Günaydın kızlar

K kahvemsi mutluluk iyi diyelim iyi olalım canım, değişik zamanlardan geçiyorum Sen nasılsın yeni iş yerinde her şey yolundadır inşallah
Değişik ama sonu güzel olacak zamanlar inşallah
Ben de kolları sıvadım işlere giriştim, alıştım sayılır canım

zor gecdi dogum desene insallah cok cabuk hepsi gecer

eve dönüs...yeminle dondum bugün.

Mutfakda bir su baglantisi degismesi gerek ki bulasik makinesi kurula bilsin. Ev sirketini arayip sorcam yaparlarmi diye, yoksa kendim usta cagirmaliyim.

Adam mutfagi ölcerken bende bir kac yeri daha ölcdüm evi gezdim
Sigarayi biraktigim ne kadar iyi olmus. 2 kez 4 kat merdiven ciktim ve nefes nefese kalmadim. Eskiden yarim saat nefessiz kalirdim.
Kendime bide kislik bot aldim,cünkü sadece spor ayakabim var ve ayaklarim üsüdü bugün.
Bugün cok isimiz var daha. Su alcaz, camasir yikanip kurutmaya götürülcek.
Ev temizlencek.
Dün gece gece kiymali pide yaptim o yorgunlukla, kiyma ziyan olmasin diye. 2 tanede kasarli sekerli yaptim. Kiza bide bi corba yapsam, bizede bi salata tamamdir.
Buzdolabini ve camasir makinesinide buhün veya yarin ismarlariz. Ölcdüm her tarafi.

Asmin Almanya’da okadar büyük iklim farkı var mı ki? 2 derece çok soguk , isntagram da Almanya’da bahçesi olan birini takıp ediyorum hala bahçeden domates biber topluyor..
canim bu sabah 2 dereceydi, su an da 8 gibi. Bir kac haftadir kaliför yaniyor bizde. Resmen üsüyoruz.

Eklentiler

• 2F7BB898-A23C-4FE9-AC4A-A68E5BB4C8C2.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 36
Evi mobilyayla devretcez diye anladik, lakin gecen hafta television bozuldu, adami aradim dedim 300€ düsüyorum fiyatdan. Bugün camasi yikamak istedik camasir makinesi bozuldu
Adami sonra arayip iki yüz daha düsel mi diye sorcam.
Bu gidisle evi bosaltcaz adam girmeden.
Gittik buzdolabiyla camasir makinesi ismarladik yeni eve. Yatagi ismarladik. Sira yemek masasiyla sandalyelerde, hali, tabak, bardak...ben yoruldum. Biri alsada ben hazir eve gecsem...

canim bu sabah 2 dereceydi, su an da 8 gibi. Bir kac haftadir kaliför yaniyor bizde. Resmen üsüyoruz.
Size kış gelmiş cnm
Kötü olmuş gerçekten.
Hep retrodan ötürü.
Elektronik leri bozan o

Herşey birer birer olcak canini sıkma

Kızlar selam
bizim ofiste covid pozitif çıktı
Bir süre evden çalışacağız.
Pozitif kişi iki gündür şirkete geliyordu, dönüşümlü çalışıyorlar.
Hiç temasim vs olmadı benim de, ekibimin de ama ortak alan mutlaka kullanılmıştır.
İnşallah birşey çıkmaz
Tırsıyorum

Ayy kahvemsi inss yoktur biswy
Benimde patronun oglu krese gidiyor
Okulda bi ögretmende cıkmıs
Cuma günü gelmis okula en son ögretmen dün aksm belli olmus test pozitif
Ben de tırsıyorm
İnss yoktır
Nezamn dan beri varmıs sikayeti acaba?

gecmıs olsun canım
bizim subede de oldu bayramdan sonra ama odalarındaki kişiler eve gıttı 3 gun sonra karantina falan hak getire, 14 gun hasta olan kişi gelmedi o kafar

Umarim kimselere bulaşmaz cnm.
Bitsin gitsin artik virüs

Dün varmış şikayeti, yöneticisi istersen doktora git demiş. Yok cereyanda kalıyoruz ondan demiş
Ama gece ateşi çıkmış
Sabah test vermiş akşam da haber geldi pozitif.
Psikolojik mi bilmiyorum akşamdan beri başıma ağrı girdi benim de
Okul en riskli yer ya inşallah bulasmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…