Dün eve bakan hintli arkadas kendisi emin degilde is arkadasim ister diye mail atmis. Aksam bide arkadasi gelip bakcak, ondan öncede iranli bi kiz bakcak. Bizim ev cafeden daha iyi isliyor bu aralar
Hintli alir diye düsünüyorum cünkü ailesinide almanyaya getirmek istiyormus.
Esime dedim bugpn son. Oldu oldu yoksa artik kimse gelmesi , nakliye islerini hazirliyacam. Böyle arafta kaldik, yeni yatak alayim mi almiyayim mi diye. Dedim yeter.

Ay kizlar içim bir fena oldu
Eşimin işyerindeki çalışma arkadaşinin birine test yapılmış sonuç muhtemelen yarin çıkar.
Icimi bir korku kapladi ki of.
Ya pozitif çıkarsa
Dur panik yapma hemen, enişte sürekli maskeliyse bulaşma ihtimali çok az.

evde huzurun yok canim ondan
2 gün önce gemileri yaktık
Herkes döktü eteğindeki taşları.
Ama değişen bisey oldumu yok
Insanda az gurur olur açık açık boşanmak istiyorum dedim umrunda değil hala yarabbi sukur diyor
Ama eski witcher yok bunu zamanla görecekler
Kimse kırılmasın diye tuttuğum çenemin ipi koptu bikere

Ay kizlar içim bir fena oldu
Eşimin işyerindeki çalışma arkadaşinin birine test yapılmış sonuç muhtemelen yarin çıkar.
Icimi bir korku kapladi ki of.
Ya pozitif çıkarsa
Icini ferah tut canim iyi düşün iyi olsun

canim destek almaya acik olsa en azindan insan umut eder birseylere. Söylencek cok sey varda aslinda, ama sen akilli kadinsin, kendin icin en dogru karari verirsin.

Elim ayağıma dolandi bir panik oldum eşim yakinimdan dediğinde
Panik yapma canım.Bizim oda arkadaşımızda oldu,hiçbirimizde çıkmadı.Biraz bağışıklıklada alakalı galiba.Aynı evde eşlerden birinin olup diğerinin olmadığı çok.Eşin 3-5 gün takip etsin kendini belirti olursa ona göre test verir.

Gerçekten burnumuzun ucuna kadar geldi bu virüs insan stres yapiyor tedirgin oluyor.
Umarım negatif çıkar sonucu.
Nerden aldın canım?İndirimde bir yer varsa benimde almam lazım
Bimden makine temizleyicileri topladim son iki adetti bulaşık makinesi temizleyicisi finish.
Marc çamaşır makinesi temizleyici de 3 adet aldım tanesi 9.5 tl hemde hepsi.
Uygun geldi bana normalde12.5 tlden aliyordum.

A101de fairy hepsi bir arada bulaşık makinesi tableti 120li 100 tl.
Bir paket aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…