- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.821
Günde dört kez halı supuruyorsan biz niye sana pasaklı diyoruzcanim su an evimde diyah hali var, tövbe ettim. Abartmiyorum günde 4 kez süpprgeyke aliyorum yinede her yer kirinti görünüyor.
Shaggy güzel ama temizlenmesi zor. Evde hic birsey yok, belki koltugun arkasindaki duvari bej rengi boyariz.
tesekür ederim canim
ben eskiden tam tersini düşünüyorumdum, taki siyah halı alana kadarAçık renk hali sandığın kadar zordeğil asmin, koyu renk bence daha zor
çünkü temizlik halı süpürmekle bitmiyorGünde dört kez halı supuruyorsan biz niye sana pasaklı diyoruz
Seni tebrik ediyorum, sende temiz olacak bir potansiyel varçünkü temizlik halı süpürmekle bitmiyor
Aramiza hoşgeldiniz.Merhaba ablalarım kardeşlerim 5 senelik evliyim 1 kızım var ellerinizden öper şuan ikinci kızıma hamileyim 7 aylık bizde eşimle çok savurgandık kızım doğduğundan beri de çalışmıyorum evin bütün yükü eşimde allah var bize karşıda eli çok açıktır niyet ettik bu sene oturduğumuz evi aldık kredi ile allah nasip ederse seneye ödemeye başlayacak bnde ufak tefek birşeyler biriktirip kredide ona destek olmak istiyorum sizde bna akıl verir destek olursanız bnde burada olmak isterim ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
Ya o iş, yerinden kalkmadan yapılabilcek bi şey olduğu için onu ben de planlayabiliyorumBazen bozulabiliyor tâbi
Ben plânı severim finalsal plânlarım zaten apayri yapmasaydim eminim ipin ucu kaçardı.
kolay olmuyor elbet ama sen en güzelini yaparsin inaniyorum. biraz sabir biraz zaman sadece.Gün içinde kendi telefonumu elime alacak vaktim kalmıyor.
Bugün hep toplantıyla geçti diyebilirim.
Mesai bitiş 17:30 ama daha hiç o saatte çıkamadım epey süre daha da cikamayacagim gibi görünüyor.
Yeni bir yere alışmak ve orada yeni bir düzen kurmak, oturmus bir rutuni olan için çok zormuş.
Hem kendi eksiklerimi görüyorum hem firmanın.
Yolum uzun ve engebeli görünüyor turtisim
evet ama başka renkde o koltuga gitmezKrem dicem de o da cocuklu eve gitmez
tam kahve rengi canım. Eşimşn o hiç uymuyan televsiyon koltugu griKoltuk güzelmiş Asmin.
Kahverengi demişsin ama koltuk koyu gri gibi görünüyor.
Açık gri olabilir. Ama köyü koltukta açık renk halı tercih ederdim ben.
Kızdan dolayı kirlenme olayı var daha kullanışlı birşey tercih etmek en doğrusu tabi
Ama saggy halı kullanışlı değil. Saç toz falan içine birikiyor. Önceki evde oturma odasında vardı, buraya gelirken attım.
çingene pembeli,kizlar ya kahverengi koltuga ne renk hali gider?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?