- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.361
evet ama hic gecirmezler insallahcocuklar daha risksiz grup, oldularsa bile hafif gecirirler diye umuyorum.
canim iyi düsün iyi olsunAy kizlar içim bir fena oldu
Eşimin işyerindeki çalışma arkadaşinin birine test yapılmış sonuç muhtemelen yarin çıkar.
Icimi bir korku kapladi ki of.
Ya pozitif çıkarsa
panik yokAy kizlar içim bir fena oldu
Eşimin işyerindeki çalışma arkadaşinin birine test yapılmış sonuç muhtemelen yarin çıkar.
Ya pozitif çıkarsa
canim iyi düsün iyi olsuninsallah temiz cikar.
Elim ayağıma dolandi bir panik oldum eşim yakinimdan dediğindepanik yok ☺
Dur panik yapma hemen, enişte sürekli maskeliyse bulaşma ihtimali çok az.Ay kizlar içim bir fena oldu
Ya pozitif çıkarsa
Sağlık sigortası yapılsın gidip komple baktiracagim kendimiMaşallah maşallah cnm hayirli olsun
Özel sağlık sigortasi da arti puan.
Çok çok mutlu oldum gerçekten.
2 gün önce gemileri yaktıkevde huzurun yok canim ondan
Icini ferah tut canim iyi düşün iyi olsunAy kizlar içim bir fena oldu
Ya pozitif çıkarsa
canim destek almaya acik olsa en azindan insan umut eder birseylere. Söylencek cok sey varda aslinda, ama sen akilli kadinsin, kendin icin en dogru karari verirsin.2 gün önce gemileri yaktık
Herkes döktü eteğindeki taşları.
Ama değişen bisey oldumu yok
Insanda az gurur olur açık açık boşanmak istiyorum dedim umrunda değil hala yarabbi sukur diyor
Ama eski witcher yok bunu zamanla görecekler
Kimse kırılmasın diye tuttuğum çenemin ipi koptu bikere
Icini ferah tut canim iyi düşün iyi olsun
Panik yapma canım.Bizim oda arkadaşımızda oldu,hiçbirimizde çıkmadı.Biraz bağışıklıklada alakalı galiba.Aynı evde eşlerden birinin olup diğerinin olmadığı çok.Eşin 3-5 gün takip etsin kendini belirti olursa ona göre test verir.Elim ayağıma dolandi bir panik oldum eşim yakinimdan dediğinde
Nerden aldın canım?İndirimde bir yer varsa benimde almam lazım170 tl harcadim.
Stoga 2 bulaşık makinesi temizleyici, 3 çamaşır makinesi temizleyici, 1 adet 120li de bulaşık makinesi tableti aldım.
Gerçekten burnumuzun ucuna kadar geldi bu virüs insan stres yapiyor tedirgin oluyor.Panik yapma canım.Bizim oda arkadaşımızda oldu,hiçbirimizde çıkmadı.Biraz bağışıklıklada alakalı galiba.Aynı evde eşlerden birinin olup diğerinin olmadığı çok.Eşin 3-5 gün takip etsin kendini belirti olursa ona göre test verir.
Bimden makine temizleyicileri topladim son iki adetti bulaşık makinesi temizleyicisi finish.Nerden aldın canım?İndirimde bir yer varsa benimde almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?