evet söylemistin hatirliyorum. sor elbet. ne güzel olur
o biraz benim gibi asosial da
Ikimizinde eskiden felaket cevremiz vardi, zamanla ikimizde kendi kabugumuza cekildik ve ilginc bir sekilde yanliz olmanın tadini cikarmaya basladik
Pandemi basladiginda konusmsmiz:

Ben: insanlarla bulusmak yasak. Vallahi ben kimseyi özlemedim acikcasi, sen haric, ama seni zaten hep özlüyorum
Arkadasim: Bende öyle. Senle konusmak yetiyor bana.
BEn: Sanki pandemi ve yasaklar bizim hergünki yasamimizi cok degistirmedi
Arkadasim: evet galiba biz asosializ

Cidden bi onla düzenli konusurum.

A Asmin75 coronada birinci sirada Münih ikinci sirada Berlin varmis Almanyada
kiz sen birsüre zaten rahatsin, daha yeni gecirdin.
Evet Münihde cok bu aralar, yeni yasaklar cikardilarda, insanlar artik virusa alisdi, eskisi gibi kormadiklari icin, kurallarada cok uymuyorlar.

benim de öyle düzenli konustugum iki iyi arkadasim var maalesef ikisi de Türkiyede. bence yasla da ilgili bu yalniz kalma istegi. ben eskiden cok sosyaldim simdi kendime döndüm resmen. ama Berlinde de burali bir arkadasim olsun isterim. tabi o da isterse. istemezse de sorun degil

kiz sen birsüre zaten rahatsin, daha yeni gecirdin.
Evet Münihde cok bu aralar, yeni yasaklar cikardilarda, insanlar artik virusa alisdi, eskisi gibi kormadiklari icin, kurallarada cok uymuyorlar.
evet asili gibiyim berline giris cikislar kontrol altina alindi, karantina uygulamasi basladi.

ben sorayim canim
Bazen diyorum kendimi biraz zorlayip yine biraz insanlar arasina gireyim, sonra resmen üseniyorum

Ayy hepsini güle güle kullann

o yari italyan yari alman ve bu hayatda en güvendigim insan ❤ sorayim tanismak istermi
Kız sen Türklerden ne istiyon
Tmm aramızda cokca su kurnazı olabilir,azcık güven vermiyor olabilriz ama Anadoluda hala git cal kapısını,buyur eder yedirir icirir yatırır.
İyidir bizim insanımız.
Sev bizi:)
Hayır mutfagı komple söküp götüren insanlara güvenip,bize kazıklıyorlar demen üzdü

yeminle son cümleye kahkaha attim sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…