Ben bir kere aldım,arkasından ben temizledim. Kimsenin yaptığı işi beğenemiyorum ya. Allah mecbur bırakmasın ama evime kimsenin dokunmasını istemiyorum. Eşinden fayda görmeyen,çalışan hanımlar sık sık alsın ama. İşten gelip her şeyi ayağına bekleyen adamların tüm maaşı yardımcıya gitsin hatta.

Güle güle eskit kahvemsim.
Kilo oynaması çok masraflı gerçekten. Ben elbise çok severim,yazın pantolon ve şort çok nadir giyerim. Evde dışarıda hep elbiseyleyim. Püfür püfür nasıl rahat geliyor anlatamam. Kışın da giyiyorum kalın çorapla ama yaz gibi rahat olmuyor tabii. Oturtmalı modeller hariç bir iki kilo alıp versem de öyle çok etkilemiyor elbisede.
Çok iyi terziler var tadilat için. Hazır giyimi üstüne dikilmiş gibi yapıyorlar. Aramak lazım.

Yerinde durmayan hamile gördüm sanki. Az bir otur keyif yap lütfen. Ben çok koşturdum bir faydasını görmedim.
Doğuma gitmeden dolma doldurmuştum sabah sabah.lohusa şerbetini ve yatağını yapıp öyle çıkmıştım evden. Hatta hastanede uğraşmayayım diye lavmani da halledip gitmiştim. Şimdiki aklım olsa 3 günlük beylik beyliktir der yatardim herhalde.

Ben mesajı Colombre yazmış gibi okudum sonra baktım yeni biri
Hoşgeldiniz
ben vardım da pek aktif olamıyorum. Okuyordum sizi, Cennetmeyvesii ın yorumuna kayıtsız kalamadım

hatta yazmıştım bi ara altın hedefimi ama sonra arsa aldık altın birikimi askıya alındı. :)
ama yine Euro gününe girdim, En azından mecburi birikim yapmaya devam ediyorum.

Kizlar erken yaşta evlenen kadinlarin evliliği tamamen şans işi bence.
Gözler açılmamış, saf aşık oluyoruz zira
30dan sonra süpürgeli cadi.
Aydan aya bildirim yaptığını görüyorum daha çok karış aramiza

birikim yapınca mutlaka yazıyorum :)

9 ay sonraya 1100 Euro yaz karamelli_turta

Çünküsu eti dondurucudan çıkarmıştım
Annem kizacak şimdi karnımız tok diye, ondakileri de paket yapip getiririm eve yarin yeriz
Ah çalışan kadinlar selâm olsun hepinize
Çalışan annelik en zoru
Herşeyi iyi planlayıp idare ediyorsun turtisim

Sağol canım.
Eski işyerinde çok önemli değildi kılık kıyafet sadece toplantı ve dışarı gidince dikkat ederdim ama burada gördüğüm herkes çok şıktı.
Kıyafetede bundan sonra çok masraf yapmak da istemem evdekileri degerlendirmeye calisacagim.
İşyerinin orada vardı bir terzi ona götüreceğim kisliklari müsait zamanda
Ona göre diğer ay maaş zamanı bakarım eksiklere

Arsan hayırlı olsun
Ben her yazdığını colombre gibi okudum demek
Birikim olmasa da gelin arada, sohbet ederiz
Kirli çiki hissettim sizi
ben memur kafalı bir kirli çıkıyım.

yani önce ev dedim. krediyle ev aldık.
arabamız iyi kötü vardı yenilenmesi gerekiyordu, yeniledik. (5 sene önce falan)
hep istediğim lokasyonda ufak bi arsam olsun derdim, oldu. onu ödüyoruz şimdi.

Ee çocuğum da var 1 tane Allah bağışlasın. Eğitimini falan ilerisini düşünmeden edemiyor insan. onun için birikime başladım.

Altın-Euro-Dolar hesaplarım var. Çok miktar yok ama az az atıyorum kenara.
Ev öderken çok kastık harcama yaparken, o sebeple çok kasmadan ilerlemeye çalışıyorum birikimlerde.
Ama bakıyorum ki gelen gidiyor, geçen kv ile hemen bir güne girdim.

Böyle :)

Çok iyi yol almışsın bence, tebrik ederim.
Çocuğunu Allah bagislasin.
Birikim bir zamandan sonra alışkanlığa dönüşünce insan biriktiremeyince huzursuz hissediyor.
Herşey bizler için her zaman kenarda kosede üç beş kurus olsun kafasindayim bende

masallah süper illerlemisin, bereketli olsun

Birikim derken bugün iphone 6s ismarladim kendime
amaaaaa ben iphone kari hic yeni almam. Bir telefona yüzlerce euro harcamak bana cok mantiksiz gekiyor cünkü. Hep eski modellerden secerim ve burda ikinci el satan sirketler var. Ürünü temizleyip kontrol ediyorlar, üstünede 1 yildan 3 yila kadar garanti veriyorlar. Ordan alirim hep. Geneldede 3-4 yil gltürür beni o telefon.
Elimdeki uzun zamandir takiliyor islem yaparken, bugün cok takikinca, dedim en iyisi ismarliyayim.
128gb telefon, 123€ ödedim sadece. Yarinda esim bi arkadasin yaninda calisacak, tekefon parasinin bir kismi cikmis olcak böylece

Çalışan annelik en zoru
Herşeyi iyi planlayıp idare ediyorsun turtisim
Sağol canim kahvemsim.
Yetişebildigim kadar işte.
Ne kadar ucuza almışsın
Güle güle kullan asmincim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…