Günaydın bayanlar
Haftaiçi gibi bir haftasonu başlangıcı oldu bizde 8 de uyandık kahvaltı yapıldı bulaşık yıkandı,çayımı içerken bir selam vereyim dedim bugün temizlik günü eşim gece çalıştığı için sessizce yapmaya çalışacağım işleri uyandırmayayım
Bugün kışlıkları çıkaracağım çocukların eksiklerini tespit edeceğim çok acil eksikleri karttan alacağım acil olmayanlar için 15 ini bekleyeceğim çok büyük bir eksik çıkmaz diye umuyorum idareli gitmeliyiz birsüre...

boylarimiz nerdeyse ayniymis ben 1.73 üm ama kilom 82 bana 65 cok iyi olur simdi artik 40 li yaslarda. ben cok yavas veriyorum sok diyetler hic bana göre degil gerisin geri aliyorum. sen kac kilo hedef koydun kendine?

mavimli aslında 67 falan olsam çok iyi olur daha fazla zayıflasam kemiklerim çıkıyor iri kemikliyim bende şok diyet dediysem 1 hafta ekmek yememek mesela bende şok etkisi yaratırpandemi başında kabak detoksu yapmıştım 3.Günün kahvaltıdan sonra başım döndü yere düştüm benide çarpıyor böyle şeyler
Ben şok dediysem siz normal diyet algılayın

ha tamam caktim ben de iri kemikliyim evet 67 falan mucize gibi bana ne güzel olur.

ha tamam caktim ben de iri kemikliyim evet 67 falan mucize gibi bana ne güzel olur.
Kizlar tam benden bahsetmişsiniz. S Sahandayumurta
Aralık başı 81,50 kgleri gorup diyete başladım.
63e kadar indim.
Şimdi 65-66 korumaya çalışıyorum.
Boyum 1,73 ve iri kemikliyim
Ben yaptıysam siz de yaparsınız
Sabır, azim, irade bu kadar

Aaa ben de boylarımız aynı yalnız benim kemiklerim malesef ince. Hamile kalmadan önce diyet yapmıştım 64 kiloya düşmüştüm ama sonrasında hayatım aşırı düzensizdi. Uyku, yemek denk geldikçe, bir de sigara içiyordum Değerlerim kötüydü haliyle ama pek güzel duruyordum . Şimdi ki kilomdan bahsetmek istemem tabi, neden çünkü filler kilolu olur

Sağlıklı kilo verdiğim bir dönem olmuştu 2017de en etkili olan şeyler menüye çorba eklemek, ekmeği buğdaya çevirmek ve yürüyüş olmuştu. Kalıcı bir şekilde 9 kg vermiştim korumada da almadım.

kahvemsi bak hem burcumuz hem boyumuz ayniymis

Kahvemsinin temizlik günü
Eşimle detaylı temizlik yapıyoruz, her temizlikte atılacak birşey mutlaka çıkıyor, istifci de degilim
Mutfağın cami silip perdesini yıkadık.
Salonun camını sildik. Detaylı toz alıp şupur sil yaptık.
Koridordaki dolabı bosalttip yerleştirdik.
Ayakkabıları eledim, tekrar yerleştirdik.
Biraz ara verdim eşim banyoyu fırçalıyor.

Stokları da kontrol ettim bu arada, kağıt ve temizlik grubu sağlam çok şükür
Boş odaya dolap yaptırmaya karar verdim.
Önümüzdeki ay işin durumu netleşsin.
Pahalı gelirse marketlere gelenlerden alacağım.
Koridordaki Portmantoyu stok için kullanınca ayakkabılara yer kalmadı.

canim ya bi anlat ne yedin ne yemedin

Tünaydin,

kizim yine kahvalti yapmadi sadece iki dilim salam yesi bide süt icti. 3-4 gündür nerdese tüm gün birsey yemiyor. Dislerdendir umarim gecici, yoksa kafayi yerim.
Merino yününden kislik kiyafetler indirime girmis cocuklar icin. Cok sicak tutuyorlar ve inceler, bide yün ipek karisimi legginsler var onlardanda ismarliyacagim. Bir leggins de anneme, birtanede kendime pantolun alti kisin iyi oluyor. 100de kirk indirimle 213€ dan 150 gibi bi rakama düsüyor. Ilerde kiyafetler kücüldügünde kolayliklada satiliyor bunlar.
Kizi uyutup ismarliyacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…