- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.401
Kelle peyniri ben çok severimMarketlerde aslını aratsa da benzeyeni var. Sütaş in mihaliç peyniri diye arayabilirsin.neye benzedigine dair fikir verir en azından. Aldığım yerlere baktım,şehir dışı satış yapmıyorlar. Yolun düşerse merkezde uçar süt ve cihan çakır süt ürünleri var. İvrindi koyun kelle,Manyas kelle peyniri iyi kalitedir.
Orijinali hiç bir yerde yok tabii.biz başka şehirlerde yaşarken kaç kilo götürüyorduk yanımızda. Bitince market peynirine devam. Memlekete geldik de rahat ettik. Herkesin alıştığı lezzet.Kelle peyniri ben çok severim
Erdekten sipariş veriyorum, lezzeti harika
Sütaş mihalic denedim ama orjinali gibi degil, sevemedim pek
Ya kiyamam size.
Bol bol kokla minnosu.
Ağrıların da tez zamanda geçsin inş koalacim.
Kolay gelsin Asmin. Her şey sorunsuz hallolur inşallah canım. Düşündüğün de mantıklı.Günaydin kizlar,
bugün yeni evde mutfagi ölcmege geliyorlar. Oraya gidiyorum simdi.
Kis gelmeseydi iyidi ya. Hala karanlik ve 2 derece su an. Üsüdüm resmen.
Bizim airket bana sigorta yatiriyordu. Ben onu cikinca kendi cebimden devam ettirmiyecegim. Bozdurcam, elime gecen parayida borsada ETF fonlarina yatircam.
Evi tasiyip su ETF olayini iyce bi ögrenip cözmem gerek. Su an ortalama getirisi 5%.
Altin deymiyor burda, ev alamiyoruz su an, para öyle bos durcagina en mantiklisi bu.
Eline sağlık. Ne güzel , ev yapımı,mis gibi. Şifa olsun hepinize.Ben de ilk defa cig Sut alip yaptim burda peynir sever olarak abarttim galiba.. en az 20 kilo peynir var simdi evde
Ne yapıyor kuzucuk. Sen nasıl oldun, toparlandın mı biraz koala.Aminn turtam inşallahçok teşekkür ederiz teyzoşu
2 derece miGünaydin kizlar,
bugün yeni evde mutfagi ölcmege geliyorlar. Oraya gidiyorum simdi.
Kis gelmeseydi iyidi ya. Hala karanlik ve 2 derece su an. Üsüdüm resmen.
Bizim airket bana sigorta yatiriyordu. Ben onu cikinca kendi cebimden devam ettirmiyecegim. Bozdurcam, elime gecen parayida borsada ETF fonlarina yatircam.
Evi tasiyip su ETF olayini iyce bi ögrenip cözmem gerek. Su an ortalama getirisi 5%.
Altin deymiyor burda, ev alamiyoruz su an, para öyle bos durcagina en mantiklisi bu.
hay masallah peynire gel peynireBen de ilk defa cig Sut alip yaptim burda peynir sever olarak abarttim galiba.. en az 20 kilo peynir var simdi evde
Ben de son kumbara birikimi ile borsaya girdim2 derece micok sogukmus orasi.
ben ilk evimi borsada oynayarak almistim vay ve ne günlerdiburanin borsasini hic bilmiyorum ama
Ne yapıyor kuzucuk. Sen nasıl oldun, toparlandın mı biraz koala.
Mavimlicim tepeden tırnağa herkes yaralııııı durumum devam ama her gün biraz daha iyiyim şükürminikkoala nasilsin canim bebisin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?