben yıllarca denedim ama olamadım, değişik giyinmeyi seviyorum
Atmadin madem kullan o bardakları dolap bekletme

Sabah sanayideki yer aradı.
Onların mali müşaviri daha doğrusu ne konuştunuz falan dedi. Haber vereceklerini söylediler ama aramadilar dedim.
Onlar bizim için tamam dediler, haber vermediler mi falan dedi.
Ne zaman başlarsınız dedi.
Dedimki sizi bekledim ama sizden ses çıkmayınca başka bir teklifi kabul ettim.
Nasıl yani dedi
İletişim sorunu olmuş biz sizinle çalışmak istiyoruz dedi.
Sözleşme imzaladım dedim.
Adam çok uzuldu.
Kısmet dedim bir kahvemsiyi herkes ister ama kahvemsi plaza ister
Gerçi bura olmasa mecbur giderdim
Oranın şartları da güzeldi
o kadar da kibirli davranmayayim

Maşallah kısmetin bir anda açılmış desene :)) Allah utandırmasın.

Selam
Bundan sonra arada elbise giymeye karar verdimbirkaç tane daha alacağım sanırım internetten alışveriş yapıp kocaya ödetmeye devam
Dün acil ihtiyaç duyduğu için eşime hesaptaki altınları bozup göndermem gerekti biraz zarar ettim
Ama anlaşma yaptım 6000 gönderdim aybaşında 7000 olarak geri alacağım kendisinden
A Asmin75 benimde dolap sürgülü 2 taşınma gördü belkide ondan ama kapaklarda kayma kapanmama durumu oldu yerden elbet biraz tasarruf oluyor ama erken deforme oluyorlar

Öyle gerçekten, babacan adamdir.
olayın akışı hizi ve heyecanla yazmadım mi acaba işin olduğunu sağol canım yıllar sonra yeni baslangiclar
En son görüşmeye gideceğini, maaşın istediği kadar olmayacağını söylemişti asistan.orda kaldım bende sanırım o konudada anlaşmışsınız.hayırlı olsun yeni iş yeni heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…