Seninki daha betermis . Yemek seçmek gıcık bisey. Ama artık her istediklerini yapmıyorum bir gün et varsa 2 gün sebze sonra tavuk balik derken çözdüm. Hele balığı hiç ağzına koymuyor işkence ediyoruz gibi oluyo çocuğa ama yapcak bisey yok
Ablasına böyleydi ama değişti. şimdide kilo vermeye çalışıyor kuzum genç kız oluyor artık dikkat ediyor
Inşallah bu da degisir yoksa tipsiz çocuk sevmiyorum

En sevmedigim gün pazar
Bugun temizlik günü
Camlar fena benimde
Nevresimler degisecek
Kahvaltıyı bi halledeyimde patates hasliyorum soğanla kavurucam. Kuru domates salatası birde pankek yeter. Dün geceden beri midem ağrıyor. Bugün bisey yemeyimde dinlensin midem
Aksama kadar hallederim isleride

grubun en pasaklilari biziz herhalde
temizlik hic bana göre degil ama temiz evi cok severim. Istanbulda her hafta temizlige gelen kadin vardi. burda temizlige sirketten cagirip deneyecegim bir gün. özel zaten cok pahali saati 15 euro. toplamda 4 - 5 saat kaliyorlar. etti sana en az 60 euro. detayli bile degil bu temizlik. cam icinde bile degil.

Günaydınlarr
İyi pazarlar
Arkadaslar som agzıma vurmalık kürek var mı?
Kvdem aradı lütnetsa yapcaz yardıma gelin diye
Geldik suan tarifi internetten bakıyorlar
Ay ölcem
Kk mı okuyodr kadın nedir
Kankam bu sene yüksek performans sergiliyor
Tarife YouTube'dan baksın izleyince daha iyi olur

Kankam bu sene yüksek performans sergiliyor
Tarife YouTube'dan baksın izleyince daha iyi olur
Ölcem ya kvde ne koyarsan olur diyo
Kpder ne koyarsan olur olur mu?Tarife göre yapcaz diyo
En son sivri biber de koyalım dediler
Ortaya menemen cıkacak bence
Kimyon koyuluyomus diyorm,yok karabiber koyulur diyolar
Valla dedim ben yemem coluk cocuum var benim kociye

Orjisine sadece domates,kapya biber, sıvıyağ,tuz ve şeker ekleniyor.
Ha acilik isterseniz küçük közlenmiş robottan geçmiş yarim kilo kadar aci biber.
Kimyon,karabiber konduğunu bu yasima geldim hiç görmedim

Ha acilik isterseniz küçük közlenmiş robottan geçmiş yarim kilo kadar aci biber.
Biz koz patlıcan da koyuyoruz
Eşim bey bunun lezzetini veren patlıcan yoksa olmaz diyor. Ben de patlıcanlı yapıyorum hep
Bu sene yaparken ben bir tane de havuç koydum
İnternetten gördüm, domatesin fazla sulanmasini önlüyor.
Ama karabiber kimyon hiç koymadım

Selam kızlar

Tedavi sürecine başladım Allahın izniyle, ilk kez de size söylüyorum kıymetinizi bilin Her yerim delik deşik oldu, ömrümde görmediğim kadar ilaç içiyorum. Bakalım inşallah sonu güzel olur, çektiğimiz sıkıntılara değer.

Temizlik vs yapmam lazımdı ama hiç halim yok ilaçlar yordu bünyemi, iyi kötü yemek yapıp idare ediyoruz. Bende bu sene yapmak istemiştim lutenitsa ama artık kaldı. Benm yediklerimde patlıcanlıydı ama. Demekki Farklı farklı tarifler var.

Bende nette gördüm
Bizimki kesin lütnetsa degil o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…