- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.421
Ben bir kere aldım,arkasından ben temizledim. Kimsenin yaptığı işi beğenemiyorum ya. Allah mecbur bırakmasın ama evime kimsenin dokunmasını istemiyorum. Eşinden fayda görmeyen,çalışan hanımlar sık sık alsın ama. İşten gelip her şeyi ayağına bekleyen adamların tüm maaşı yardımcıya gitsin hatta.niye kırıyorsun umutlarimii yaa hayalde mi kurmayak
Bu temizlikçiler beni öldürecek zaten hep zarar hep zarar
Bi kadın var senede 1 genel temizliğe alıyorum
Geçen sene bulaşık makinesini cekeyim derken kapağı tutup açma yerini kirmis
Bu sene de aspiratorun üzerindeki dolaba yağ çöz sıkıp bırakmış metaller damla damla renk atmış. Çıldırıyorum bi daha cagirmakmi asla
Güle güle eskit kahvemsim.Öyle oldu valla
Sağol canım.
Fiyatlara inanamadim zaten, önce baktım pahalı geldi, diğer mağazalara da bakayım öyle dedim.
Sonra dönüp aldım.
Lcw bile çok pahalı geldi.
Aldiklarimda adl, koton, lcw den aldım zaten.
Öyle düzgün markalı birşey de yok
Evdeki kiyafetlerimi tadilat yapacak düzgün bir terzi arayacagim kisliklari bu sene de giymedim
Bir de onları alırsam bir maaş bile yetmez alışverişe
Yerinde durmayan hamile gördüm sanki. Az bir otur keyif yap lütfen. Ben çok koşturdum bir faydasını görmedim.Kumbaraya para atıldı 🐿
Banyoları ve wc'yi yıkadım, tozları aldım, 2 makine çamaşır yıkandı birini kaldırdım ve nevresimleri değiştirdim. Birazdan dışarı çıkacağım dönünce de mutfak ve yemek işlerini hallederim inşallah.
Temizliğe arada gelen bir abla var, çaydanlığın demliğini kırmıştı en son geldiğinde şimdi baktım 100₺sevgiler koala....
ben vardım da pek aktif olamıyorum. Okuyordum sizi,
sen onun icini disini biliyorsundur artik.
Evet bir cok erkek böyle gercekten. Bu sebebten dolay evlenmek istemiyordum ben. Sansima iyi biri karsima cikti ve benim 40 yasimda olmam evlenirken bence bizi etkiledi. Ne istedigi mi ve ne istemedigi mi iyi bilecek bir yasdaydim ve bunlarida daima dile getire biliyordum.
Genc yasda evlenseydim belki farkli olurdu.
Kizlar erken yaşta evlenen kadinlarin evliliği tamamen şans işi bence.Evet o da önemli
Ben 21 yaşındaydım gözlerim açılmamıştı daha
O kadar saf sevgi dolu sakin bi insandım ki
O cahillik hiç bitmeyecek zannetti sömürdükçe sömürdü ama onların heryaptigi benim gözümü biraz daha açtı. Aslında beni bu hale onlar getirdi.
Gerçekten 30dan önce evlenmemek lazım.
Kamu spotu olsun bu
Aydan aya bildirim yaptığını görüyorum daha çok karış aramizaben vardım da pek aktif olamıyorum. Okuyordum sizi,Cennetmeyvesii ın yorumuna kayıtsız kalamadım
hatta yazmıştım bi ara altın hedefimi ama sonra arsa aldık altın birikimi askıya alındı. :)
ama yine Euro gününe girdim, En azından mecburi birikim yapmaya devam ediyorum.
birikim yapınca mutlaka yazıyorum :)Kizlar erken yaşta evlenen kadinlarin evliliği tamamen şans işi bence.
Gözler açılmamış, saf aşık oluyoruz zira
30dan sonra süpürgeli cadi.
Aydan aya bildirim yaptığını görüyorum daha çok karış aramiza
Arsan hayırlı olsun
Çalışan annelik en zoruÇünküsu eti dondurucudan çıkarmıştım
Annem kizacak şimdi karnımız tok diye, ondakileri de paket yapip getiririm eve yarin yeriz
Ah çalışan kadinlar selâm olsun hepinize
Sağol canım.Güle güle eskit kahvemsim.
Kilo oynaması çok masraflı gerçekten. Ben elbise çok severim,yazın pantolon ve şort çok nadir giyerim. Evde dışarıda hep elbiseyleyim. Püfür püfür nasıl rahat geliyor anlatamam. Kışın da giyiyorum kalın çorapla ama yaz gibi rahat olmuyor tabii. Oturtmalı modeller hariç bir iki kilo alıp versem de öyle çok etkilemiyor elbisede.
Çok iyi terziler var tadilat için. Hazır giyimi üstüne dikilmiş gibi yapıyorlar. Aramak lazım.
ben memur kafalı bir kirli çıkıyım.Arsan hayırlı olsun
Ben her yazdığını colombre gibi okudum demek
Birikim olmasa da gelin arada, sohbet ederiz
Kirli çiki hissettim sizi
Çok iyi yol almışsın bence, tebrik ederim.ben memur kafalı bir kirli çıkıyım.
yani önce ev dedim. krediyle ev aldık.
arabamız iyi kötü vardı yenilenmesi gerekiyordu, yeniledik. (5 sene önce falan)
hep istediğim lokasyonda ufak bi arsam olsun derdim, oldu. onu ödüyoruz şimdi.
Ee çocuğum da var 1 tane Allah bağışlasın. Eğitimini falan ilerisini düşünmeden edemiyor insan. onun için birikime başladım.
Altın-Euro-Dolar hesaplarım var. Çok miktar yok ama az az atıyorum kenara.
Ev öderken çok kastık harcama yaparken, o sebeple çok kasmadan ilerlemeye çalışıyorum birikimlerde.
Ama bakıyorum ki gelen gidiyor, geçen kv ile hemen bir güne girdim.
Böyle :)
masallah süper illerlemisin, bereketli olsunben memur kafalı bir kirli çıkıyım.
yani önce ev dedim. krediyle ev aldık.
arabamız iyi kötü vardı yenilenmesi gerekiyordu, yeniledik. (5 sene önce falan)
hep istediğim lokasyonda ufak bi arsam olsun derdim, oldu. onu ödüyoruz şimdi.
Ee çocuğum da var 1 tane Allah bağışlasın. Eğitimini falan ilerisini düşünmeden edemiyor insan. onun için birikime başladım.
Altın-Euro-Dolar hesaplarım var. Çok miktar yok ama az az atıyorum kenara.
Ev öderken çok kastık harcama yaparken, o sebeple çok kasmadan ilerlemeye çalışıyorum birikimlerde.
Ama bakıyorum ki gelen gidiyor, geçen kv ile hemen bir güne girdim.
Böyle :)
oy desene özlem basliyor yineEve gidince çocukları hazırlayacağım önümüzdeki hafta annemdeler.
Eşim gelince götürürüz.
Benim çalışma saatlerine göre plân yapiyoruz çocuklarla
Köfte pilâv cacık yapacağım.
cok sevindim canim, glzünüz aydinBir oh çektim.
Eşimin arkadaşının testi negatif çıkmış.
Sağol canim kahvemsim.Çalışan annelik en zoru
Herşeyi iyi planlayıp idare ediyorsun turtisim
Ne kadar ucuza almışsınBirikim derken bugün iphone 6s ismarladim kendime
amaaaaa ben iphone kari hic yeni almam. Bir telefona yüzlerce euro harcamak bana cok mantiksiz gekiyor cünkü. Hep eski modellerden secerim ve burda ikinci el satan sirketler var. Ürünü temizleyip kontrol ediyorlar, üstünede 1 yildan 3 yila kadar garanti veriyorlar. Ordan alirim hep. Geneldede 3-4 yil gltürür beni o telefon.
Elimdeki uzun zamandir takiliyor islem yaparken, bugün cok takikinca, dedim en iyisi ismarliyayim.
128gb telefon, 123€ ödedim sadece. Yarinda esim bi arkadasin yaninda calisacak, tekefon parasinin bir kismi cikmis olcak böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?