Canım türkiyede devlet memurumuydun?kaç yıllık memuriyetten sonra emeklilik hakkı kazandın diye soracaktım.Bende erken emekli olmak istiyorumda
canim ben 1999 eylül öncesi girisliyim 20 sene oluyor bana, bu dedigim tarih sonrasinda girisli kadinlar icin 25 sene.

kizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
Koltuk güzelmiş Asmin.
Kahverengi demişsin ama koltuk koyu gri gibi görünüyor.
Açık gri olabilir. Ama köyü koltukta açık renk halı tercih ederdim ben.
Kızdan dolayı kirlenme olayı var daha kullanışlı birşey tercih etmek en doğrusu tabi
Ama saggy halı kullanışlı değil. Saç toz falan içine birikiyor. Önceki evde oturma odasında vardı, buraya gelirken attım.

Uyandiktan sonra çocukların odasina daldim.
Kuculenler,fazlaliklar,verilecekler diye bir kısmını ayirdim oh ferahladim
Tâbi dolaba yarin devam edeceğim ışim bitmedi.
Henüz mevsimlik /yazlik değişimi yapmadim.
Eline sağlık. Gidenin yerine yenisi geliyor tabii boş kalmıyor.
Ben de sabah kursa giderken ufaklığın küçülenlerini götürdüm bir arkadaşa. Benim kuzu temiz kullanır,etiket taksak yeni denenecek neredeyse. Çok sevindi arkadaş. Daha kisliklardan da çıkar. Mont ve kabana kadar arkadaşın kızına gider. Değerlendirmek lazım bu devirde her şey ateş pahası.

Shaggy yi çırpmak lazım haftada bir. Uzun tüylü düz renk olanlar hem modern hem sade oluyor. Hoşuma gidiyor benim.

Bende verdim ayirdiklarimin bir kısmını.
Ne sevindi küçük maşallah.

Benim küçük abisinin küçüklerini kullaniyor daha o kadar da ablam yegeniminkileri veriyor
Hepsi küçülünce yenilerin bir kısmını komşu çocuğuna gönderiyorum bir kısmını atiyorum.
3 adet mont verdim meselâ bir cocuk montu 100tlden aşağı değil şu an.

Shaggy yi çırpmak lazım haftada bir. Uzun tüylü düz renk olanlar hem modern hem sade oluyor. Hoşuma gidiyor benim.
Tam anlattığım gibiydi benim halim.
Serince çok güzel görünüyordu ama her gün supurmeme rağmen içinden çıkanları söylemek istemiyorum
Benim hijyen durumum hepinizce malum artık ona rağmen diyorum

Hoşgeldin canım.
Yokluğun belli hemde çok.
Nasil gidiyor?

Oo epey harcanmış.
Kaç kediniz var mavimli.
Gün içinde kendi telefonumu elime alacak vaktim kalmıyor.
Bugün hep toplantıyla geçti diyebilirim.
Mesai bitiş 17:30 ama daha hiç o saatte çıkamadım epey süre daha da cikamayacagim gibi görünüyor.
Yeni bir yere alışmak ve orada yeni bir düzen kurmak, oturmus bir rutuni olan için çok zormuş.
Hem kendi eksiklerimi görüyorum hem firmanın.
Yolum uzun ve engebeli görünüyor turtisim

Daha çok çalışıp zamanla adapte olursun canim yaparsin sen

Yer ve duvarlar açık renkse objelerle renk kırıp siyah halı atardım ben olsam. Yüksek havlı Shaggy gibi mesela. O mağazada halı da varsa seç birini yay dene derim.
canim su an evimde diyah hali var, tövbe ettim. Abartmiyorum günde 4 kez süpprgeyke aliyorum yinede her yer kirinti görünüyor.
Shaggy güzel ama temizlenmesi zor. Evde hic birsey yok, belki koltugun arkasindaki duvari bej rengi boyariz.

Açık renk hali sandığın kadar zordeğil asmin, koyu renk bence daha zor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…