- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.401
cok iyiymisBugün şanslı günüm valla
Salgın öncesi eve yakın bir kuafore gidiyordum orda bir kadın vardı, çok memnundum ondan sonra gitti.
Bugün ne göreyim, carprazimda tadilat yapılan dükkan kuaför olmuş ve o kadın açmış.
Hayırlı olsun diye uğradım. Öyle sohbet ettik ayaküstü, getir boyalarını ben boyarim dedi.
Ona boyattım geldim evde yıkadım
Yarın da keratin bakım ve kaş için gideceğim, saçlarımın kesimini de duzelttiririm.
Daha açılış yapmadığı için ilk bana kullanacak herşeyi.
İşe başlamadan önce tüm bakimlarimi haledeyim
Çok sevindim ya resmen hizmet ayağıma gelmis.
bak simdiİban mi yollayayim yoksa sen kuzenine soyleyip mi halledersin
senin için iyi olmuş cnm. Kaç yıl olmuş hatırlamıyorum kuafore gitmeyeliBugün şanslı günüm valla
Salgın öncesi eve yakın bir kuafore gidiyordum orda bir kadın vardı, çok memnundum ondan sonra gitti.
Bugün ne göreyim, carprazimda tadilat yapılan dükkan kuaför olmuş ve o kadın açmış.
Hayırlı olsun diye uğradım. Öyle sohbet ettik ayaküstü, getir boyalarını ben boyarim dedi.
Ona boyattım geldim evde yıkadım
Yarın da keratin bakım ve kaş için gideceğim, saçlarımın kesimini de duzelttiririm.
Daha açılış yapmadığı için ilk bana kullanacak herşeyi.
İşe başlamadan önce tüm bakimlarimi haledeyim
Çok sevindim ya resmen hizmet ayağıma gelmis.
Bu bir kaç haftalık benim sinirlerimi yatıştırmak için göz boyama sadece. Sonra fabrika ayarlarına döner. son vurusu annesigil gelince yapacağım. Babasına anlatacağım durumu. Geri dönülmeyen yollara gireceğiz sanırım.ceton birazda olsa düsmüs olmaliki, en azindan birazda ilgileniyor cocuklarla.
Sen daha iyi tanirsin.
Ama iste keske sen söylemeden hepinize daha farkli davransa.
Insankar bazen bosu bosuna mutsuz oluyorlar. Oysaki kadinlar kücük seylerden bile cok mutlu ola biliyorlar.
Bak arkadasimizsin diye demiyorum inan. Bence sen cok zeki, marifetli e cok da eylenceli bir insansin. Deyerini anlar umarim gec kalmadan
Hizir yardimcin olsun canim
Bence kadınların bi kısmı aynı şeyleri yaşıyor zaten çünkü erkekleri yarısının kafa aynı calisiyo. Çizgim dışına çıkmam lazım dediğin gibi çekici sallamam ağır konusmam lazım yoksa anlamıyor.Selam kızçeler
Cennetmeyvesii sen yazınca sürekli bunu ben mi yazdım ya diye okuyorum seni lucifer, ben de thor muyum ben ille o çekici sallıycam diyorum
"Damızlık mısın sen?" çıkışından sonra değişmesi buna içerlediğini gösterir. Bazen anahtar kelimeleri kullanmak gerekiyor.Yokmuş gibi davranıyorum. Olduğu yerde bulunmuyorum.Gitmiyor. Söylenmemesi gerekenleri bile soyledim çok ağır konuştum anlamiyor. Hâlâ bana laf veriyor.
Ay çocuklarla ilgilenmedigi için bile saymıştım baya. Ben cocuklra bakamadığım için ondan bekliyomusum. Şu bile nasıl insan olduğunu anlamanıza yeter. Bende aradaki farkı anlamiyosan ozaman sana gerek yok damizlikmisin sen dedim
2 gündür çocukları yanına çağırıp biseyler yapıyor . Küçüğün ödevini yapıyor tırnağını kesiyor buyukle çay içiyor. Dünde küçüğe ayakkabı almış. Ben şok.Bunu yapman için benim lucifere mi dönüşmem lazım artık witcher değil luciferim ben
Hahaha bu geçici bi değişim olduğunu biliyorum çünkü genelde oyle oluor. Ama o kelimeyi kullanmasam olmazdı. Onu tanımlıyor cunku"Damızlık mısın sen?" çıkışından sonra değişmesi buna içerlediğini gösterir. Bazen anahtar kelimeleri kullanmak gerekiyor.
sen onun icini disini biliyorsundur artik.senin için iyi olmuş cnm. Kaç yıl olmuş hatırlamıyorum kuafore gitmeyeli
Bu bir kaç haftalık benim sinirlerimi yatıştırmak için göz boyama sadece. Sonra fabrika ayarlarına döner. son vurusu annesigil gelince yapacağım. Babasına anlatacağım durumu. Geri dönülmeyen yollara gireceğiz sanırım.
Birde Asmin benim kvlere yaptiklarimi görseniz. Insan bunun hatırına bile düzelir dersiniz.
Bence kadınların bi kısmı aynı şeyleri yaşıyor zaten çünkü erkekleri yarısının kafa aynı calisiyo. Çizgim dışına çıkmam lazım dediğin gibi çekici sallamam ağır konusmam lazım yoksa anlamıyor.
Yıllardır aynı şeylerle mücadele ediyorum sanırım sabrım kalmadı yoruldum. Bundan sonra o ugrassin
Evet o da önemlisen onun icini disini biliyorsundur artik.
Evet bir cok erkek böyle gercekten. Bu sebebten dolay evlenmek istemiyordum ben. Sansima iyi biri karsima cikti ve benim 40 yasimda olmam evlenirken bence bizi etkiledi. Ne istedigi mi ve ne istemedigi mi iyi bilecek bir yasdaydim ve bunlarida daima dile getire biliyordum.
Genc yasda evlenseydim belki farkli olurdu.
Kız o reklam kaç gündür siteye girince bende de çıkıyorAyyyyy
Karşıma reklam olarak biskolata erkeklerinin oldugu reklam çıkıyor. Neye ihtiyacım olduğunu biliyor gibiler
T tatlu neden yok bilmiyoruz ama çok merak ediyoruz, defalarca etiket yaptık ama ulaşamadık.Hatırlı cumalar kızlar
Cennetmeyvesii tebrik ederim etkili bir konuşma olmuş demek
K kahvemsi mutluluk bende doğudayken pek kıyafete önem vermiyordum ama artık dolabımı düzene sokma vaktim gelmiş
Birde kilolarım artık iyice gözüme batıyor 1.72 boy Kilo en son 75 lerdeydi tartım hala bozuk kontrollü gidemiyorum...haftaya 5 günlük kendimce bir diyet yapacağım şoka uğratmayı düşünüyorum vücudumuinşallah fayda görürüm
T tatlu neden yokki hala gerçekten
diyorum ya arada anahtar kelimeler aklının bi kenarında olsun. madem ondan anlıyorlar öyle davranıcazHahaha bu geçici bi değişim olduğunu biliyorum çünkü genelde oyle oluor. Ama o kelimeyi kullanmasam olmazdı. Onu tanımlıyor cunku
Ben mesajıdiyorum ya arada anahtar kelimeler aklının bi kenarında olsun. madem ondan anlıyorlar öyle davranıcaz
niye kırıyorsun umutlarimii yaa hayalde mi kurmayakKız o reklam kaç gündür siteye girince bende de çıkıyor
Sana özel değil, boşuna anlam yükleme
Bu temizlikçiler beni öldürecek zaten hep zarar hep zararKumbaraya para atıldı 🐿
Banyoları ve wc'yi yıkadım, tozları aldım, 2 makine çamaşır yıkandı birini kaldırdım ve nevresimleri değiştirdim. Birazdan dışarı çıkacağım dönünce de mutfak ve yemek işlerini hallederim inşallah.
Temizliğe arada gelen bir abla var, çaydanlığın demliğini kırmıştı en son geldiğinde şimdi baktım 100₺sevgiler koala....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?