Köz patlican benim komşum da koyuyor ama havuç konmaz.
Havuç da eklenirse yemeklik derler bizimkiler ona lutenitsa değil

Hayırlıolsun Huysuzd
Ben grevdeyim. Temizlik yok. Bundan sonra parayı temizlik yapan bayana vereceğim.
Ayy bende grev yapacaktım da evde tek başımayım bugün
Sağıma baktim soluma baktim hadi turta kalk işler bekler diye, şu saat oldu hâlâ işler bitmedi.
Camlari sildin,perdeleri yikadim astim toz alip yerleri süpürdum sildim.
Ama hâlen yapilacak bir dolu iş var
Gerçekten yardimci şart ama kahrolsun baggzi şartlar.
Gardroplar eselenecek,çocuk odasindaki ıvır zıvırlar ayiklanacak onlari haftaiçine biraktim.
Iki makina çamaşır daha yikayip anneme geçeceğim.

Gören olmayinca grev yapmanın anlami kalmıyor haklısın turtisim
Evin işi hiç bitmiyor ki.
Senin üç erkekle daha zor olsa gerek
Havuç konmaz lutişe biliyorum ama YouTube daki abla domatesin sulanmasini önler diyince denedim. Gerçekten sulanması, fazla kaynatmaya gerek kalmadan kıvam aldı.
Tabi eşim fatketti
İkinci postayı yapınca dörde bölüp koydum, kavanozlamadan içinden çıkardım.

Yani kimse görmeyince grev anlamsız gerçekten. Ben iş yaparken yanımdaki kişilerin oturup keyif yapmasına sinir oluyorum. Ya evde durmayacaklar ya da bi işin ucundan tutacaklar.

Yani kimse görmeyince grev anlamsız gerçekten. Ben iş yaparken yanımdaki kişilerin oturup keyif yapmasına sinir oluyorum. Ya evde durmayacaklar ya da bi işin ucundan tutacaklar.
valla ben tekkende sinir oluyorum temizlik isine
Çocuklar annemde,eşim de çalışıyor bugün.
Beni bekle beraber yapariz dedi o gelene kadar işlerim biter.
Benim de pek aram yok temizlikle valla mecburiyetten yapiyorum
Çalışan kadina şart bencede yardimci.

Gece rüzgarda saksılarım devrilmiş
Giden biber, domatese mı yanayım çamur içinde kalan balkona mi bilemedim
oyy kötü olmuş canim
Günaydınlarr
İyi pazarlar
Arkadaslar som agzıma vurmalık kürek var mı?
Kvdem aradı lütnetsa yapcaz yardıma gelin diye
Geldik suan tarifi internetten bakıyorlar
Ay ölcem
Kk mı okuyodr kadın nedir
rastgele
Allah affetsin çok guldum
Allah yardımcın olsun cnm
Ben grevdeyim. Temizlik yok. Bundan sonra parayı temizlik yapan bayana vereceğim.
Ben grev yapıp kime yapicam afedersin evi ortasına yap kimse umursamaz. Olan yine bana olcak. Pandemi zamanı alamıyorum kimseyi korkuyorum. Birde doğru düzgün birini bulmak çok zor
Lutnetsaysa iki kilo havuc olabilir
Lutenitsa ise olmaz
Çok fena oldu ama idare edin
Hahahaha

Oyyy oy ne yoruldum
Camları sildim nevresimleri degistirdim
Temizlik yaptım. Çocuklar mangal istedi. Çok yorgundum balkonda elektrikli ızgarada köfte yaptık gönülledik onları. Bulaşıgı yıkayıp markete gittim süt dondurma falan 50tl harcadım. Artık oturmazsam yarın yuruyemiycem

valla ben doguma kadar vurdum igneleri göbekten, bacaktan her yerim mosmordu aylarca
Benim kız 3.5 senede geldi
2 asılama(1 iptal oldu sonra)
1 polip
1 tüp operasyonu gecirdim.
Meger tüpüm de sıvı varmıs,hamile kalsam da zehirliyormus bebekleri.
Tüp operasyonundan sonra 5.ayda kendiğilinden hamile kalmısım.
Hala inanamıyorm
Son 3 sene her yaz ameliyattaydım

Ohh eline saglıkk

Hijyenik bacım

hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucagını doldursun bu surecte kendini lütfen yorma ve psıkolojini moralini yüksek tut. ben de 18 ay bebiş olmayınca doktor aceleci davranıyosun falan dedı ama yinede asılama yaptırdım tabi o psıkolojiyle olmadı o da. sonraki ay kendılıgınden hamile kaldım.şimdi bebişim 14 aylık Rabbim sana da nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…