cok iyiymis

senin için iyi olmuş cnm. Kaç yıl olmuş hatırlamıyorum kuafore gitmeyeli
Bu bir kaç haftalık benim sinirlerimi yatıştırmak için göz boyama sadece. Sonra fabrika ayarlarına döner. son vurusu annesigil gelince yapacağım. Babasına anlatacağım durumu. Geri dönülmeyen yollara gireceğiz sanırım.
Birde Asmin benim kvlere yaptiklarimi görseniz. Insan bunun hatırına bile düzelir dersiniz.
Selam kızçeler

Cennetmeyvesii sen yazınca sürekli bunu ben mi yazdım ya diye okuyorum seni lucifer, ben de thor muyum ben ille o çekici sallıycam diyorum
Bence kadınların bi kısmı aynı şeyleri yaşıyor zaten çünkü erkekleri yarısının kafa aynı calisiyo. Çizgim dışına çıkmam lazım dediğin gibi çekici sallamam ağır konusmam lazım yoksa anlamıyor.
Yıllardır aynı şeylerle mücadele ediyorum sanırım sabrım kalmadı yoruldum. Bundan sonra o ugrassin

Son düzenleme:
"Damızlık mısın sen?" çıkışından sonra değişmesi buna içerlediğini gösterir. Bazen anahtar kelimeleri kullanmak gerekiyor.

"Damızlık mısın sen?" çıkışından sonra değişmesi buna içerlediğini gösterir. Bazen anahtar kelimeleri kullanmak gerekiyor.
Hahaha bu geçici bi değişim olduğunu biliyorum çünkü genelde oyle oluor. Ama o kelimeyi kullanmasam olmazdı. Onu tanımlıyor cunku

sen onun icini disini biliyorsundur artik.

Evet bir cok erkek böyle gercekten. Bu sebebten dolay evlenmek istemiyordum ben. Sansima iyi biri karsima cikti ve benim 40 yasimda olmam evlenirken bence bizi etkiledi. Ne istedigi mi ve ne istemedigi mi iyi bilecek bir yasdaydim ve bunlarida daima dile getire biliyordum.
Genc yasda evlenseydim belki farkli olurdu.

Evet o da önemli
Ben 21 yaşındaydım gözlerim açılmamıştı daha
O kadar saf sevgi dolu sakin bi insandım ki
O cahillik hiç bitmeyecek zannetti sömürdükçe sömürdü ama onların heryaptigi benim gözümü biraz daha açtı. Aslında beni bu hale onlar getirdi.
Gerçekten 30dan önce evlenmemek lazım.
Kamu spotu olsun bu

Hatırlı cumalar kızlar
Cennetmeyvesii tebrik ederim etkili bir konuşma olmuş demek
K kahvemsi mutluluk bende doğudayken pek kıyafete önem vermiyordum ama artık dolabımı düzene sokma vaktim gelmiş
Birde kilolarım artık iyice gözüme batıyor 1.72 boy Kilo en son 75 lerdeydi tartım hala bozuk kontrollü gidemiyorum...haftaya 5 günlük kendimce bir diyet yapacağım şoka uğratmayı düşünüyorum vücudumuinşallah fayda görürüm
T tatlu neden yokki hala gerçekten

T tatlu neden yok bilmiyoruz ama çok merak ediyoruz, defalarca etiket yaptık ama ulaşamadık.
Eski isyerimde kıyafet yönünden rahat takilirdik, ama ben devlet dairleri ve toplantılar için klasik takımlar giymek durumundayım. Sürekli kullanılacak şeylere zamanla güzel yatırım yaptım ama kilo verince ölü yatırım oldu çoğu
Artik burada da yeni bir düzen ve yeni gardrop yapmam gerekecek. Biraz ortamı göreyim her maasta birşeyler alırım. Herşey de çok pahalı
Kilo vereceksen gardroba bir süre daha dokunma bence ama bilinçsiz diyetlerde yapma.
Sağlıklı kilo ver derim ben naçizane

Kumbaraya para atıldı

Banyoları ve wc'yi yıkadım, tozları aldım, 2 makine çamaşır yıkandı birini kaldırdım ve nevresimleri değiştirdim. Birazdan dışarı çıkacağım dönünce de mutfak ve yemek işlerini hallederim inşallah.

Temizliğe arada gelen bir abla var, çaydanlığın demliğini kırmıştı en son geldiğinde şimdi baktım 100₺ sevgiler koala....

Hahaha bu geçici bi değişim olduğunu biliyorum çünkü genelde oyle oluor. Ama o kelimeyi kullanmasam olmazdı. Onu tanımlıyor cunku
diyorum ya arada anahtar kelimeler aklının bi kenarında olsun. madem ondan anlıyorlar öyle davranıcaz

Kız o reklam kaç gündür siteye girince bende de çıkıyor
Sana özel değil, boşuna anlam yükleme
niye kırıyorsun umutlarimii yaa hayalde mi kurmayak
Bu temizlikçiler beni öldürecek zaten hep zarar hep zarar
Bi kadın var senede 1 genel temizliğe alıyorum
Geçen sene bulaşık makinesini cekeyim derken kapağı tutup açma yerini kirmis
Bu sene de aspiratorun üzerindeki dolaba yağ çöz sıkıp bırakmış metaller damla damla renk atmış. Çıldırıyorum bi daha cagirmakmi asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…