- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.441
sagol canimSağol canim kahvemsim.
Yetişebildigim kadar işte.
Ne kadar ucuza almışsın
Güle güle kullan asmincim.
Sağol canım.cok sevindim canim, glzünüz aydin
malesef cok kiside varSağol canım.
Etrafimizda da duydukça iyice fena oluyorum gerçekten.
En başından beri en dikkat edenlerden biriyim bundan hiç şüphem yok da gelip de bizi bulursa oyy fena oluyorum
niye kırıyorsun umutlarimii yaa hayalde mi kurmayak
Bu temizlikçiler beni öldürecek zaten hep zarar hep zarar
Bi kadın var senede 1 genel temizliğe alıyorum
Geçen sene bulaşık makinesini cekeyim derken kapağı tutup açma yerini kirmis
Bu sene de aspiratorun üzerindeki dolaba yağ çöz sıkıp bırakmış metaller damla damla renk atmış. Çıldırıyorum bi daha cagirmakmi asla
Yerinde durmayan hamile gördüm sanki. Az bir otur keyif yap lütfen. Ben çok koşturdum bir faydasını görmedim.
Doğuma gitmeden dolma doldurmuştum sabah sabah.lohusa şerbetini ve yatağını yapıp öyle çıkmıştım evden. Hatta hastanede uğraşmayayım diye lavmani da halledip gitmiştim. Şimdiki aklım olsa 3 günlük beylik beyliktir der yatardim herhalde.
Saglikla al kucagina insallahYa benim de bulaşık makinesi kapağını çatlatmıştı ve evde tek pahalı eşya bulaşık makinemdi
Ben de gücüm yetmediğinde çağırıyordum ya da büyük temizliklerde. Bu defa hamilelikte bu kadar sıkıntı olunca alalım dedik yeni de bulmuştuk ilk hafta öyle bir temizlik yaptı ki "bir daha dünyaya gelsem yine seni severdim" moduna girdimama sonra her güzel şey gibi o da bitti. Bir demlik, bir seramik pasta kabı ile z raporu aldık.
Ya asla duramıyorum, bebekte biraz sıkıntılı durumlar var sanırım ondan durdukça kendimi dinliyorum. Bir şeylerle meşgul olmak iyi geliyor.
Gerçekten keyif yapmak lazım ama çok haklısınColombre
burda ikinci eller uygun canim. Sagol tatlis
Çok iyiymiş hakikaten turtişim çok güldümminikkoala büyüdüğüme hamileliğinin son haftalarinda çok hantallasmistim ben
Sana maşallah.
Küçükte senin gibiydim ama hatta doğumdan önceki gün eşimin teyzesinin oğlunun düğününe gidip oynadim da istanbulda bir de
Doğuma ne kadar kaldi diyenlere 1 ay var daha demiştim nazara gelmemek için.
Sezonda bakıp sezon sonu yüzde 70 indirimdeyken beğendiğin parçaları alabilirsin canım.Hem kaliteli hem uyguna almış olursun.Son 2 yıldır öyle yapıyorum, bazı sevdiğim markaların yüzde 70 indirimlerini takip ediyorum.Süper uyguna geliyorSağol canım.
Eski işyerinde çok önemli değildi kılık kıyafet sadece toplantı ve dışarı gidince dikkat ederdim ama burada gördüğüm herkes çok şıktı.
Kıyafetede bundan sonra çok masraf yapmak da istemem evdekileri degerlendirmeye calisacagim.
İşyerinin orada vardı bir terzi ona götüreceğim kisliklari müsait zamanda
Ona göre diğer ay maaş zamanı bakarım eksiklere
Âmin canım.Çok iyiymiş hakikaten turtişim çok güldümAllah bağışlasın, analık her türlü deli işi
Ben de öyle yapıyorum canım normalde amaSezonda bakıp sezon sonu yüzde 70 indirimdeyken beğendiğin parçaları alabilirsin canım.Hem kaliteli hem uyguna almış olursun.Son 2 yıldır öyle yapıyorum, bazı sevdiğim markaların yüzde 70 indirimlerini takip ediyorum.Süper uyguna geliyor
Gerçekten çok zorÇalışan annelik en zoru
Herşeyi iyi planlayıp idare ediyorsun turtisim
Evet ben pintilige doğru yol alıyorum. Ekimin hesabını yaparken kendime harçlık bırakmasam ne olur diye düşünmeye basladimÇok iyi yol almışsın bence, tebrik ederim.
Çocuğunu Allah bagislasin.
Birikim bir zamandan sonra alışkanlığa dönüşünce insan biriktiremeyince huzursuz hissediyor.
Herşey bizler için her zaman kenarda kosede üç beş kurus olsun kafasindayim bende
çok şükür canimBir oh çektim.
Eşimin arkadaşının testi negatif çıkmış.
burda 2. Eller sıfırdan pahaliburda ikinci eller uygun canim. Sagol tatlis
minikkoala büyüdüğüme hamileliğinin son haftalarinda çok hantallasmistim ben
Sana maşallah.
Küçükte senin gibiydim ama hatta doğumdan önceki gün eşimin teyzesinin oğlunun düğününe gidip oynadim da istanbulda bir de
Doğuma ne kadar kaldi diyenlere 1 ay var daha demiştim nazara gelmemek için.
Biliyorum canım çok güzel kilo verdin darısı başımaBen de öyle yapıyorum canım normalde ama
Kilo verdiğim için bedenim değişti evdekiler çok büyük. Giyecek doğru düzgün birseyim yoktu.
Mecburen ilk etapta alışveriş yaptım
Kaliteli parçalar var dolabımda onları daraltmayi deneyeceğim önce olmazsa kisliklar için de alışveriş şart
Cıkmaz insAy kizlar içim bir fena oldu
Eşimin işyerindeki çalışma arkadaşinin birine test yapılmış sonuç muhtemelen yarin çıkar.
Icimi bir korku kapladi ki of.
Ya pozitif çıkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?