Kelle peyniri ben çok severim
Erdekten sipariş veriyorum, lezzeti harika
Sütaş mihalic denedim ama orjinali gibi degil, sevemedim pek

Kelle peyniri ben çok severim
Erdekten sipariş veriyorum, lezzeti harika
Sütaş mihalic denedim ama orjinali gibi degil, sevemedim pek
Orijinali hiç bir yerde yok tabii.biz başka şehirlerde yaşarken kaç kilo götürüyorduk yanımızda. Bitince market peynirine devam. Memlekete geldik de rahat ettik. Herkesin alıştığı lezzet.

Günaydin kizlar,

bugün yeni evde mutfagi ölcmege geliyorlar. Oraya gidiyorum simdi.
Kis gelmeseydi iyidi ya. Hala karanlik ve 2 derece su an. Üsüdüm resmen.
Bizim airket bana sigorta yatiriyordu. Ben onu cikinca kendi cebimden devam ettirmiyecegim. Bozdurcam, elime gecen parayida borsada ETF fonlarina yatircam.
Evi tasiyip su ETF olayini iyce bi ögrenip cözmem gerek. Su an ortalama getirisi 5%.
Altin deymiyor burda, ev alamiyoruz su an, para öyle bos durcagina en mantiklisi bu.

Kolay gelsin Asmin. Her şey sorunsuz hallolur inşallah canım. Düşündüğün de mantıklı.

2 derece mi cok sogukmus orasi.
ben ilk evimi borsada oynayarak almistim vay ve ne günlerdi buranin borsasini hic bilmiyorum ama

Ne yapıyor kuzucuk. Sen nasıl oldun, toparlandın mı biraz koala.

Teşekkür ederim canım sabaha kadar çığlık çığlığa dans halinde gündüz uyuyor gündüz de ablası uyanık olunca koala ana yorgun, koala ana şaşı

minikkoala nasilsin canim bebisin nasil?
Mavimlicim tepeden tırnağa herkes yaralııııı durumum devam ama her gün biraz daha iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…