- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.711
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.581
Bunlar 2 kilo havuc soydu kızBiz koz patlıcan da koyuyoruz
Eşim bey bunun lezzetini veren patlıcan yoksa olmaz diyor. Ben de patlıcanlı yapıyorum hep
Bu sene yaparken ben bir tane de havuç koydum
İnternetten gördüm, domatesin fazla sulanmasini önlüyor.
Ama karabiber kimyon hiç koymadım
Ben grevdeyim. Temizlik yok. Bundan sonra parayı temizlik yapan bayana vereceğim.En sevmedigim gün pazar
Bugun temizlik günü
Camlar fena benimde
Nevresimler degisecek
Kahvaltıyı bi halledeyimde patates hasliyorum soğanla kavurucam. Kuru domates salatası birde pankek yeter. Dün geceden beri midem ağrıyor. Bugün bisey yemeyimde dinlensin midem
Aksama kadar hallederim isleride
Tedavi ne icindi ben kacırmısımSelam kızlar
Tedavi sürecine başladım Allahın izniyle, ilk kez de size söylüyorum kıymetinizi bilinHer yerim delik deşik oldu, ömrümde görmediğim kadar ilaç içiyorum. Bakalım inşallah sonu güzel olur, çektiğimiz sıkıntılara değer. ❤
Temizlik vs yapmam lazımdı ama hiç halim yok ilaçlar yordu bünyemi, iyi kötü yemek yapıp idare ediyoruz. Bende bu sene yapmak istemiştim lutenitsa ama artık kaldı. Benm yediklerimde patlıcanlıydı ama. Demekki Farklı farklı tarifler var.
Tedavi ne icindi ben kacırmısım
Bebek icinse hayırlı ugurlu olsn
Ben 2 kez asılama yaptırmıstım.
2.igneliydi o igneleri karından vurmak cidden her yiğidin harcı degil
Lutnetsaysa iki kilo havuc olabilirBende nette gördüm
Bizimki kesin lütnetsa degil o kesin
Karşı binamda bir abla var, aşırı hijyenik kendisi gözlemlediğim kadarıyla beyaz çamaşırları da kar gibiBen grevdeyim. Temizlik yok. Bundan sonra parayı temizlik yapan bayana vereceğim.
Gardrobu döktüm. Tüm kiyafetlerimi attım yatağın üstüne. Zamanında ne almışım ya, etiketi üstünde parçalar var daha
Bir kisim vermek için ayırdım.
Bir kısım tadilat olacak poşete doldurdum.
Artık giymem diye de eledim.
Cantalarimi falan sildim.
Çamaşır, çorap ayıkla derken oda talan oldu.
Neyseki ayikladim ve temizledim.
Ütüye başlamam lazım
Antibiyotik den degildir o saf hormon o igne.Bebiş için canım evet. Valla zor haklısın, ki ben gebe kalırsam da devamlı iğne vurucam pıhtılaşma için.İnşallah gönlümüzce ilerlerler de oraları da görürüz napalım dayanacağız bir şekilde
İğne değil de antibiyotikler asabımı bozdu, eşim de diyor Bu tedavide antibiyotiğe Takılan tek kişi sensindir
yok kız aşkolsun o kadar saf mıyımAntibiyotik den degildir o saf hormon o igne.
Hamile hormonu yüklüyosn suan kendine
Ben herseye aglardım
Benim asılama bide iptal oldu 11 i büyük irili ufaklı 40 yumurta olustu
3 yumurtadan sonra asılama yasakmıs.
Dr ikizden fazlası olur dedi.
O 40 yumurtayı 1 hafta da catır catır catlattım ignesiz
Rabbim en hayırlısı olanı versin insallah
Dualarım seninle cnm
Huysuzd çok sevindim, hayırlısı olsun
Rabbim gönlünüze göre versin.
Sen dikkat et artık o zaman, yaşayacak kadar idare edin yeter
Bebiş herşeyden önemli
evet ben Türkiyede büyüdüm de Türk evinde büyümedim arada fark cokben seni biraz tanidimsa eger hayatda kimseyi cagirmazsin.
1. virus
2. kendin yapmadikca icin rahat etmez
3. temizlik senin therapindi bacim
Mavimli türkyede büyümedi mi?
Burdaki türklerinde cigu titizde, bence cok abarti. Tüm günde ev silinmez ki. Yani en azindan ben bos zamanimi sürekli temizlige harcamak istemem. Tozdan kimse olmedi kafasindayim, fazla titizlikse aslinda bide bagisikliksuystemimize zarar
Sonuc olarak özet geceyim: Ben tembelligi seviyorum arkadas
simdi sana mavimliyle ve benim gözünden bakinca aslinda öylesin, ama biz pasakliyiz diye öyle
Ay mavimliyle benim ortak noktalarim cok ya
valla ben doguma kadar vurdum igneleri göbekten, bacaktan her yerim mosmordu aylarcaTedavi ne icindi ben kacırmısım
Bebek icinse hayırlı ugurlu olsn
Ben 2 kez asılama yaptırmıstım.
2.igneliydi o igneleri karından vurmak cidden her yiğidin harcı degil
hadi bakalim güzel haberlerini alalim.Çok teşekkürlerİnşallah dediğin gibi bebiş olur
ohh ne güzel yapmissinizSelam kızlar,
Kızım bugün kardeşimde.
Biz de sandviç ve kahve yaptık kocam kişisiyle göle geldikyanyana ayrı takılma sözü verdik ben biraz ders çalıştım, miss hava çok iyi geldi.
K kahvemsi mutluluk referans iyiyse hiç düşünmeden al bacım, demlikleri, bulaşık makinesini filan koru yeter
ben de yaptim aynisini. tadilatlik birkac parcayi ayirdim. geri kalan herseyi ayikladim kisliklar cikti yazliklar kalkti. ic camasiri coraplar elden gecti. mis oldu mis. simdi sira cocuklarin odasinda.Gardrobu döktüm. Tüm kiyafetlerimi attım yatağın üstüne. Zamanında ne almışım ya, etiketi üstünde parçalar var daha
Bir kisim vermek için ayırdım.
Bir kısım tadilat olacak poşete doldurdum.
Artık giymem diye de eledim.
Cantalarimi falan sildim.
Çamaşır, çorap ayıkla derken oda talan oldu.
Neyseki ayikladim ve temizledim.
Ütüye başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?