Aynen ya.Bakıma muhtaç birsürü hayvan var istediği oysa bulabilir.Dediğin gibi güzel diye almış hayvanı.Diğer yavrular nasıl?beyaz cins kedi gibi bu çok tatlı cidden

Aynen ya. Mevlam ne güzel yaratmış,maşallah. En küçüğü yaş mamayla büyütmeye çalışıyoruz.
Çok güzeller maşallah.
Süt yavrusu alinir mi hiç hemde izinsiz.
Yazık anaya çok üzüldüm şimdi
Çok istiyorsa sahiplilere göz koymasin gidip barinaktan kurtarsin bir can.
Bunlar zaten mis gibi baksana güzelliklerine.
Maşallah.
Kaç haftaliklar?

Asmin oraya buradaki markaların kaymak kısmı gidiyor emin ol. İç pazara surmedikleri kalitede oluyor ürünler. Gazi dedin ya .
inanki hic birinin tadi güzel degil. Ben peynir delisiyim, ama salamura, tulum peyniri. Satin alabildigimiz hic bir peynir güzel degil bence burda

inanki hic birinin tadi güzel degil. Ben peynir delisiyim, ama salamura, tulum peyniri. Satin alabildigimiz hic bir peynir güzel degil bence burda
Market peyniri yoklukta yeniyor. Ben peynir aşırı sever çok tüketirim. Her bölgenin peynirini tatmaya çalışırım. Manyas mihaliç ivrindi peynirlerini tavsiye ederim, alabilirsen eğer. Dünya çapında dereceye girmiş peynirleri var Balıkesir in.
Oraların sütü doğaldır büyük ihtimal Asmin,alıp kendin yapsan nasıl olur. Zor bir şey değil sonuçta. Yeni mutfaginda denersin istersen.

Bize geldiklerinde 3 haftalık falandilar sanırım. Annesi yaklaştırmadi bir süre. Göremedim dişleri çıkmış mıydı.1.5 aydır da biz bakıyoruz.Annesi nasıl yaladı sevdi yavrusunu anlatamam. Gözlerimiz doldu .

Hayvan bile sahip cikiyorda
Bizim bazi soysuzlarda diri diri ya çöpe bırakıyor ya elin adamlarinin elinde heder ediyor
Daha gecen hafta 3 yaşındaki erkek çocuğa annesinin erkek arkadaşı t. ederken öldü çocuk.icim cayır cayır yandı ya. Rabbim kör ateşlerde yaksın insallah

Hayvanlar ve çocuklar konusunda çok hassasım.Allahin masum emanetleri. Vicdandan mahrum olandan korkmak lazım.

Bende denemek isterim canım marketlerde satılıyormu?ankaradayım nasıl temin edebilirim

Ayyy ben dayanamazdım gözlerim dolardı.Cidden nasıl bir vicdansızlık ya, hayvanlar zaten sahiplenilmiş ne güzel bakanlar var,annesininde yanında, sırf kendileri istiyor diye alıp götürmek bir canı ne kadar bencilce.Neyseki geri alabilmişsiniz.

tasininca ciftlikten süt alma sansim olacak, kesinlikle ozaman deniyecegim canim.

Bende denemek isterim canım marketlerde satılıyormu?ankaradayım nasıl temin edebilirim
Marketlerde aslını aratsa da benzeyeni var. Sütaş in mihaliç peyniri diye arayabilirsin.neye benzedigine dair fikir verir en azından. Aldığım yerlere baktım,şehir dışı satış yapmıyorlar. Yolun düşerse merkezde uçar süt ve cihan çakır süt ürünleri var. İvrindi koyun kelle,Manyas kelle peyniri iyi kalitedir.

İnsan pis olunca iki ayda evi mahvediyor
Temiz olunca kaç yıllık ev çiçek gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…