- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.501
Sizin Almanlar kendi kendini temizleyen ev yapmadı mı haladizinin konusu ney ki?
Yeni evi bende cok minimalist tutacam. Yarin saatde ev isim bitsin istiyorum
Vallahi cam silme robutu var bacim, yer silen robot zaten coktandir var....her isi yapan roboto bekliyoruz su an...onu kesin alcamSizin Almanlar kendi kendini temizleyen ev yapmadı mı hala
Dizi kitaptan uyarlama.
Dört kardeş ve hepsinin psikolojik sıkıntıları var.
İki abla temizlik hastası. Sabunla dörder kere yıkıyorlar herşeyi. Yıkarken araya birşey girerse yeniden başlıyor yıkamaya.
Ispanak istedi babaları koca poşet ıspanak yemek olup sofraya gelene kadar iki kaşık kaldı
Geçmiş olsun bi an önce normal yeme düzenine döner inşallah. Benim oğlan 7yi bitirdi hala bisey yemez ama her ogun patates kızartması pizza sucuklu yumurta olsa yer. E onlar da herr zaman olmaz. Kahvaltiyi bi şekilde yiyo ama Akşam yemeklerini babası zorla yediriyo. Gozlerinden pit pit yaş aka aka yiyo.yemek istemiyormuş ac değilmiş. Hasta olacak diye korkuyorum bi görseniz çubuk kraker gibiinuda denedim canim kendi yapinca yer diye yok. Arka dislerden buri cikiyor, ondandir diye umutlaniyorum. Hicbir zaman cok iyi yemedi, ama son günler kadarda zor degildi. Su dis cikinca rahatlar umarim
burasi 10 derece daha yakmadik. gelecek hafta biraz artacak, bir iki haftaya yakariz herhalde.
cam silme robotu mu aha bana da ondan lazimVallahi cam silme robutu var bacim, yer silen robot zaten coktandir var....her isi yapan roboto bekliyoruz su an...onu kesin alcam
Cok zor ya yemiyen cocuk. Benimkide patates kizartmadi makarna istiyor sürekli. E dedigin gibi süreklide olmaz, vitamin yok birsey yok.Geçmiş olsun bi an önce normal yeme düzenine döner inşallah. Benim oğlan 7yi bitirdi hala bisey yemez ama her ogun patates kızartması pizza sucuklu yumurta olsa yer. E onlar da herr zaman olmaz. Kahvaltiyi bi şekilde yiyo ama Akşam yemeklerini babası zorla yediriyo. Gozlerinden pit pit yaş aka aka yiyo.yemek istemiyormuş ac değilmiş. Hasta olacak diye korkuyorum bi görseniz çubuk kraker gibi
benim ev cok sogukdu ve kisin cok nemleniyor onun icin erkenden yaktim. Sogua gic gelemiyorum benburasi 10 derece daha yakmadik. gelecek hafta biraz artacak, bir iki haftaya yakariz herhalde.
Aksesuar olan ama işe yaramayan ne varsa çıkardım evden. Ev işi trafiği hiç bitmiyor haklısın.Ev işi bitmiyor ki. Ben sabahtan gece yatana kadar hep topluyorum. Dağınıklığa hiç gelemem. Sabah kalkınca mutlu oluyorum ,güne güzel başlıyorum temiz evde. Dağınık bir ortamda bulunsam temiz bile olsa ruhum daralıyor. Evi kalabalık,çok eşyalı, aksesuarlı arkadaşlarım var,kadın buraları nasıl temizliyor diye bana dert oluyor.
Erken başlamışsınız. Bu sene hiçbişey anlamadık mevsimlerden.. Salgın hastalık bitsin. Her mevsimin tadını şükrederek çıkaracağım.
O dizideki kadın fena. Herkesin psikolojisini bozuyor. Bende ona bakıp halime şükrediyorum. Bir şeyi 4 kez yıkamak nedir..Ben de hiç sevmem kalabalık evleri, mümkün olduğunca gereksiz birşey tutmuyorum ama her tenizlikte atılacak birşey yine oluyor.
Düzenli olunca ev pis bile olsa çok göze batmıyor.
Ben de yatmadan toparliyorum ortalığı.
Bugün masumlar apartmanı dizisini de izledim, hepten temizliğe verdim kendimi
kiz var, cama yapistiriyorsun siliyor. Bak seninki müstakil evdi di mi? Bence deger al sencam silme robotu mu aha bana da ondan lazim
buralar artik daha pek isinmaz, bide daglara yakiniz, daha soguk oluyor.Aksesuar olan ama işe yaramayan ne varsa çıkardım evden. Ev işi trafiği hiç bitmiyor haklısın.
Erken başlamışsınız. Bu sene hiçbişey anlamadık mevsimlerden.. Salgın hastalık bitsin. Her mevsimin tadını şükrederek çıkaracağım.
O dizideki kadın fena. Herkesin psikolojisini bozuyor. Bende ona bakıp halime şükrediyorum. Bir şeyi 4 kez yıkamak nedir..
Dağlara yakınsa havası temizdir mis gibiburalar artik daha pek isinmaz, bide daglara yakiniz, daha soguk oluyor.
Malesef okadar yakin degiliz ama münihin en güzel yani arabayla 1 saatde daglarda ola biliyoruz, avusturya 160km, Italya 3,5 saat.Dağlara yakınsa havası temizdir mis gibi
Benimkide gündüz uyudu. Şimdi uuyumayalım diye tutturduBenim sipa kac gündür gec yata yata bugün erken yataga götürünce uyuyamadi tabi. 1,5 saat döndü durdu, benimle kavga etti, sonunda uyudu.
Bende bari kalkip bir kac evrak isi daha bitireyim
baktim fiyatlari pahali. var mi önerecegin bir marka?kiz var, cama yapistiriyorsun siliyor. Bak seninki müstakil evdi di mi? Bence deger al sen
ben cocuga acidim artik döne döne bi hal oldu, keske biraz daha gec yatirsaydimBenimkide gündüz uyudu. Şimdi uuyumayalım diye tutturdu
kiz benim iki camim var onlarida 100 yilda bir siliyorum zaten.baktim fiyatlari pahali. var mi önerecegin bir marka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?