- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.381
insallah. yarin ararlar netice icin. halsizlik devam ediyor.evet ama hic gecirmezler insallah
Ayni evde bir kisi positiv gerisi negativ cok duydum. Mümkün yani. Senin hallsizlik nasil oldu?
Ya ben makine temizleyici aldım bi ay falan oldu.ama makineyi boşaltıp başka bulasiklar yerlestirdigimden makineyi temizlemeye fırsat olmuyoGerçekten burnumuzun ucuna kadar geldi bu virüs insan stres yapiyor tedirgin oluyor.
Umarım negatif çıkar sonucu.
Bimden makine temizleyicileri topladim son iki adetti bulaşık makinesi temizleyicisi finish.
Marc çamaşır makinesi temizleyici de 3 adet aldım tanesi 9.5 tl hemde hepsi.
Uygun geldi bana normalde12.5 tlden aliyordum.
A101de fairy hepsi bir arada bulaşık makinesi tableti 120li 100 tl.
Bir paket aldim.
Ay canım benim ya çok teşekkür ederimHayir sanırım yazmadin bende yeni gördüm çünkü
Çok sevindim kahvemsim hayirli uğurlu olsun.
Şansına ne çabuk oldu dimi hemde bir değil iki
Asmincim ne zaman taşınıyorsunuz ekimdi sanki. yavaştan toparlanmaya başla
Benim oyum sana
Inşallah sen birinci olursun:)
Ayy hadi bakalım oylarımız senin balımAy canım benim ya çok teşekkür ederimşimdi yüklenen yapacağım iyi olan kazansın KuZum
Yokmuş gibi davranıyorum. Olduğu yerde bulunmuyorum.Gitmiyor. Söylenmemesi gerekenleri bile soyledim çok ağır konuştum anlamiyor. Hâlâ bana laf veriyor.canim destek almaya acik olsa en azindan insan umut eder birseylere. Söylencek cok sey varda aslinda, ama sen akilli kadinsin, kendin icin en dogru karari verirsin.
Canım o halsizlik baya sürüyor. Acele etme.Ben hala az yoruluyum yataktan kalkamiyorum.insallah. yarin ararlar netice icin. halsizlik devam ediyor.
koca Almanyada bir Türk bulastirdi bu mereti banabak tercübe konusuyor
Ya heryerde kendimizi belli ediyoruz dimikoca Almanyada bir Türk bulastirdi bu mereti banatecrübe konusuyor
İban mi yollayayim yoksa sen kuzenine soyleyip mi halledersinkiz sana feda olsun
İyi şanslar canimAy canım benim ya çok teşekkür ederimşimdi yüklenen yapacağım iyi olan kazansın KuZum
Çok teşekkür ederim kuzum allah razı olsunİyi şanslar canim
Umarım sen kazanirsin
ceton birazda olsa düsmüs olmaliki, en azindan birazda ilgileniyor cocuklarla.Yokmuş gibi davranıyorum. Olduğu yerde bulunmuyorum.Gitmiyor. Söylenmemesi gerekenleri bile soyledim çok ağır konuştum anlamiyor. Hâlâ bana laf veriyor.
Ay çocuklarla ilgilenmedigi için bile saymıştım baya. Ben cocuklra bakamadığım için ondan bekliyomusum. Şu bile nasıl insan olduğunu anlamanıza yeter. Bende aradaki farkı anlamiyosan ozaman sana gerek yok damizlikmisin sen dedim
2 gündür çocukları yanına çağırıp biseyler yapıyor . Küçüğün ödevini yapıyor tırnağını kesiyor buyukle çay içiyor. Dünde küçüğe ayakkabı almış. Ben şok.Bunu yapman için benim lucifere mi dönüşmem lazım artık witcher değil luciferim ben
Bugün şanslı günüm valla
Salgın öncesi eve yakın bir kuafore gidiyordum orda bir kadın vardı, çok memnundum ondan sonra gitti.
Bugün ne göreyim, carprazimda tadilat yapılan dükkan kuaför olmuş ve o kadın açmış.
Hayırlı olsun diye uğradım. Öyle sohbet ettik ayaküstü, getir boyalarını ben boyarim dedi.
Ona boyattım geldim evde yıkadım
Yarın da keratin bakım ve kaş için gideceğim, saçlarımın kesimini de duzelttiririm.
Daha açılış yapmadığı için ilk bana kullanacak herşeyi.
İşe başlamadan önce tüm bakimlarimi haledeyim
Çok sevindim ya resmen hizmet ayağıma gelmis.
Öyle oldu vallaSelam kızçeler
Cennetmeyvesii sen yazınca sürekli bunu ben mi yazdım ya diye okuyorum seni lucifer, ben de thor muyum ben ille o çekici sallıycam diyorum
Overlokçu ayağına geldi kahvemsi çok iyi, cicilerini de güle güle kullan onlar dolar gibi değerlenecek iyi ki almışsın. Her şey ateş pahası ve daha da olacak belli ki.
Ben de 35 yaşım şerefine kendime cilt bakımı için bir şeyler seçtim ama mayalanmaya bıraktım, tekrar düşünüp öyle alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?