Sağol canım.
Etrafimizda da duydukça iyice fena oluyorum gerçekten.
En başından beri en dikkat edenlerden biriyim bundan hiç şüphem yok da gelip de bizi bulursa oyy fena oluyorum
malesef cok kiside var esimin akrabalarinda bir kac kiside cikmis. Zor ya. Insallah su asi cabuk bulunur

Ya benim de bulaşık makinesi kapağını çatlatmıştı ve evde tek pahalı eşya bulaşık makinemdi
Ben de gücüm yetmediğinde çağırıyordum ya da büyük temizliklerde. Bu defa hamilelikte bu kadar sıkıntı olunca alalım dedik yeni de bulmuştuk ilk hafta öyle bir temizlik yaptı ki "bir daha dünyaya gelsem yine seni severdim" moduna girdim ama sonra her güzel şey gibi o da bitti. Bir demlik, bir seramik pasta kabı ile z raporu aldık.

Ya asla duramıyorum, bebekte biraz sıkıntılı durumlar var sanırım ondan durdukça kendimi dinliyorum. Bir şeylerle meşgul olmak iyi geliyor.

Gerçekten keyif yapmak lazım ama çok haklısın Colombre

Saglikla al kucagina insallah

minikkoala büyüdüğüme hamileliğinin son haftalarinda çok hantallasmistim ben
Sana maşallah.

Küçükte senin gibiydim ama hatta doğumdan önceki gün eşimin teyzesinin oğlunun düğününe gidip oynadim da istanbulda bir de
Doğuma ne kadar kaldi diyenlere 1 ay var daha demiştim nazara gelmemek için.

Çok iyiymiş hakikaten turtişim çok güldüm Allah bağışlasın, analık her türlü deli işi

Sezonda bakıp sezon sonu yüzde 70 indirimdeyken beğendiğin parçaları alabilirsin canım.Hem kaliteli hem uyguna almış olursun.Son 2 yıldır öyle yapıyorum, bazı sevdiğim markaların yüzde 70 indirimlerini takip ediyorum.Süper uyguna geliyor

Çok iyiymiş hakikaten turtişim çok güldüm Allah bağışlasın, analık her türlü deli işi
Âmin canım.
Şimdi olsa birak düğünü evden dışarı çıkmam düğünden önceki gün
Ne cesaret ne cesaretmis bendeki.
O düğünden bir hafta öncesi de dayımın oğlunun düğünü olmuştu.
Babaannem demistiki turta cagnim torunum böyleyken de oynican mi
Hiç aldırış etmememistim can dursa, çekiyor işte
Anasi babası belli oynicam ben demiştim haha.

Ben de öyle yapıyorum canım normalde ama
Kilo verdiğim için bedenim değişti evdekiler çok büyük. Giyecek doğru düzgün birseyim yoktu.
Mecburen ilk etapta alışveriş yaptım
Kaliteli parçalar var dolabımda onları daraltmayi deneyeceğim önce olmazsa kisliklar için de alışveriş şart

Çalışan annelik en zoru
Herşeyi iyi planlayıp idare ediyorsun turtisim
Gerçekten çok zor
Planlı yaşamak zorundasın her an
Bende sabah çıkarken acikinca yesinler diye hergun değişik kahvaltı hazırlayıp birakiyorum. Birgün börek bir gün poaca bir gün yumurtalı ekmek birgün de yumurta kiriyorlar idare ediyorlar bakalım kuzucuklar

Evet ben pintilige doğru yol alıyorum. Ekimin hesabını yaparken kendime harçlık bırakmasam ne olur diye düşünmeye basladim
Bir oh çektim.
Eşimin arkadaşının testi negatif çıkmış.
çok şükür canim
burda ikinci eller uygun canim. Sagol tatlis
burda 2. Eller sıfırdan pahali

Benide gorumcemin oğlunun sünnetinde zorla oynattilar. Doğuma 2 hafta vardı ve çok hareket edemiyordum

Gerçekten ev idare etmek çok zor kızlarBende evin her ayrıntısını düşünenlerdenim yapar mısın demem lazım yapması için eşime oda vardiyalı çalıştığı için vaktide yok genelde bana kalıyor herşeysözde batıya gelince temizlik için yardım alacaktım15 günde bir ama durunlar malum...
K kahvemsi mutluluk ben daha önce dikkat edersem veriyordum ama artık kolay gitmiyor kilolar...zaten çok zayıf bir bünyem var migrende olunca uzun süre aç kalamıyorum o yüzden sağlıksız beslenemem istesemde, ama şuan düzensiz besleniyorum 1 hafta düzenli beslenip ödem atıcı bir kür yapsam yarımşar saat spor yapsam kilo veremesemde kendimi hafif hissederim ödemim gider diye düşünüyorum...ödemde var çünkü sanırım sadece iş yerinde 2 lt su içiyorum, ıvır zıvıra elim çok gidiyor ve geç yiyorum akşamları yapıcam inşallah çok niyetliyim

Biliyorum canım çok güzel kilo verdin darısı başıma keşke versemde bende dolap yenilesem.güle güle giy aldıklarını,güzel günlerde giy

Bir oh çektim.
Eşimin arkadaşının testi negatif çıkmış.
Gözünaydın canım çok sıkıntılı bu süreçler aman dikkat edin rabbim bi daha yaşatmasın
A Asmin75 canım yeni telefonun hayırlı olsun güzel günlerde kullan canım

Ay kizlar içim bir fena oldu
Eşimin işyerindeki çalışma arkadaşinin birine test yapılmış sonuç muhtemelen yarin çıkar.
Icimi bir korku kapladi ki of.
Ya pozitif çıkarsa
Cıkmaz ins
Cıkarsa da gardı düsürmek yok
Hafif atlatalım diye dua edicezz
Cok gecmis olsn simdidenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…