- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.421
Değişik ama sonu güzel olacak zamanlar inşallahGünaydın kızlar
K kahvemsi mutluluk iyi diyelim iyi olalım canım, değişik zamanlardan geçiyorumSen nasılsın yeni iş yerinde her şey yolundadır inşallah
cok keyiflidir ama siki takip gerekiyor benim hic zamanim yok mesela simdiBen de son kumbara birikimi ile borsaya girdim
Henüz bir ev parası kadar olmasa bile kazandırıyor
Ama risk cok
canim iyi bir kitap var da, malesef almanca.2 derece micok sogukmus orasi.
ben ilk evimi borsada oynayarak almistim vay ve ne günlerdiburanin borsasini hic bilmiyorum ama
ben sürekli atiyorumKumbara demisken atiyormuyuz paraları kumbaraya
Haftalık takibimde degsiniz diye atlamayın
@Huysuzd bu vesile ile seni de anıyorum
Nerelerdesin herşey yolunda mi
zor gecdi dogum deseneTeşekkür ederim canım sabaha kadar çığlık çığlığa dans halinde gündüz uyuyorgündüz de ablası uyanık olunca koala ana yorgun, koala ana şaşı
Mavimlicim tepeden tırnağa herkes yaralııııı durumum devam ama her gün biraz daha iyiyim şükür
benim için büyük kolaylık. Tavsiye ederim kesinlikle.düsüne bilirim öylese yeni eve. sagol canim
canim bu sabah 2 dereceydi, su an da 8 gibi. Bir kac haftadir kaliför yaniyor bizde. Resmen üsüyoruz.Asmin Almanya’da okadar büyük iklim farkı var mı ki? 2 derece çok soguk , isntagram da Almanya’da bahçesi olan birini takıp ediyorum hala bahçeden domates biber topluyor..
Size kış gelmiş cnmcanim bu sabah 2 dereceydi, su an da 8 gibi. Bir kac haftadir kaliför yaniyor bizde. Resmen üsüyoruz.
Kötü olmuş gerçekten.Evi mobilyayla devretcez diye anladik, lakin gecen hafta television bozuldu, adami aradim dedim 300€ düsüyorum fiyatdan. Bugün camasi yikamak istedik camasir makinesi bozuldu
Adami sonra arayip iki yüz daha düsel mi diye sorcam.
Bu gidisle evi bosaltcaz adam girmeden.
Gittik buzdolabiyla camasir makinesi ismarladik yeni eve. Yatagi ismarladik. Sira yemek masasiyla sandalyelerde, hali, tabak, bardak...ben yoruldum. Biri alsada ben hazir eve gecsem...
Ayy kahvemsi inss yoktur biswyKızlar selam
bizim ofiste covid pozitif çıktı
Bir süre evden çalışacağız.
Pozitif kişi iki gündür şirkete geliyordu, dönüşümlü çalışıyorlar.
Hiç temasim vs olmadı benim de, ekibimin de ama ortak alan mutlaka kullanılmıştır.
İnşallah birşey çıkmaz
Tırsıyorum
gecmıs olsun canımKızlar selam
Hiç temasim vs olmadı benim de, ekibimin de ama ortak alan mutlaka kullanılmıştır.
İnşallah birşey çıkmaz
Tırsıyorum
Umarim kimselere bulaşmaz cnm.Kızlar selam
İnşallah birşey çıkmaz
Tırsıyorum
canim bu sabah 2 dereceydi, su an da 8 gibi. Bir kac haftadir kaliför yaniyor bizde. Resmen üsüyoruz.
Dün varmış şikayeti, yöneticisi istersen doktora git demiş. Yok cereyanda kalıyoruz ondan demişAyy kahvemsi inss yoktur biswy
Benimde patronun oglu krese gidiyor
Okulda bi ögretmende cıkmıs
Cuma günü gelmis okula en son ögretmen dün aksm belli olmus test pozitif
Ben de tırsıyorm
İnss yoktır
Nezamn dan beri varmıs sikayeti acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?