- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.541
Konusmadiniz miBenim adam halen gelmedi. Araba isi ne oldu merak ettim
ben seni biraz tanidimsa eger hayatda kimseyi cagirmazsin.Siz Türkiye'de yetismediginiz için bilmiyorsunuz temizliği
Arada abarttigimi kabul ediyorum ama her gün yapmadığım için sorun değil
İse başlayayım da kafama uygun titiz birini bulursam aylık temizlik için çağırmayı düşünüyorum
yok ya dedim gelince anlatirKonusmadiniz mi
Ben merak eder arardım
Virüs olayı ciddi sıkıntı bak o konuda haklısın.ben seni biraz tanidimsa eger hayatda kimseyi cagirmazsin.
1. virus
2. kendin yapmadikca icin rahat etmez
3. temizlik senin therapindi bacim
Mavimli türkyede büyümedi mi?
Burdaki türklerinde cigu titizde, bence cok abarti. Tüm günde ev silinmez ki. Yani en azindan ben bos zamanimi sürekli temizlige harcamak istemem. Tozdan kimse olmedi kafasindayim, fazla titizlikse aslinda bide bagisikliksuystemimize zarar
Sonuc olarak özet geceyim: Ben tembelligi seviyorum arkadas
Turtisim hoşgeldinSelâm gece kuşlari
hadi bakalim virusdan sonra görcezVirüs olayı ciddi sıkıntı bak o konuda haklısın.
Büyük temizlige çağırırım diye düşünüyorum, rutin şeyleri yine kendimiz yaparız.
Evdeyken sıkılıyorum diye temizlik terapiydi. İse başlayınca ve para da olunca bu kadar terapiye ihtiyacım olmaz sanırım
Aslında ölmeyecek kadar temiz olmak yeterli.
Fazlası kendi sağlığımıza zarar.
Ama uygulamada bu düşüncelerim geçersiz oluyor benim
ay kiz bide aklima geldi, eskiden senin evde yaptiklarini okuyunca kendi mi suclu his edip temizlik yapmak istiyordum sürekli. Sonra gecdiSiz Türkiye'de yetismediginiz için bilmiyorsunuz temizliği
Arada abarttigimi kabul ediyorum ama her gün yapmadığım için sorun değil
İse başlayayım da kafama uygun titiz birini bulursam aylık temizlik için çağırmayı düşünüyorum
Oy oy bende bugün derin temizliğe başlayacağım.Aynen öyle yapacağım turtis
Yarın detaylı bir gardrop temizliği ile tadilatliklari ayiracagim.
Bugün mutfağı da derinlemesine temizledik.
Halim kalmadı
Son durum nedir asminBen sipami yavasdan uyumasi icin hazirliyayim
Ha unutuyordum..bu aksam bi araba bakacakti esim. Tanidik bulmus. Bi alman doktorun VW Golf mus herhalde. 2 yil daha TÜV ü varmis. 3500€.
Kilometresini bilmiyorum, otomatik mis. Hic otomatik kullanmamisdim, elim kesin hep vitese gider
Bakalim aksam döndügünde öyrencem arabamiz var mi yok mu diye
Yemek seçen ikiçocuk da bende var amaGeçmiş olsun bi an önce normal yeme düzenine döner inşallah. Benim oğlan 7yi bitirdi hala bisey yemez ama her ogun patates kızartması pizza sucuklu yumurta olsa yer. E onlar da herr zaman olmaz. Kahvaltiyi bi şekilde yiyo ama Akşam yemeklerini babası zorla yediriyo. Gozlerinden pit pit yaş aka aka yiyo.yemek istemiyormuş ac değilmiş. Hasta olacak diye korkuyorum bi görseniz çubuk kraker gibi
Uyuyup uykusunu alanlarda bende varim.Koltukta uyumuşum, şimdi de uykum kaçtı
Ellerine sağlık canımEveeet cok caliskan bir Asmin birakayim buraya. Ev sirketine dosya mail pzeri yollandi. Postanenin formu dolduruldu tadindiktan sonra mektuplarimiz yeni eve yollansin diye.
Is kontratini düzeltdim ama bize Worddokumanti yolliyamadiklari icin hepsini yeniden yazdim 4 sayfa.
Simdide kiz saat 8 de uyancak ben nasil kalkcam diye kara kara düsünüyorum
Temizlikle ilgili yorumlarina kopuyorum asminay kiz bide aklima geldi, eskiden senin evde yaptiklarini okuyunca kendi mi suclu his edip temizlik yapmak istiyordum sürekli. Sonra gecdi
Iyi uykular cnmBen yeniden uyumaya çalışayım
İyi geceler kızlar
bu coculara ne etcez bilmiyorum kiOy oy bende bugün derin temizliğe başlayacağım.
Perdeler,camlar heryer beni bekler
Son durum nedir asmin
Yemek seçen ikiçocuk da bende var ama
Hele küçüğe bazen hâlâ kendimiz yediriyoruz yaş 8.
Yemiyor ağzında bekletiyor ne yapayim.
Uyuyup uykusunu alanlarda bende varim.
Erken yatinca uykumu almışım.
Ellerine sağlık canım
Sorunlu araçsa hemen kaçın zatenIveeet son durum arabayi görmemis
Arkadas yoka cikarken arabada bur sorun fark edip dönüyor, benimkinede demis bosver baska araba bak sen.
benimki ilerde jeep almak istiyormus. Dedim git sayisal oyna gel köfte, baska olmuyacak bu isSorunlu araçsa hemen kaçın zaten
Benim eşim de hep araba ilanlarinda
Sende mükemmeliyetçilik var. Ondan.Annesi yüzünden öyle olmuş o kadın.
Ama çok fena birşey gerçekten onun durumu.
Dışarıdan birşey yemiyorlar, eve yabancı kimseyi almıyorlar. Gülü yıkadı ya
Yiyecekleri bile sabunla yikamasi dehsete düşürdü beni zaten.
Ben de bir kere piskolaga gittim temizlik takıntım yüzünden ama bana okb değilsin, bir tık daha titizsin demişti.
Mesela şu saatte kalkıp katlanacak çamaşırları yerleştirecek kadar takıntım yok çok şükür
ben hala o psikolojideyimay kiz bide aklima geldi, eskiden senin evde yaptiklarini okuyunca kendi mi suclu his edip temizlik yapmak istiyordum sürekli. Sonra gecdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?