O eskidenmis artık palu ailesi yüzünden kimse kimsenin kapısını calamaz

Kizimda gelmis babasina benim ona ögretdigimi anlatiyor:
Baba büyük kizlar xxxx(burasi anlasilmiyor henüz) hayir, bebekler emsik.....emzik pis.......diyor ve emzigi agzina koyuyor.

Benim ögrettigimse:

Büyük kizlar emzik kullanmiyor ve tuvalete gidiyorlar, bebekler emzik ve bez kullaniyorlar. Emzik pis.

Bunlari anlatipta emzigi agzina koymasi, egitim konusunda cok basarili olmadigimi gösteriyor sanirsam

Ay sabah sabah kedi peşinde koşturuyorum. Bahçede 3 yavrulu anamız var. Çok düşkün bebelerine. Sen yan mahalleden kadının biri gel al birisini. Anne geceden beri susmadı, gözünün yaşıyla ağlıyor havyan ya. O ağlıyor benim kız ağlıyor. Neyse kimin aldığını gören olmuş Allah tan. Gittik istedik,aldık sonunda. Anne bebe bir kavuşmaları var,türk filmi bildiğiniz. Ya bulamasak hayvanı nasıl teselli ederdik bilmem. Yerden taş alır gibi yavru alıp gidilir mi ya. Hayvan sevgisi bu mu yani.

kiz adam yapti ben degil
onun eline sağlık sana afiyet olsundu
İste biz senle hic görmediğimiz icin böyle seyler bacım
Ben en son sac tava gördüm
SOnra dedim su almaaya bile girme mutfaga
Duvarlara boya atmamız gerek suan:S
Öyle yağ yapmıs ortalıgı
benimkide öyle valla bi menemen yapar dolaplara yağlı elleriyle dokunur ocak tezgah berbat olur.
İnsan zengin olunca mozerellalı kahvaltılar ediyoır iste
Biz de ekmeğe margarin sürelim
Afiyet olsn bacım:)
lutenitsa varken iye margarin süreyim ayol
Oyyy mavisss çok tatlı buu

Oyyy nasıl tatlı bişey bu.Aynen ya anasının yanından yavru alınır mı hiç.
Baktığımızi da biliyormuş yani. Yuvalari var,mamaları suyu önlerinde,düşük doğum ağırlıklı bir tanesi onu alsana amaç hayvan sevgisiyle. En güzel olanı almış gitmiş. Hâlâ annesi sütten kesince ver diyor ya sabır. Ben olsam bakıma muhtaç hayvan alırım ki doğrusu budur. Yani güzellik hayvanda da insanda da başa bela arkadaşlar.Allah çirkin bahtı versin ne diyim.

yeminle icin sizladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…