- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.341
sen süsler püsler güzel bir şeyler çıkarırsın ortaya :))
Çok teşekkür ederim canlarım inşallah başarırım destekleriniz için kocaman öpücüklerBen o yarışmaların hepsinde oy kullanan bir profesyonel olarak net söyleyeyim
Görüntü önemli
Güzel bir sunum en basit tarifi bile birinci yapar
Şöyle şık tabaklar, afilli örtüler falan, yaptığını da süsle
Kesin birincisin
Akış hizinin heyecanından olsa gerekEn son görüşmeye gideceğini, maaşın istediği kadar olmayacağını söylemişti asistan.orda kaldım bendesanırım o konudada anlaşmışsınız.hayırlı olsun yeni iş yeni heyecan
Hayir sanırım yazmadin bende yeni gördüm çünkü
Asmincim ne zaman taşınıyorsunuz ekimdi sanki. yavaştan toparlanmaya başlaBu arada gelecek ay dan ocagin sonuna kadar yine full maas alcamzulama yine birseyler ata bilcem umarim o zula biz hic bir zaman gerekmez, yillar sonra kizima yüklü bi para vere bilirim.
Benim oyum sanaÇok teşekkür ederim canlarım inşallah başarırım destekleriniz için kocaman öpücükler
amin güzel dua. ben de 20 sene ayni iste calistim simdi baska yerde ( hatta baska ülkede) calisiyorum. umarim kalici bir ise dönüsür. simdilik gecici kontrat cünkü.Benim cooook uzun zaman sonra ilk iş arayisimdi
15 yıl önce buraya başlamıştım, çok da aramıştım.
Buradayken de arada ilanlara bakar görüşmeye giderdim ama niyetim piyasayı görmekti.
Çok şükür çok aramadan işimi buldum.
İnsalah arayan herkese nasip olsun.
is isden gecti artik seni kurtaramiyacagimtüh benim Arbeitsvertragi da sana gönderseydim bir okusaydinben pat diye imzaladim
koca devlet üniversitesinin kontratini nasil degistirecektin zatenis isden gecti artik seni kurtaramiyacagim
evde huzurun yok canim ondanBende sessizliği çok seviyorum
1hafta tek basima kalmak istiyorum.
Ama olmuyor
Kafam çok dolu uyku bozukluğu yaşar oldum.
Maşallah de turtisim yaHayir sanırım yazmadin bende yeni gördüm çünkü
Çok sevindim kahvemsim hayirli uğurlu olsun.
Şansına ne çabuk oldu dimi hemde bir değil iki
Asmincim ne zaman taşınıyorsunuz ekimdi sanki. yavaştan toparlanmaya başla
Benim oyum sana
Inşallah sen birinci olursun:)
kasim 10 da anahtarlari alcaz canim ardindan 1 hafta icinde tasiniriz diye düsünüyorumHayir sanırım yazmadin bende yeni gördüm çünkü
Çok sevindim kahvemsim hayirli uğurlu olsun.
Şansına ne çabuk oldu dimi hemde bir değil iki
Asmincim ne zaman taşınıyorsunuz ekimdi sanki. yavaştan toparlanmaya başla
Benim oyum sana
Inşallah sen birinci olursun:)
kiz sen amerikan vatandasligini ne vakit aldin ozaman? Yani ben ordada yasadin diye düsündümde sen simdi 20 yil ayni yer deyince o tutmadiamin güzel dua. ben de 20 sene ayni iste calistim simdi baska yerde ( hatta baska ülkede) calisiyorum. umarim kalici bir ise dönüsür. simdilik gecici kontrat cünkü.
araba alamazmisin?Maşallah de turtisim ya
Benim ruhsat iş yapıyor, biraz da kismetliyim çok şükür
6 ay boşuna evde oturup beklemisim
Vardır bunda da bir hayır diyelim.
Ya bir yandan da buraya yazıyorum bir yandan bizim kızlarla konuşuyorum kime dediğim karıştı sanırım.
Maaş, yol, yemek verecekler. Bir süre sonra da özel sağlık sigortası olacak.
Şartları güzel canım.
Yol biraz sıkıntı gibi görünüyor ama ona da alışacağım. Önceki iş yerimde araç veriyordu, servis vardı. Burada full akbil
Halka karisacagim ben de artık
dogustan aldim güzelimkiz sen amerikan vatandasligini ne vakit aldin ozaman? Yani ben ordada yasadin diye düsündümde sen simdi 20 yil ayni yer deyince o tutmadi
bu arada nasil oldun? cocuklar zest oldu mu?
sana bir araba sart, o kiyafetlerle otobüs olmazMaşallah de turtisim ya
Ya bir yandan da buraya yazıyorum bir yandan bizim kızlarla konuşuyorum kime dediğim karıştı sanırım.
Şartları güzel canım.
Yol biraz sıkıntı gibi görünüyor ama ona da alışacağım. Önceki iş yerimde araç veriyordu, servis vardı. Burada full akbil
yerim var yeni evde, o sorun degilde, anma sürgülü kapi sanki daha güzel görünüyor, ondan öyle düsündükK kahvemsi mutluluk tebrik ederim canım benim, çok çok sevindim
Huzurun daim olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
A Asmin75 Asminim az kaldı taşınmaya, bu arada ben de sürgülü kapı kullandım gerçekten yerden tasarruf ediyorsun kapısı arada alıp başını dolaşmak istiyor ama o kadar olurbenim bu evim küçük, dolaplarım da normal kapaklı gerçekten keşke sürgülü olsaydı diyorum bazen.
Maşallah maşallah cnm hayirli olsunMaşallah de turtisim ya
Şartları güzel canım.
insallah onlar, özellikle ama cocuklar negativ cikar canim yadogustan aldim güzelim
esim ve cocuklar test oldular bu sabah eve geldi doktorlar.
cocuklar daha risksiz grup, oldularsa bile hafif gecirirler diye umuyorum.insallah onlar, özellikle ama cocuklar negativ cikar canim ya
vay dogusdan amerikali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?