- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.801
Canım türkiyede devlet memurumuydun?kaç yıllık memuriyetten sonra emeklilik hakkı kazandın diye soracaktım.Bende erken emekli olmak istiyorumdaiste minimumdan emekli olunca devlette böyleymis. sordurdum personel islerine. cok sacma bence de.
canim ben 1999 eylül öncesi girisliyim 20 sene oluyor bana, bu dedigim tarih sonrasinda girisli kadinlar icin 25 sene.Canım türkiyede devlet memurumuydun?kaç yıllık memuriyetten sonra emeklilik hakkı kazandın diye soracaktım.Bende erken emekli olmak istiyorumda
Anladım canım teşekkürlercanim ben 1999 eylül öncesi girisliyim 20 sene oluyor bana, bu dedigim tarih sonrasinda girisli kadinlar icin 25 sene.
Krem dicem de o da cocuklu eve gitmezkizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
Koltuk güzelmiş Asmin.kizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
Eline sağlık. Gidenin yerine yenisi geliyor tabii boş kalmıyor.Uyandiktan sonra çocukların odasina daldim.
Kuculenler,fazlaliklar,verilecekler diye bir kısmını ayirdim oh ferahladim
Tâbi dolaba yarin devam edeceğim ışim bitmedi.
Henüz mevsimlik /yazlik değişimi yapmadim.
Shaggy yi çırpmak lazım haftada bir. Uzun tüylü düz renk olanlar hem modern hem sade oluyor. Hoşuma gidiyor benim.Koltuk güzelmiş Asmin.
Kahverengi demişsin ama koltuk koyu gri gibi görünüyor.
Açık gri olabilir. Ama köyü koltukta açık renk halı tercih ederdim ben.
Kızdan dolayı kirlenme olayı var daha kullanışlı birşey tercih etmek en doğrusu tabi
Ama saggy halı kullanışlı değil. Saç toz falan içine birikiyor. Önceki evde oturma odasında vardı, buraya gelirken attım.
Hoşgeldin canım.Selam kızlar
Kahvemsi geldi
Oo epey harcanmış.bugün kediler icin cok para harcadik. benim gram altin paralarinin bir kismi veterinere gitti bu ay. toplamda 4000 e yakin bisey gitti. kedilerimizi berline getirecegizde islemler, asilar masallah yani
Bende verdim ayirdiklarimin bir kısmını.Eline sağlık. Gidenin yerine yenisi geliyor tabii boş kalmıyor.
Ben de sabah kursa giderken ufaklığın küçülenlerini götürdüm bir arkadaşa. Benim kuzu temiz kullanır,etiket taksak yeni denenecek neredeyse. Çok sevindi arkadaş. Daha kisliklardan da çıkar. Mont ve kabana kadar arkadaşın kızına gider. Değerlendirmek lazım bu devirde her şey ateş pahası.
Tam anlattığım gibiydi benim halim.Shaggy yi çırpmak lazım haftada bir. Uzun tüylü düz renk olanlar hem modern hem sade oluyor. Hoşuma gidiyor benim.
anne kiz iki kedimiz varHoşgeldin canım.
Yokluğun belli hemde çok.
Nasil gidiyor?
Oo epey harcanmış.
Kaç kediniz var mavimli.
Gün içinde kendi telefonumu elime alacak vaktim kalmıyor.Hoşgeldin canım.
Yokluğun belli hemde çok.
Nasil gidiyor?
Oo epey harcanmış.
Kaç kediniz var mavimli.
Daha çok çalışıp zamanla adapte olursun canim yaparsin senGün içinde kendi telefonumu elime alacak vaktim kalmıyor.
Bugün hep toplantıyla geçti diyebilirim.
Mesai bitiş 17:30 ama daha hiç o saatte çıkamadım epey süre daha da cikamayacagim gibi görünüyor.
Yeni bir yere alışmak ve orada yeni bir düzen kurmak, oturmus bir rutuni olan için çok zormuş.
Hem kendi eksiklerimi görüyorum hem firmanın.
Yolum uzun ve engebeli görünüyor turtisim
canim su an evimde diyah hali var, tövbe ettim. Abartmiyorum günde 4 kez süpprgeyke aliyorum yinede her yer kirinti görünüyor.Yer ve duvarlar açık renkse objelerle renk kırıp siyah halı atardım ben olsam. Yüksek havlı Shaggy gibi mesela. O mağazada halı da varsa seç birini yay dene derim.
Açık renk hali sandığın kadar zordeğil asmin, koyu renk bence daha zorcanim su an evimde diyah hali var, tövbe ettim. Abartmiyorum günde 4 kez süpprgeyke aliyorum yinede her yer kirinti görünüyor.
Shaggy güzel ama temizlenmesi zor. Evde hic birsey yok, belki koltugun arkasindaki duvari bej rengi boyariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?