Günde dört kez halı supuruyorsan biz niye sana pasaklı diyoruz

tesekür ederim canim
üst tararflari katlanip aciliyor, böylece sürekli farkli görünüyor koltuk, o hosuma gitdi.
hardalda iyi fikir

Açık renk hali sandığın kadar zordeğil asmin, koyu renk bence daha zor
ben eskiden tam tersini düşünüyorumdum, taki siyah halı alana kadar
haftaya indirimler bitiyor, ama eşim çalıştıgı için cocugu ona birakıp gidemiyecegim. Artık başka zaman alırım.

Merhaba ablalarım kardeşlerim 5 senelik evliyim 1 kızım var ellerinizden öper şuan ikinci kızıma hamileyim 7 aylık bizde eşimle çok savurgandık kızım doğduğundan beri de çalışmıyorum evin bütün yükü eşimde allah var bize karşıda eli çok açıktır niyet ettik bu sene oturduğumuz evi aldık kredi ile allah nasip ederse seneye ödemeye başlayacak bnde ufak tefek birşeyler biriktirip kredide ona destek olmak istiyorum sizde bna akıl verir destek olursanız bnde burada olmak isterim ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

Aramiza hoşgeldiniz.
Allah bağışlasın kizlari maşallah.
Ev de alınmış zorlanmadan ödersiniz umarım
Ben her ay önce birikim miktarini ayırıyorum.
Ilk zorunlu gider kalemi olarak görüyorum.
Zamanla da alışkanlık oluyor.

Bazen bozulabiliyor tâbi
Ben plânı severim finalsal plânlarım zaten apayri yapmasaydim eminim ipin ucu kaçardı.
Ya o iş, yerinden kalkmadan yapılabilcek bi şey olduğu için onu ben de planlayabiliyorum
benim derdim bedenen olan işlerle

kolay olmuyor elbet ama sen en güzelini yaparsin inaniyorum. biraz sabir biraz zaman sadece.

tam kahve rengi canım. Eşimşn o hiç uymuyan televsiyon koltugu gri
Evet shaggy çok güzel ama işte şyi temizlenmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…