A Asmin75
Telefonunu iyi günlerde kullan.
K kahvemsi mutluluk
Sende kıyafetlerini iyi günlerde kullan. Ve yeni işin hayırlı olsun. Ayrılış konuşmanız beni de etkiledi. Çok güzel bir iş ilişkiniz varmış. Umarım işyerinde aradığın mutluluk ve huzuru hep bulursun.
minikkoala
Hamileyken bende düğünde oynamıştım. Halaya katılmadım ama.
mavimli
Nasıl oldun? Toparladınmı baya
karamelli_turta
Bizim iş yerinde de her hafta biri koronaalı çıkıyor. Bol bol vitamin içmeye çalışıyorum ve dikkat ediyorum. İnşallah bize de bulaşmaz. Belki de atlatmışızdır.
Cennetmeyvesii
Arabanın benzinle ilerlediği gibi seninki lafa doyurma ile ilerliyor. Keşke destek alsanız.

Okumaktan yazamıyorum. Bu ay farklı masraflarımız oldu hesapta olmayan. O sebeple kumbara harici para ayıramadım kenara.

canim ya bi anlat ne yedin ne yemedin
Ben herşeyi yedim
Yemedim diyeceğim birşey olmadı pasta, pilav, makarna aklına ne gelirse
Hala da yiyorum dikkat ederek
Diyetisyen ile verdim ama o liste yapıp yolluyordu
Bende uyguluyordum pek bozmadım, bozdugum an da söylerdim sonraki öğünü ayarlardı

Teşekkür ederim canim
Ben de seni etiketleyecektim gorunmuyorsun diye

K kahvemsi mutluluk kiyafet kısmını yavaş yavaş halledersin.
Olanlara kombinler hazirla, terzilik gerekenleri tamir ettir birkaç da kurtarici parça ile oh fıstık gibi olur
Aynen öyle yapacağım turtis
Yarın detaylı bir gardrop temizliği ile tadilatliklari ayiracagim.
Bugün mutfağı da derinlemesine temizledik.
Halim kalmadı

miktarlari mi kücükdü ozaman?

Bir kaç parça alışverişe 270 verdim geldim eve. 2 poşet bana ben onlara bakıyorum.
Ne olacak böyle artış üstüne artış. Haydi bir de kaliteli olsa yediğimiz içtiğimiz laf da etmeyeceğim. O doğal mı bu normal mi derken kafayı yedik. Fitne fesat karışmayan ürün kalmadı memlekette.

Esim bugün calisip geldi banada 100€ verdi 50€ zulaya attim, 50 de cüzdanda biraktim lazim olur diye.
Kizima sonunda 1 kase tarhana icire bildim. Ardindanda 1 muz yedi. Simdide üzüm yiyor.
Esimin yeni patronu contrati istediginiz gibi degistirin kabul demis. Bide contrat yazmak eklendi listeme
Belki bu gece yazarim bakalim. Gecen gelen hintli bey dokumantlarini yolladi, ev sirketine yolluyacagim. Insallah kabul ederler bende mobilyayi birakir rahat tasinirim.
Baskada birsey yok anlatilcak. Kizimla bi kavgali bi barisigiz su 2 yas sendromu bitircek beni.

Yarın piknik yapalım dedim. Son güzel havalar bunlar. Hava iyi olsa da yasakların başlaması olası. Bu ara yazamayışımın sebebi de gezmek. Şimdi ne gezsek kâr,sonrası eve kapanma olacak büyük ihtimal.
biz kaliförleri yaktik bugün

Aynen öyle yapacağım turtis
Yarın detaylı bir gardrop temizliği ile tadilatliklari ayiracagim.
Bugün mutfağı da derinlemesine temizledik.
Halim kalmadı
Ev işi bitmiyor ki. Ben sabahtan gece yatana kadar hep topluyorum. Dağınıklığa hiç gelemem. Sabah kalkınca mutlu oluyorum ,güne güzel başlıyorum temiz evde. Dağınık bir ortamda bulunsam temiz bile olsa ruhum daralıyor. Evi kalabalık,çok eşyalı, aksesuarlı arkadaşlarım var,kadın buraları nasıl temizliyor diye bana dert oluyor.

Canım benim ufaklık çok sorunluydu yeme konusunda. Beraber mutfağa girsen kuzunla. Haydi pişirelim,hazırlayalım,yiyeceğin kadar tabağına sen koy falan desen.oyun gibi yedirirdim ben.dene istersen.

Canım benim ufaklık çok sorunluydu yeme konusunda. Beraber mutfağa girsen kuzunla. Haydi pişirelim,hazırlayalım,yiyeceğin kadar tabağına sen koy falan desen.oyun gibi yedirirdim ben.dene istersen.
inuda denedim canim kendi yapinca yer diye yok. Arka dislerden buri cikiyor, ondandir diye umutlaniyorum. Hicbir zaman cok iyi yemedi, ama son günler kadarda zor degildi. Su dis cikinca rahatlar umarim

inuda denedim canim kendi yapinca yer diye yok. Arka dislerden buri cikiyor, ondandir diye umutlaniyorum. Hicbir zaman cok iyi yemedi, ama son günler kadarda zor degildi. Su dis cikinca rahatlar umarim
Haydi inşallah canım ya. Diş işleri bizim için bile zor bebe ne yapsın. Gelişim geriliği yoksa yedikleri yetiyor demektir. Boy kilo persantiline bakarsın.

Ben de hiç sevmem kalabalık evleri, mümkün olduğunca gereksiz birşey tutmuyorum ama her tenizlikte atılacak birşey yine oluyor.
Düzenli olunca ev pis bile olsa çok göze batmıyor.
Ben de yatmadan toparliyorum ortalığı.
Bugün masumlar apartmanı dizisini de izledim, hepten temizliğe verdim kendimi

dizinin konusu ney ki?

Yeni evi bende cok minimalist tutacam. Yarin saatde ev isim bitsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…