- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.521
pahali bayagi. benim de camim az ben de hic silmiyorum yakiz benim iki camim var onlarida 100 yilda bir siliyorum zaten.
O makinanin varligindan haberdarimda, hic arastirmadim ama fiyatla kaliteyi.
benimkileri uyutmak bazen 2 saat aliyor.ben cocuga acidim artik döne döne bi hal oldu, keske biraz daha gec yatirsaydim
grubun en pasaklilari biziz herhaldepahali bayagi. benim de camim az ben de hic silmiyorum ya
özelikle yagmur bir ara durdugunda babasiyla disarda baya kosturtduk enerji atsin diyede, yinede uzun sürüyor.benimkileri uyutmak bazen 2 saat aliyor.cok zor uyuyorlar.
Annesi yüzünden öyle olmuş o kadın.Aksesuar olan ama işe yaramayan ne varsa çıkardım evden. Ev işi trafiği hiç bitmiyor haklısın.
Erken başlamışsınız. Bu sene hiçbişey anlamadık mevsimlerden.. Salgın hastalık bitsin. Her mevsimin tadını şükrederek çıkaracağım.
O dizideki kadın fena. Herkesin psikolojisini bozuyor. Bende ona bakıp halime şükrediyorum. Bir şeyi 4 kez yıkamak nedir..
Ewet en pasaklilar sizsinizgrubun en pasaklilari biziz herhalde
bu normal bir dizi degil yani gercek hayatlari mi gösteriyorlar?Annesi yüzünden öyle olmuş o kadın.
Ama çok fena birşey gerçekten onun durumu.
Dışarıdan birşey yemiyorlar, eve yabancı kimseyi almıyorlar. Gülü yıkadı ya
Yiyecekleri bile sabunla yikamasi dehsete düşürdü beni zaten.
Ben de bir kere piskolaga gittim temizlik takıntım yüzünden ama bana okb değilsin, bir tık daha titizsin demişti.
Mesela şu saatte kalkıp katlanacak çamaşırları yerleştirecek kadar takıntım yok çok şükür
birsey olmaz keyfime bakarim benEwet en pasaklilar sizsiniz
Öyle değil.bu normal bir dizi degil yani gercek hayatlari mi gösteriyorlar?
O zaman sana alkışEveeet cok caliskan bir Asmin birakayim buraya. Ev sirketine dosya mail pzeri yollandi. Postanenin formu dolduruldu tadindiktan sonra mektuplarimiz yeni eve yollansin diye.
Is kontratini düzeltdim ama bize Worddokumanti yolliyamadiklari icin hepsini yeniden yazdim 4 sayfa.
Simdide kiz saat 8 de uyancak ben nasil kalkcam diye kara kara düsünüyorum
su temizlik takintisi cok kötü ya. TLC dede vardi ya bi ara. Hayatlari gercekten zor, hem onlarin hemde ailelerin.Öyle değil.
Gerçek hayatlardaki olaylardan kitap yazılmış.
O kitabı da dizi yapmışlar.
Oyuncular var yani, normal dizi.
Kesinlikle öyle biri ile yaşamak çok zordur.su temizlik takintisi cok kötü ya. TLC dede vardi ya bi ara. Hayatlari gercekten zor, hem onlarin hemde ailelerin.
Su iç bol bolcanim iki saatdir birseyler cekiyorda, ne oldugunu bulamadim.
simdi sana mavimliyle ve benim gözünden bakinca aslinda öylesin, ama biz pasakliyiz diye öyleKesinlikle öyle biri ile yaşamak çok zordur.
TLC yi izleyip izleyip yok ya ben bu kadar değilim diye kendimi rahatlatiyordum
adetliyim ondan, zaten canim ne cektiginide bilmiyorumSu iç bol bol
Bu saatte birşey yenmez
Siz Türkiye'de yetismediginiz için bilmiyorsunuz temizliğisimdi sana mavimliyle ve benim gözünden bakinca aslinda öylesin, ama biz pasakliyiz diye öyle
Ay mavimliyle benim ortak noktalarim cok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?