Bunlar 2 kilo havuc soydu kız
Közpatlıcan parpulluyolar simdi

Ben grevdeyim. Temizlik yok. Bundan sonra parayı temizlik yapan bayana vereceğim.

Tedavi ne icindi ben kacırmısım
Bebek icinse hayırlı ugurlu olsn
Ben 2 kez asılama yaptırmıstım.
2.igneliydi o igneleri karından vurmak cidden her yiğidin harcı degil

Bebiş için canım evet. Valla zor haklısın, ki ben gebe kalırsam da devamlı iğne vurucam pıhtılaşma için.İnşallah gönlümüzce ilerlerler de oraları da görürüz napalım dayanacağız bir şekilde

İğne değil de antibiyotikler asabımı bozdu, eşim de diyor Bu tedavide antibiyotiğe Takılan tek kişi sensindir

Ben grevdeyim. Temizlik yok. Bundan sonra parayı temizlik yapan bayana vereceğim.
Karşı binamda bir abla var, aşırı hijyenik kendisi gözlemlediğim kadarıyla beyaz çamaşırları da kar gibi
ona gelen bir kadın var, onu kestirdim gözüme.
250 veriyorum ama herşeyi yapıyor ve gerçekten titiz dedi.
O tamam dediyse benim için tamamdır.
İş durumu belli olsun da duruma göre çağırmak istiyorum.
Dün yaptığımız temizlik sonrası bugün heryerim ağrıyor çünkü

Gardrobu döktüm. Tüm kiyafetlerimi attım yatağın üstüne. Zamanında ne almışım ya, etiketi üstünde parçalar var daha
Bir kisim vermek için ayırdım.
Bir kısım tadilat olacak poşete doldurdum.
Artık giymem diye de eledim.
Cantalarimi falan sildim.
Çamaşır, çorap ayıkla derken oda talan oldu.
Neyseki ayikladim ve temizledim.
Ütüye başlamam lazım

Selam kızlar,

Kızım bugün kardeşimde.

Biz de sandviç ve kahve yaptık kocam kişisiyle göle geldik yanyana ayrı takılma sözü verdik ben biraz ders çalıştım, miss hava çok iyi geldi.

K kahvemsi mutluluk referans iyiyse hiç düşünmeden al bacım, demlikleri, bulaşık makinesini filan koru yeter

Ayakta alkışlıyorum

Antibiyotik den degildir o saf hormon o igne.
Hamile hormonu yüklüyosn suan kendine
Ben herseye aglardım
Benim asılama bide iptal oldu 11 i büyük irili ufaklı 40 yumurta olustu
3 yumurtadan sonra asılama yasakmıs.
Dr ikizden fazlası olur dedi.
O 40 yumurtayı 1 hafta da catır catır catlattım ignesiz
Rabbim en hayırlısı olanı versin insallah
Dualarım seninle cnm

yok kız aşkolsun o kadar saf mıyım tedaviye başlarken bulaşıcı hastalık varsa diye antibiyotik verdiler 2 kutu. Opu sonrası da penisilin iğne verdiler sabah akşam. Kalçam felç Bi de hap var gene antibiyotik. Onlardan bahsediyorum.

40 yumurta mı maşallah Ben o kadar verimli olamadım ama napalım artık, bi tanesi evlat olsun bana hayırla kolaylıkla umudum O

evet ben Türkiyede büyüdüm de Türk evinde büyümedim arada fark cok

valla ben doguma kadar vurdum igneleri göbekten, bacaktan her yerim mosmordu aylarca

ohh ne güzel yapmissiniz

ben de yaptim aynisini. tadilatlik birkac parcayi ayirdim. geri kalan herseyi ayikladim kisliklar cikti yazliklar kalkti. ic camasiri coraplar elden gecti. mis oldu mis. simdi sira cocuklarin odasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…